BLOG

Bloote meide turks sletje

bloote meide turks sletje

Younes die vriend van eerder kwam vaak in die club. En vaak deed hij daar geile dingen met meiden en nam soms 1 mee naar huis. We kwamen daar aan en hingen wat rond. Zoals gewoonlijk was Younes weer bezig met wat meiden.

Als ik goed keek leek hij het meest geïnteresseerd te zijn in het Nederlandse meisje. Ik zelf zag daar niet echt iets en begon Ecem weer berichtjes te sturen. Na iets van anderhalf uur wouden we allemaal naar huis gaan. We konden alleen Younes nergens vinden. Na wat zoeken vonden we hem in de wc met het Nederlandse meisje. Je zag haar tegen de muur staan met haar billen naar achter.

Younes neukte haar hard daar, dat was te horen aan het geschreeuw. Op een gegeven moment draaide hij zich om en zag ons. Een paar vrienden gingen er gelijk voor, hun kleren gingen uit en ze liepen naar het meisje toe. Ze zetten haar gelijk in een andere positie en begonnen haar te pakken. Ze lag op de grond op haar rug met Younes bij haar mond die ondertussen gepijpt werd en de andere 3 bij haar kutje.

Ze waren ruzie aan het maken wie eerst ging en John een lange donkere jongen duwde ze weg en begon haar te neuken. Younes schreeuwde het uit en kwam klaar in haar gezicht. Toen een van de jongens dat zagen liep die gelijk naar haar mond en schreeuwde "pijpen slet".

De laatste jongen wachtte zijn beurt af en keek ondertussen toe. Toen John op haar buik klaarkwam was het de laatste jongen zijn beurt. Hij zette haar in een andere positie doggystyle en deed zijn pik in haar kutje. Er werd veel geschreeuwd en gekreund in de wc. Waarschijnlijk door de muziek kon niemand het horen.

De laatste jongen Ricardo gaf haar diepen stoten en kwam klaar op haar rug. De jongen die ze aan het pijpen was, was al klaargekomen en weggegaan. Ze zat onder de sperma maar bleef lachen. Ze liep naar de kraan en met wat wc papier maakte ze zich schoon. De jongens probeerde nog even snel een telefoonnummer te regelen maar dat wou ze niet. Het was laat en we verlieten de club en gingen naar huis.

In de ochtend kreeg ik een bericht van Ecem, ze was geiler dan ooit en wou steeds afspreken. Ik vond het wel goed maar we moesten een plek hebben. Eveline had al een tijdje geleden verteld dat haar moeder voor een tijdje vrij was en dat het niet daar kon. Ik vertelde dat aan haar en een paar minuten later kreeg ik een bericht met "ik regel het wel en ook alles wat we nodig hebben x". Ik was onder de indruk en stuurde haar een foto van me lul.

Waarop ze erg geil reageerde en een complete naaktfoto terugstuurde. Op de foto zag je haar helemaal naakt voor een spiegel staan met een geile glimlach. We zagen elkaar op school en praatte wat. Je kon zien dat ze erg opgewonden was op de manier hoe ze aan het praten was. Ze had een plek namelijk bij haar thuis en ook dat haar vader na 4 uur thuis zal zijn.

Normaal zou dit een probleem zijn maar er vielen een paar lessen uit. Ze had zich goed voor bereid. Bij de laatste bel liep ik zo snel mogelijk naar buiten zij was natuurlijk niet zo ver achter mij.

Buiten waren we de eerste 2 studenten die de school hadden verlaten en liepen gelijk door. Ecem woonde ook in een flat maar op de eerste verdieping. We gingen naar binnen, naar haar kamer en we vielen elkaar haast aan met het zoenen.

We hadden onze kleren zo uit en ik begon met het likken van haar lichaam. Van haar nek langzaam naar haar borst en terug. Mijn warme adem was lekker te voelen. Mijn handen waren bij haar billen en kneep er langzaam strak in. Ik keek omhoog naar haar ogen en die waren dicht en ze beet op haar lip van genot. Langzaam streelde ik met een hand haar borst en kneep er zachtjes in. Ze begon nu te kreunen en langzaam te bewegen.

Ik haalde mijn andere hand van haar billen weg en wreef langzaam over haar kutje. Het was al behoorlijk nat, lekker geil was ze. Verder ging ik via haar borst langzaam naar de andere en zoog eraan.

Ze kreunde steeds harder en harder. Mijn andere hand was toen bij jaar andere borst waar ik met haar tepel speelde. Ze waren mooi roze van kleur behalve de linker dan die begon langzaam wat roder te worden. Mijn tong en mond waren bezig met haar rechter tepel mijn rechter hand kneep en speelde met haar linker tepel maar mijn linkerhand ging recht naar haar kutje.

Eerst wreef ik er nog wat over en daarna deed ik er een vinger in. Ecem begon nu nog harder te kreunen door haar typische meisjes kreun werd ik steeds geiler en geiler. Zelf ging haar hand over mijn pik heen, ze pakte het niet echt vast maar voelde even. Haar andere hand ging over mijn rug heen ze wreef in rondjes erover. Soms als ik haar iets harder vingerde of harder in haar tepel zoog of kneep dan kneep ze een beetje in haar rug en voelde ik haar nagels.

