BLOG

Gedwongen beffen tepels strelen

gedwongen beffen tepels strelen

..

Vrouw zoekt man voor trio escort noord nederland

Voorzichtig voer ik de druk op. Haar kut opent zich en moeiteloos schuift ik mijn middelvinger haar zeik natte grot in. Terwijl ik haar vinger kijk ik op naar Lien, ze ligt achterover te genieten met haar hoofd opzij. Door de spleetjes van haar ogen kijkt zij naar het tafereel naast ons op de bank. Ik zie dat de vrouw naast ons zijn lul met haar hand omklemt en af trekt. Langzaam trekt ze zijn vel over zijn eikel.

Wat ik zie maakt me verschrikkelijk geil. Met een hand vinger ik Lien met mijn andere hand trek ik aan mijn stijve lul. Door de stof van mijn boxer short heen. Er begint zich al een geile natte plek in de stof af te tekenen van het voorvocht, zo geil ben ik. Naast ons neemt ze zijn lul in haar mond en laat haar tong over zijn eikel flitsen.

Zijn lul zwelt verder op en ze laat haar tong langs de schacht glijden terwijl ze zijn eikel zacht masseert. Dan probeer ze de lul zo diep mogelijk in haar keel te zuigen en pijp hem sneller en sneller. We zien hoe zijn pik begint te schokken en ze laat hem uit haar mond glijden. Opeens vloeit er een witte golf sperma uit zijn stijve lul. Zij trekt door en er spuit met kracht een tweede, dikke straal zaad uit, tegen haar gezicht. Snel neemt ze zijn lul weer in haar mond, ze zuigt hem leeg tot de laatste druppel, zijn zaad druipt langst haar kin op haar kleine borsten.

Een dikke druppel blijft tegen haar tepel liggen en verspreidt zich langs de rand van haar bh'tje. Uitgeput laat de man zich achterover vallen en blijft met zijn ogen dicht liggen. Plotseling kijkt de vrouw om. Glimlachend kijkt ze ons een voor een aan. Vrolijk lachend veert ze overeind en gaat naast Lien op de bank zitten. Door deze onderbreking ben ik even afgeleid en stop ik met vingeren van Lien.

Ik trek mijn hand terug en ga tussen haar benen op de grond zitten. Ik kijk naar de twee vrouwen die naast elkaar op de bank zitten. De vrouw zakt lekker onderuit, net iets dichter tegen Lien aan dan tegen haar man. Ze zet een been op de bank en doet haar dijen uit elkaar. We krijgen een goed beeld van het minuscule, strak gespannen, slipje dat haar kut maar net bedekt.

Een donkere plek verraad dat ze zeiknat is. Ze ziet ons kijken. Een vinger haakt ze achter het slipje, soepel schuift ze het opzij zodat haar kut zichtbaar wordt. Haar kut is bijna helemaal kaal geschoren, alleen vlak boven haar kut staat een dun streepje donkerblond haar. Met dezelfde vinger wrijft ze langs haar kutlippen. Haar vinger wordt onmiddellijk nat, je kan het vocht op haar schaamlippen en haar vinger zien glimmen.

Even ligt ze te genieten, dan kijkt ze opzij, kijk Lien aan en zegt vragend, jij ook?? Lien knikt van ja en neemt als gehypnotiseerd dezelfde houding aan. Daar zitten ze dan, twee geheel verschillende vrouwen naast elkaar, beide een heel ander figuur, de een met prachtig grote deinende tieten de ander met pittige kleine tietjes. Lien trekt het koortje van haar slip tussen haar schaamlippen uit en toont ons haar kale natte kut.

Haar schaamlippen zijn donkerrood doorbloed, dikker en steken geiler uit als die van de vrouw naast haar die zijn dunner en roze. Ze glimmen allebei van het geil. Met beide handen trekt Lien haar schaamlippen open en toont ons de roze binnenkant van haar neukgrot. Dan begint ze zich met een hand over haar klit te wrijven. Na enkele seconden ligt ze zich met twee vingers geil te vingeren.

Haar andere hand wrijft over haar borsten. Van de een naar de ander waarbij ze haar tepels met draaiende beweging stimuleert. Ze heeft haar toga jurkje nog aan maar dat schuift schuin weg waardoor een borst zichtbaar wordt. Haar bh'tje bedekt haar tepel niet.

Die steekt dik en gezwollen naar buiten. Met een hand tilt ze haar stevige tiet op en brengt de tepel naar haar mond. Geil begint ze haar eigen tepel te likken. Terwijl Lien zo geil met zich zelf aan het spelen is, kijkt ze naar de vrouw naast haar.