Dat was niet echt erg sterker nog daar werd ik juist geiler van. Opeens trilde ze enorm er ontsnapte een harde kreun en voelde ik dat ze klaarkwam. Ze ademde hard en ze kwijlde een beetje. Ze veegde het weg en begon me nek te likken. Ik hield haar een beetje vast en ze ging lager. Nu was ze bij mijn pik en likte de eikel een beetje.

Ze maakte een roterende beweging met haar tong, het maakte me helemaal gek. Heerlijk was het hoe ze haar tong gebruikte. Ze stopte even en gaf mijn eikel kusjes en ondertussen keek ze me geil aan. Haar zachte lippen tegen mijn pik voelde geweldig. En voor dat ik het wist nam ze het in een keer in haar mondje. Ze deed dat zo goed, ze verbaasde me echt over hoe ze dat opeens deed. Het leek wel of ze een soort opleiding tot supersletje aan het volgen was.

Ze bleef me geil aankijken terwijl ze mijn pik in haar mond heeft. Ze merkte dat haar handen aan elkaar zaten, er lekte nog steeds zaad uit haar spleetje. Nu werd ze alweer hoer genoemd, wat was dat toch met die mannen? Elife vond dat ze steeds verder in de shit geraakte, was toch niet zo een goed idee om weg te lopen. Nu moest ze hier weer het juiste moment afwachten om opnieuw weg te lopen, als ze tenminste de kans kreeg, als ze geboeid bleef zou het wel moeilijk zijn om te ontsnappen.

Elife begon alweer een beetje spijt te krijgen, dat ze was weggelopen, thuis was het niks, maar bij deze gek was het levens bedreigend. Elife schrok, die gek leek haar echt in staat om het te doen, ze opende snel haar mond en zijn lul drong naar binnen. Ze was het geneuk in haar mond inmiddels wel gewend.

Hij hield haar hoofd in een ijzeren greep en ramde zijn lul zeer ruw in haar mond. Elife begon steeds meer te beseffen dat ze net zo goed thuis had kunnen blijven, en gewoon aan het werk in de supermarkt, daar kreeg ze er nog gewoon geld voor. Was ze dan echt een Turks sletje?

Elife kreeg het benauwd, hij bleef maar door beuken. Hij haalde zijn lul uit haar mond, tuien speeksel hingen er aan en opnieuw stootte hij naar binnen en begon zwaar te kreunen, hij hield haar hoofd goed vast en zijn pik diep in haar keel, sloot zijn ogen en leegde zijn ballen.

Daarna duwde hij haar weer terug op de bank. Bennie verliet de woning om boodschappen te doen. Elife lag vastgeketend op de bank, er was totaal geen mogelijkheid om weg te komen. Hij moest zo gauw als maar mogelijk van haar af. Piekerend kwam hij weer thuis, wat nu? Hij zag Elife liggen en voelde alweer zijn lul schokken, jammer dat hij haar onmogelijk kon houden, althans niet thuis.

Op de boerderij zullen ze haar nooit zoeken. Bennie maakte haar los van de bank, verving de boeien door een stuk touw, trok haar mee de garage in, opende de een zijdeur van zijn bestel wagen en duwde haar naar binnen, een touw werd door een ring gehaald, zodat ze moest liggen. De deur schoof dicht. Automatisch ging de garage deur open en reed Bennie de straat op, terwijl de garage deur zachtjes weer achter hem sloot.

Gelukkig was het niet druk op de weg en na zo een dik uur reed hij het erf van de boerderij op, een brede grote man, met een woeste rode baard en snor kwam een van de schuren uit. Jan trok Elife mee de schuur in en Bennie vertelde hem wat hij over Elife wist, er lag veel rommel in de schuur, met zijn gelaarsde voet schoof hij wat stro aan de kant en een ijzeren ring werd zichtbaar. Jan trok eraan en een luik opende zich.

Jan schoof met zijn voet er weer wat stro over heen. Ze betraden de woonkamer en Jan zette vier flessen bier op tafel, die hij vanuit de keuken had meegenomen. Na een tijd over koetjes en kalfjes gepraat te hebben verliet Bennie opgelucht de boerderij. Jan van Dinie, ja zo zeggen ze dat nog bij de boeren, was eigenlijk wat je noemt een blauwbaard, zoek dat maar is op in het woordenboek.

Natuurlijk was hij voor de omgeving een aardige man, een beetje op zichzelf, maar is dat niet altijd zo? Jan ging maar eens terug naar de verborgen, niet meer in gebruik zijnde gierkelder, eerst sloot hij van binnenuit de grote schuurdeuren, hij had nu geen potte kijkers nodig.

Hij trok het luik omhoog, liep de trap af, knipte een lamp aan die de kelder spaarzaam verlichtte en liet het luik weer dicht vallen. Hij trok zijn onder de mest zittende overal uit. Elife zag dat hij er geheel naakt onder was, een enorme dikke kromme pik, werd zichtbaar en die was voor haar bedoeld. Zijn harige ballen plette zich bij elke beuk tegen haar kin.

In haar gedachten zag ze het stomme pakje sigaretten, waarom had ze die gejat? Jan boorde ondertussen stevig door in haar mond en begon steeds zwaarder te hijgen, met een diepe brul kwam hij klaar in haar mond. De dikke slierten sperma vulde haar mond.

Ze liepen de lange gierkelder door, de andere kant op, ook hier zat een luik, wel een stuk kleiner, Jan moest goed duwen, om het luik open te krijgen.

Er bleek nogal wat mest op te liggen, duidelijk was dat dit luik zelden gebruikt werd. Toen Elife boven was stond ze met har blote voeten in de mest.

..

Escorte sofie geil kutje vingeren

Daarna duwde hij haar weer terug op de bank. Bennie verliet de woning om boodschappen te doen. Elife lag vastgeketend op de bank, er was totaal geen mogelijkheid om weg te komen.

Hij moest zo gauw als maar mogelijk van haar af. Piekerend kwam hij weer thuis, wat nu? Hij zag Elife liggen en voelde alweer zijn lul schokken, jammer dat hij haar onmogelijk kon houden, althans niet thuis. Op de boerderij zullen ze haar nooit zoeken. Bennie maakte haar los van de bank, verving de boeien door een stuk touw, trok haar mee de garage in, opende de een zijdeur van zijn bestel wagen en duwde haar naar binnen, een touw werd door een ring gehaald, zodat ze moest liggen.

De deur schoof dicht. Automatisch ging de garage deur open en reed Bennie de straat op, terwijl de garage deur zachtjes weer achter hem sloot. Gelukkig was het niet druk op de weg en na zo een dik uur reed hij het erf van de boerderij op, een brede grote man, met een woeste rode baard en snor kwam een van de schuren uit.

Jan trok Elife mee de schuur in en Bennie vertelde hem wat hij over Elife wist, er lag veel rommel in de schuur, met zijn gelaarsde voet schoof hij wat stro aan de kant en een ijzeren ring werd zichtbaar.

Jan trok eraan en een luik opende zich. Jan schoof met zijn voet er weer wat stro over heen. Ze betraden de woonkamer en Jan zette vier flessen bier op tafel, die hij vanuit de keuken had meegenomen. Na een tijd over koetjes en kalfjes gepraat te hebben verliet Bennie opgelucht de boerderij.

Jan van Dinie, ja zo zeggen ze dat nog bij de boeren, was eigenlijk wat je noemt een blauwbaard, zoek dat maar is op in het woordenboek. Natuurlijk was hij voor de omgeving een aardige man, een beetje op zichzelf, maar is dat niet altijd zo?

Jan ging maar eens terug naar de verborgen, niet meer in gebruik zijnde gierkelder, eerst sloot hij van binnenuit de grote schuurdeuren, hij had nu geen potte kijkers nodig.

Hij trok het luik omhoog, liep de trap af, knipte een lamp aan die de kelder spaarzaam verlichtte en liet het luik weer dicht vallen.

Hij trok zijn onder de mest zittende overal uit. Elife zag dat hij er geheel naakt onder was, een enorme dikke kromme pik, werd zichtbaar en die was voor haar bedoeld. Zijn harige ballen plette zich bij elke beuk tegen haar kin. In haar gedachten zag ze het stomme pakje sigaretten, waarom had ze die gejat? Jan boorde ondertussen stevig door in haar mond en begon steeds zwaarder te hijgen, met een diepe brul kwam hij klaar in haar mond.

De dikke slierten sperma vulde haar mond. Ze liepen de lange gierkelder door, de andere kant op, ook hier zat een luik, wel een stuk kleiner, Jan moest goed duwen, om het luik open te krijgen. Er bleek nogal wat mest op te liggen, duidelijk was dat dit luik zelden gebruikt werd. Toen Elife boven was stond ze met har blote voeten in de mest. Ze zag een groot dik varken in de hoek liggen, wat moest ze hier nu weer? Het stonk verschrikkelijk en haar handen grepen een eind in de stront.

Elife werd bijna geplet, toen het meer dan honderd kilo zware beest zich deels op haar stortte. Dacht ze, ze voelde wat langs haar kut schuiven, dit was enkele mannetjes varken, besefte ze, maar het was al te laat.

De pik drong bij haar naar binnen, grommend en knorrend begon het te stoten. De boer schoof een soort tafeltje onder haar buik door, om te voorkomen dat ze helemaal tegen de grond geneukt werd, door het in haar beukende beest. Elife besefte dat ze door een varken werd geneukt, haar wereld kon niet verder instorten, dieper kon niet, het beest vond het blijkbaar best lekker, het had niet veel tijd nodig om met nog een paar stevige stoten, zich leeg te spuiten in haar, het was zoveel dat het langs de lul er weer ruim uit lekte.

Elife voelde zich smerig en vernederd. Ze mocht weer op staan. Op TV zagen ze haar in opsporing verzocht, nu werd het Jan en Bennie toch wel wat te heet onder de voeten, ook al zat ze betrekkelijk goed verstopt.

Elife werd verkocht aan een Marokkaanse slavenhandelaar en de verkoop ging op de ouderwetse manier. Boer Jan en Mirhan sloegen om de beurt elkaar in de handen en ze ging voor vijfduizend euro over in andere handen. Een bijzonder lekkere ontmoeting was met een Turks meisje die me bij haar thuis uitnodigde toen haar ouders er niet waren. Yildiz was zestien jaar en ik had al vaak met haar gechat.

Het was een geil krengetje dat nogal streng werd opgevoed en eigenlijk niks mocht. Maar ja, net als vroeger bij de Katholieke meisjes die door de nonnetjes werden opgevoed, leidde dit er alleen maar toe dat ze een losbollige en ondeugende meid was die het heerlijk vond om stoute dingen met mij te doen via de chat.

Op de dag dat we hadden afgesproken, reed ik dan ook vol verwachting naar Utrecht voor onze ontmoeting. Ik parkeerde mijn auto een straat verderop, achter een oudere Mercedes en liep naar haar huis.

Vol spanning belde ik aan en twee seconden later opende het popje de voordeur. Zenuwachtig keek ze of niemand had gezien dat ik naar binnen stapte en snel sloot ze de deur achter me. Tot mijn verbazing stond er in de gang een tweede Turks meisje.

Yildiz stelde me voor aan haar vriendinnetje Dilan. Ze legde uit dat ze het toch wel eng had gevonden en met Dilan erbij voelde ze zich wat veiliger. Dilan wist waar ik voor kwam, maar Yildiz gaf snel te kennen dat haar vriendinnetje niet in was voor spannende dingen. Het was puur voor de veiligheid en ze zou alleen maar toekijken.

Ik stelde de meisjes gerust en zei dat ik er natuurlijk niet over peinsde om Dilan oneerbare voorstellen te doen. Opgelucht liepen de meisjes voor mij uit naar de woonkamer. Ik had het gevoel alsof ik in Turkije op vakantie was, want de woning was bepaald niet westers ingericht. De meisjes brachten me wat te drinken, terwijl ik het me makkelijk maakte op de divan. Ik nam een slok en vertelde Yildiz dat het heerlijk was, maar dat ik natuurlijk niet was gekomen voor een koel drankje.

Ik wilde haar tieten zien en wel direct. Gehoorzaam begon Yildiz haar bloes los te knopen. Ze trok hem uit, opende haar BH en toonde me haar twee heerlijke, ronde borsten. Yildiz keek me onzeker aan met haar exotische, donkerbruine ogen. De moslimas droegen trouwens geen hoofddoekje, omdat ze thuis waren, waardoor haar prachtige, glanzende haren nu over haar schouders hingen.

Terwijl Yildiz zich uitkleedde, keek ik naar Dilan. Ze zat op de andere divan toe te kijken. Kom eens gezellig bij me zitten. Ik bijt niet, hoor. Yildiz heeft je toch gevraagd om erbij te zijn om haar een veilig gevoel te geven?

Nou, kom er dan ook bij. Nu zitten wij hier en jij helemaal daar. Yildiz stond inmiddels naakt voor me. Ik liet haar wijdbeens voor me staan en stak mijn hand tussen haar benen. Ik aaide voorzichtig over haar geschoren lippen, in mijn opdracht had ze haar spleet kaalgeschoren, en mijn vinger werd direct besmeurd met haar geil. Maar zover is het nog lang niet. Ga mij eerst maar eens lekker aftrekken. Ze kon dan wel zeggen dat ze er alleen als toeschouwer was, maar volgens mij vond ze het allemaal net zo spannend als haar vriendinnetje, die inmiddels mijn broek had losgemaakt.

Ik kwam wat uit de zitting omhoog, zodat ze mijn broek en shorts naar beneden kon trekken. Mijn lul was al keihard en sprong als een duveltje uit een doosje tevoorschijn. Beide meisjes staarden vol ontzag naar mijn forse apparaat. Yildiz knielde tussen mijn benen en nam hem voorzichtig in haar hand.

Ze trok mijn voorhuid voorzichtig heen en weer over mijn eikel, zoals ik haar al eens tijdens een chat had uitgelegd dat ze moest doen.

Terwijl ik me lekker door Yildiz liet aftrekken, gleed mijn linkerhand steeds verder naar beneden tot hij op de borst van Dilan lag. Het meisje duwde mijn hand weg, maar ik legde hem direct weer terug. Yildiz bleef me ondertussen gewoon aftrekken, wat ze behoorlijk lekker deed voor een onervaren tienertje. Ze legde haar hand op mijn hand, maar trok hem niet weg. Ik doe geen dingen die je niet lekker vind. Natuurlijk gleed ik binnen de kortste keren haar bloesje binnen en stak ik mijn hand in haar BH.

Maar voordat haar hand de kans kreeg om de mijne weg te duwen, duwde ik hem al weg met mijn vrije hand. En dus kneedde ik haar warme vlees en zij liet me begaan. Na een tijdje gaf ik Yildiz opdracht me te pijpen. Het Turkse sletje had op de chat wel geleerd mij te gehoorzamen en boog direct voorover. Haar tong beroerde mijn strakgespannen eikel.

Samen met Dilan keek ik toe hoe ze mijn pik in haar mond liet glijden en me begon af te zuigen. Ondertussen begon ik Dilan haar bloes los te knopen, zodat het meisje een paar tellen later topless naast me zat. Haar tieten waren een stuk groter dan die van haar vriendinnetje en ik vermoedde dat het later behoorlijke hangmemmen zouden worden.

Maar op deze leeftijd waren ze nog heerlijk stevig en ik begon ze genoegzaam met beide handen te kneden. Ze keek naar me op en ik zoende haar op haar mond. Het knappe tienertje opende direct haar zwoele lippen en begon me terug te zoenen. Onze tongen vonden elkaar en we begonnen te tongen. Ik boog me wat over Yildiz heen, die nog steeds op mijn pik zat te sabbelen en stak mijn hand onder de lange rok van Dilan.

Om duidelijk te maken dat ik geen tegenwerking duldde, greep ik haar been stevig vast en duwde deze van me af.

Dit had echter niet het gewenste effect en dus greep ik haar met mijn linker hand bij haar haren, trok haar hoofd naar achteren en zei met harde stem: Je denkt toch zeker zelf ook niet dat je tegen mij in kunt gaan? Niet dat ze haar benen open deed, maar ik voelde dat ze ze wel ontspande. Nu kon ik ze nu makkelijk uit elkaar drukken, wat ik dan ook deed. Ik bracht mijn hand omhoog en schoof haar slipje opzij. Net als haar vriendinnetje gleden mijn vingers uit over haar drijfnatte schaamlippen.

Ik liet mijn wijsvinger tussen haar lippen doorglijden en stak hem vervolgens naar binnen. De meisjes gingen ook staan en ik trok de resterende kleren van Dilan uit. Ik sloeg een arm om de twee naakte, Turkse tienersletjes en vroeg waar de slaapkamer van Yildiz haar ouders was. Gezamenlijk liepen we de gang door en gingen een kamer binnen met een groot, hoog bed. Aan de muren hingen in goud geschilderde Koranteksten en een foto van een grote moskee.

Ik ging prinsheerlijk op mijn rug op bed liggen en de meisjes kropen naast me. Op mijn commando begonnen de twee vriendinnetjes samen aan mijn lul te zuigen. Dilan deed nu net zo haar best als haar vriendinnetje om mij te plezieren en zoog op mijn eikel, terwijl Yildiz mijn ballen likte.

Zo liet ik me uitgebreid door het tweetal verwennen. Ondertussen liet ik ze weten wat een geile sletjes ik ze vond en dat ik ze zo meteen heerlijk zou gaan neuken.
bloote meide turks sletje

Younes die vriend van eerder kwam vaak in die club. En vaak deed hij daar geile dingen met meiden en nam soms 1 mee naar huis. We kwamen daar aan en hingen wat rond. Zoals gewoonlijk was Younes weer bezig met wat meiden. Als ik goed keek leek hij het meest geïnteresseerd te zijn in het Nederlandse meisje. Ik zelf zag daar niet echt iets en begon Ecem weer berichtjes te sturen. Na iets van anderhalf uur wouden we allemaal naar huis gaan. We konden alleen Younes nergens vinden.

Na wat zoeken vonden we hem in de wc met het Nederlandse meisje. Je zag haar tegen de muur staan met haar billen naar achter. Younes neukte haar hard daar, dat was te horen aan het geschreeuw.

Op een gegeven moment draaide hij zich om en zag ons. Een paar vrienden gingen er gelijk voor, hun kleren gingen uit en ze liepen naar het meisje toe. Ze zetten haar gelijk in een andere positie en begonnen haar te pakken. Ze lag op de grond op haar rug met Younes bij haar mond die ondertussen gepijpt werd en de andere 3 bij haar kutje. Ze waren ruzie aan het maken wie eerst ging en John een lange donkere jongen duwde ze weg en begon haar te neuken.

Younes schreeuwde het uit en kwam klaar in haar gezicht. Toen een van de jongens dat zagen liep die gelijk naar haar mond en schreeuwde "pijpen slet". De laatste jongen wachtte zijn beurt af en keek ondertussen toe. Toen John op haar buik klaarkwam was het de laatste jongen zijn beurt.

Hij zette haar in een andere positie doggystyle en deed zijn pik in haar kutje. Er werd veel geschreeuwd en gekreund in de wc. Waarschijnlijk door de muziek kon niemand het horen. De laatste jongen Ricardo gaf haar diepen stoten en kwam klaar op haar rug. De jongen die ze aan het pijpen was, was al klaargekomen en weggegaan. Ze zat onder de sperma maar bleef lachen. Ze liep naar de kraan en met wat wc papier maakte ze zich schoon. De jongens probeerde nog even snel een telefoonnummer te regelen maar dat wou ze niet.

Het was laat en we verlieten de club en gingen naar huis. In de ochtend kreeg ik een bericht van Ecem, ze was geiler dan ooit en wou steeds afspreken. Ik vond het wel goed maar we moesten een plek hebben. Eveline had al een tijdje geleden verteld dat haar moeder voor een tijdje vrij was en dat het niet daar kon. Ik vertelde dat aan haar en een paar minuten later kreeg ik een bericht met "ik regel het wel en ook alles wat we nodig hebben x". Ik was onder de indruk en stuurde haar een foto van me lul.

Waarop ze erg geil reageerde en een complete naaktfoto terugstuurde. Op de foto zag je haar helemaal naakt voor een spiegel staan met een geile glimlach. We zagen elkaar op school en praatte wat. Je kon zien dat ze erg opgewonden was op de manier hoe ze aan het praten was. Ze had een plek namelijk bij haar thuis en ook dat haar vader na 4 uur thuis zal zijn.

Normaal zou dit een probleem zijn maar er vielen een paar lessen uit. Ze had zich goed voor bereid. Bij de laatste bel liep ik zo snel mogelijk naar buiten zij was natuurlijk niet zo ver achter mij. Buiten waren we de eerste 2 studenten die de school hadden verlaten en liepen gelijk door.

Ecem woonde ook in een flat maar op de eerste verdieping. We gingen naar binnen, naar haar kamer en we vielen elkaar haast aan met het zoenen. We hadden onze kleren zo uit en ik begon met het likken van haar lichaam. Van haar nek langzaam naar haar borst en terug. Mijn warme adem was lekker te voelen. Mijn handen waren bij haar billen en kneep er langzaam strak in. Ik keek omhoog naar haar ogen en die waren dicht en ze beet op haar lip van genot.

Langzaam streelde ik met een hand haar borst en kneep er zachtjes in. Ze begon nu te kreunen en langzaam te bewegen. Ik haalde mijn andere hand van haar billen weg en wreef langzaam over haar kutje. Het was al behoorlijk nat, lekker geil was ze. Verder ging ik via haar borst langzaam naar de andere en zoog eraan. Ze kreunde steeds harder en harder. Mijn andere hand was toen bij jaar andere borst waar ik met haar tepel speelde.

Ze waren mooi roze van kleur behalve de linker dan die begon langzaam wat roder te worden. Mijn tong en mond waren bezig met haar rechter tepel mijn rechter hand kneep en speelde met haar linker tepel maar mijn linkerhand ging recht naar haar kutje. Eerst wreef ik er nog wat over en daarna deed ik er een vinger in. Ecem begon nu nog harder te kreunen door haar typische meisjes kreun werd ik steeds geiler en geiler.

Zelf ging haar hand over mijn pik heen, ze pakte het niet echt vast maar voelde even. Haar andere hand ging over mijn rug heen ze wreef in rondjes erover. Soms als ik haar iets harder vingerde of harder in haar tepel zoog of kneep dan kneep ze een beetje in haar rug en voelde ik haar nagels.

Dat was niet echt erg sterker nog daar werd ik juist geiler van. Opeens trilde ze enorm er ontsnapte een harde kreun en voelde ik dat ze klaarkwam.

Ze ademde hard en ze kwijlde een beetje. Ze veegde het weg en begon me nek te likken. Ik hield haar een beetje vast en ze ging lager. Nu was ze bij mijn pik en likte de eikel een beetje. Ze maakte een roterende beweging met haar tong, het maakte me helemaal gek. Heerlijk was het hoe ze haar tong gebruikte.

Ze stopte even en gaf mijn eikel kusjes en ondertussen keek ze me geil aan. Haar zachte lippen tegen mijn pik voelde geweldig. En voor dat ik het wist nam ze het in een keer in haar mondje.

Ze deed dat zo goed, ze verbaasde me echt over hoe ze dat opeens deed. Het leek wel of ze een soort opleiding tot supersletje aan het volgen was. Ze bleef me geil aankijken terwijl ze mijn pik in haar mond heeft. Ze merkte dat haar handen aan elkaar zaten, er lekte nog steeds zaad uit haar spleetje. Nu werd ze alweer hoer genoemd, wat was dat toch met die mannen? Elife vond dat ze steeds verder in de shit geraakte, was toch niet zo een goed idee om weg te lopen.

Nu moest ze hier weer het juiste moment afwachten om opnieuw weg te lopen, als ze tenminste de kans kreeg, als ze geboeid bleef zou het wel moeilijk zijn om te ontsnappen. Elife begon alweer een beetje spijt te krijgen, dat ze was weggelopen, thuis was het niks, maar bij deze gek was het levens bedreigend. Elife schrok, die gek leek haar echt in staat om het te doen, ze opende snel haar mond en zijn lul drong naar binnen.

Ze was het geneuk in haar mond inmiddels wel gewend. Hij hield haar hoofd in een ijzeren greep en ramde zijn lul zeer ruw in haar mond. Elife begon steeds meer te beseffen dat ze net zo goed thuis had kunnen blijven, en gewoon aan het werk in de supermarkt, daar kreeg ze er nog gewoon geld voor.

Was ze dan echt een Turks sletje? Elife kreeg het benauwd, hij bleef maar door beuken. Hij haalde zijn lul uit haar mond, tuien speeksel hingen er aan en opnieuw stootte hij naar binnen en begon zwaar te kreunen, hij hield haar hoofd goed vast en zijn pik diep in haar keel, sloot zijn ogen en leegde zijn ballen.

Daarna duwde hij haar weer terug op de bank. Bennie verliet de woning om boodschappen te doen. Elife lag vastgeketend op de bank, er was totaal geen mogelijkheid om weg te komen. Hij moest zo gauw als maar mogelijk van haar af. Piekerend kwam hij weer thuis, wat nu? Hij zag Elife liggen en voelde alweer zijn lul schokken, jammer dat hij haar onmogelijk kon houden, althans niet thuis.

Op de boerderij zullen ze haar nooit zoeken. Bennie maakte haar los van de bank, verving de boeien door een stuk touw, trok haar mee de garage in, opende de een zijdeur van zijn bestel wagen en duwde haar naar binnen, een touw werd door een ring gehaald, zodat ze moest liggen. De deur schoof dicht. Automatisch ging de garage deur open en reed Bennie de straat op, terwijl de garage deur zachtjes weer achter hem sloot.

Gelukkig was het niet druk op de weg en na zo een dik uur reed hij het erf van de boerderij op, een brede grote man, met een woeste rode baard en snor kwam een van de schuren uit. Jan trok Elife mee de schuur in en Bennie vertelde hem wat hij over Elife wist, er lag veel rommel in de schuur, met zijn gelaarsde voet schoof hij wat stro aan de kant en een ijzeren ring werd zichtbaar.

Jan trok eraan en een luik opende zich. Jan schoof met zijn voet er weer wat stro over heen. Ze betraden de woonkamer en Jan zette vier flessen bier op tafel, die hij vanuit de keuken had meegenomen.

Na een tijd over koetjes en kalfjes gepraat te hebben verliet Bennie opgelucht de boerderij. Jan van Dinie, ja zo zeggen ze dat nog bij de boeren, was eigenlijk wat je noemt een blauwbaard, zoek dat maar is op in het woordenboek. Natuurlijk was hij voor de omgeving een aardige man, een beetje op zichzelf, maar is dat niet altijd zo? Jan ging maar eens terug naar de verborgen, niet meer in gebruik zijnde gierkelder, eerst sloot hij van binnenuit de grote schuurdeuren, hij had nu geen potte kijkers nodig.

Hij trok het luik omhoog, liep de trap af, knipte een lamp aan die de kelder spaarzaam verlichtte en liet het luik weer dicht vallen. Hij trok zijn onder de mest zittende overal uit. Elife zag dat hij er geheel naakt onder was, een enorme dikke kromme pik, werd zichtbaar en die was voor haar bedoeld.

Zijn harige ballen plette zich bij elke beuk tegen haar kin. In haar gedachten zag ze het stomme pakje sigaretten, waarom had ze die gejat? Jan boorde ondertussen stevig door in haar mond en begon steeds zwaarder te hijgen, met een diepe brul kwam hij klaar in haar mond.

De dikke slierten sperma vulde haar mond. Ze liepen de lange gierkelder door, de andere kant op, ook hier zat een luik, wel een stuk kleiner, Jan moest goed duwen, om het luik open te krijgen. Er bleek nogal wat mest op te liggen, duidelijk was dat dit luik zelden gebruikt werd. Toen Elife boven was stond ze met har blote voeten in de mest.

..Sextrio geile neuk film

  • Na een tijdje kwam ik bijna klaar en ik stopte en hield me pik eruit.
  • Of vind je het soms vervelend? Tot mijn verbazing stond er in de gang een tweede Turks meisje. Ik was onder de indruk en stuurde haar een foto van me lul.
  • Even later kreeg ik ze zelfs zover dat ze elkaars borsten begonnen te betasten. Na ongeveer een kwartier lopen kwamen ze bij een mooi huis, Bennie deed de deur open en liet haar voor gaan.
  • 523

Erotisch masseur blote kut op straat


Piekerend kwam hij weer thuis, wat nu? Hij zag Elife liggen en voelde alweer zijn lul schokken, jammer dat hij haar onmogelijk kon houden, althans niet thuis. Op de boerderij zullen ze haar nooit zoeken. Bennie maakte haar los van de bank, verving de boeien door een stuk touw, trok haar mee de garage in, opende de een zijdeur van zijn bestel wagen en duwde haar naar binnen, een touw werd door een ring gehaald, zodat ze moest liggen.

De deur schoof dicht. Automatisch ging de garage deur open en reed Bennie de straat op, terwijl de garage deur zachtjes weer achter hem sloot. Gelukkig was het niet druk op de weg en na zo een dik uur reed hij het erf van de boerderij op, een brede grote man, met een woeste rode baard en snor kwam een van de schuren uit.

Jan trok Elife mee de schuur in en Bennie vertelde hem wat hij over Elife wist, er lag veel rommel in de schuur, met zijn gelaarsde voet schoof hij wat stro aan de kant en een ijzeren ring werd zichtbaar. Jan trok eraan en een luik opende zich. Jan schoof met zijn voet er weer wat stro over heen. Ze betraden de woonkamer en Jan zette vier flessen bier op tafel, die hij vanuit de keuken had meegenomen. Na een tijd over koetjes en kalfjes gepraat te hebben verliet Bennie opgelucht de boerderij.

Jan van Dinie, ja zo zeggen ze dat nog bij de boeren, was eigenlijk wat je noemt een blauwbaard, zoek dat maar is op in het woordenboek. Natuurlijk was hij voor de omgeving een aardige man, een beetje op zichzelf, maar is dat niet altijd zo? Jan ging maar eens terug naar de verborgen, niet meer in gebruik zijnde gierkelder, eerst sloot hij van binnenuit de grote schuurdeuren, hij had nu geen potte kijkers nodig. Hij trok het luik omhoog, liep de trap af, knipte een lamp aan die de kelder spaarzaam verlichtte en liet het luik weer dicht vallen.

Hij trok zijn onder de mest zittende overal uit. Elife zag dat hij er geheel naakt onder was, een enorme dikke kromme pik, werd zichtbaar en die was voor haar bedoeld.

Zijn harige ballen plette zich bij elke beuk tegen haar kin. In haar gedachten zag ze het stomme pakje sigaretten, waarom had ze die gejat? Jan boorde ondertussen stevig door in haar mond en begon steeds zwaarder te hijgen, met een diepe brul kwam hij klaar in haar mond. De dikke slierten sperma vulde haar mond. Ze liepen de lange gierkelder door, de andere kant op, ook hier zat een luik, wel een stuk kleiner, Jan moest goed duwen, om het luik open te krijgen.

Er bleek nogal wat mest op te liggen, duidelijk was dat dit luik zelden gebruikt werd. Toen Elife boven was stond ze met har blote voeten in de mest. Ze zag een groot dik varken in de hoek liggen, wat moest ze hier nu weer? Het stonk verschrikkelijk en haar handen grepen een eind in de stront. Elife werd bijna geplet, toen het meer dan honderd kilo zware beest zich deels op haar stortte. Dacht ze, ze voelde wat langs haar kut schuiven, dit was enkele mannetjes varken, besefte ze, maar het was al te laat.

De pik drong bij haar naar binnen, grommend en knorrend begon het te stoten. De boer schoof een soort tafeltje onder haar buik door, om te voorkomen dat ze helemaal tegen de grond geneukt werd, door het in haar beukende beest.

Elife besefte dat ze door een varken werd geneukt, haar wereld kon niet verder instorten, dieper kon niet, het beest vond het blijkbaar best lekker, het had niet veel tijd nodig om met nog een paar stevige stoten, zich leeg te spuiten in haar, het was zoveel dat het langs de lul er weer ruim uit lekte. Elife voelde zich smerig en vernederd.

Ze mocht weer op staan. Op TV zagen ze haar in opsporing verzocht, nu werd het Jan en Bennie toch wel wat te heet onder de voeten, ook al zat ze betrekkelijk goed verstopt. Elife werd verkocht aan een Marokkaanse slavenhandelaar en de verkoop ging op de ouderwetse manier.

Boer Jan en Mirhan sloegen om de beurt elkaar in de handen en ze ging voor vijfduizend euro over in andere handen. Elife had een simpel kort rokje aan en T-shirt, slipje, sokken van de goedkoopste winkel in Nederland. Ze moest achterin de Ford Transit van Mirhan plaatsnemen, ze kon daar niet naar buiten kijken. De auto begon te rijden.

Mirhan had het gas er goed op, maar op een gegeven moment begon hij zachter te rijden, Elife voelde de wagen onder haar door kuilen en dergelijke heen rijden en plotseling stond hij stil. Het ouderlijk huis van Harry Potter staat te koop.

De mannen kleedde zich langzaam uit tot ze in hun onderbroek stonden. Ik moest het sperma van zijn lul aflikken, terwijl de andere man mijn kont neukte. Ik hou van vrouwen met kleine borsten. Een groep jonge tiener sletjes staan naakt voorover gebogen tegen een deur. De andere man ging ook meedoen. Ook hij leegde zijn lul in mij.

Samenwerken Content partners Adverteren Model worden? Tetten strelen en kale kutjes vingeren. Ik zie haar nu net aankomen lopen, terwijl ze vrolijk de andere meiden in het fietsenhok begroet haalt ze een pakje Davidoff Gold uit haar jaszak.

Drie lesbische meisjes op sex vakantie. Daar stond ik dan op regenachtige dag gebogen onder de motorkap. Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Hij keek op me neer en ik zag zijn piemel gevaarlijk heen en weer zwaaien.

Ze zijn echt geil bezig die twee. Daar worden ze geneukt, smekend om te mogen klaarkomen voor alle gasten. Jah, zuchtte ze, ook die ring heb ik al vaak gezien in je filmpjes evenals die grotere die je wel eens draagt woorden. Mijn vriendin wil geen seks.

Seks muziek Popular Search Terms seks verhalen geile verhalen neukverhalen neuk verhalen geil verhaal homo verhalen seks verhaal natte kut sm verhalen mobiele seksverhalen.

bloote meide turks sletje