Ook die begint zich zelf hartstochtelijk te vingeren. Haar rood gelakte vinger schiet in en uit haar spleet, met de andere hand houdt ze haar lipjes uit elkaar. Haar klit is tussen haar schaamlippen dik en zichtbaar. Steeds wilder gaat haar vinger in en uit haar spleet. Ook zij kijkt gebiologeerd naar het geile tafereel naast haar. Beide dames winden elkaar hevig op en ons ook. De man op de bank is weer bij zijn positieve gekomen en door de geile aanblik van beide dames heeft zijn lul weer een volledige erectie bereikt.

Net als mijn lul staat zijn lul stijf en hard over eind. Loom zit hij toe te kijken en trekt hij zich zelf langzaam af. Ook mijn lul is super hard en stijf. Ik zit me zelf alweer lekker af te trekken. In de stof van mijn boxer short zit een grote natte plek. Ik trek me stijve lul door de gulp van de broek naar buiten en zit heerlijk met mezelf te spelen terwijl de show op de bank voort duurt.

De vrouw strekt tijdens het vingeren haar vrije hand naar Lien uit. Ze omvat een van Lien haar grote tieten. Zachtjes begint ze de borst te masseren en vergeet daarbij haar gevoelige tepel niet. Lien doet het zelfde en strekt een hand uit naar het veel kleinere borstje van de vrouw. Zij veert iets op zodat Lien er beter bij kan. Haar tieten komen bloot, ze zijn klein en staan recht overeind, ze hebben eigenlijk geen steun nodig.

Lien grijpt een blote tiet van de vrouw en voelt nieuwsgierig. Het is net een hand vol. Kennelijk voelen ze prettig aan want haar onderzoek gaat verder en ze begint met de tepel te spelen.

Met haar vinger draait ze rondjes rond de tepel. Ik zie de vrouw haar tepels reageren ze komen recht overeind. Enige tijd zitten de twee vrouwen naast elkaar, zich zelf te vingeren en elkaars borsten te betasten.

Na een poosje zegt de vrouw tegen Lien: Ik wil met je dansen, hou je van dansen. De sex show op de bank is ineens afgelopen. Beide dames staan op en gaan vlak voor de bank, aan de rand van de dans vloer, voor ons staan. Ik neem de plaats van Lien in en ga naast de man zitten. Het moet er vreemd uit zien, twee mannen naast elkaar op de bank die zich aan het aftrekken zijn.

De dames laten zich mee slepen door de klanken van de muziek en staan als in trance te dansen. Onder het dansen gaat de vrouw vlak voor Lien staan, net niet tegen haar aan. Wulps staan ze elkaar dansend op te geilen. Al kronkelend op de maat van de muziek komt de vrouw achter Lien te staan.

De vrouw strekt haar handen uit en begint Lien over haar toga jurkje te aaien. Haar handen gaan langs Lien haar rug omhoog, naar haar schouders waar ze de bandjes van het toga jurkje omlaag schuift.

Haar jurkje glijd soepel naar beneden en valt zweverig op de dansvloer. Lien staat nu in haar jarretels, slipje en bh'tje geil te dansen. Haar armen omhoog zodat iedereen een prachtig zicht op haar fraaie tieten heeft. Ze dansen mee op de maat van de muziek.

De vrouw drukt zich tegen Lien haar rug en schuift haar handen, elk langs de zijkant van een borst naar voren. Haar slanke vingers omklemmen de tieten van Lien.

Door het kleine bh'tje masseert en kneed de vrouw het wulpse vlees. Ik zie dat Lien haar tepels heftig reageren. Kennelijk wordt ze er heel geil van. Lien laat haar handen zakken naar haar kruis. Lien haar handen wroeten in haar eigen kruis. Met een vinger trekt ze haar slipje opzij terwijl ze zonder omhaal twee vingers van haar andere hand bij zich zelf naar binnen schuift.

Enige tijd staan de twee vrouwen innig in een gestrengeld te dansen en te geilen. Zich vast niet bewust van de omgeving. Op de dansvloer rond de twee vrouwen staat stelletjes te dansen en te vrijen.

Als ik verder rond kijk zie ik overal stellen of groepjes op de banken en op de vloer met elkaar vrijen en neuken, zelfs tegen de bar staat een vrouw die achterom geneukt word. Je ziet van alles; er wordt gepijpt, gebeft, en geneukt, door stelletjes en groepjes.

Ik zie een vrouw die door twee mannen tegelijk genomen worden. Heerlijk om te zien, wat een opwindende, zoveel geile mensen. Terwijl ik de geile atmosfeer op neem zit ik me lekker af te trekken. Mijn stijve lul steekt uit de gulp van mijn broek en ik trek de voorhuid soepel over mijn eikel heen en weer. Ik ben zo geil dat ik het voorvocht uit mijn lul stroomt, soppend trek ik me af. Dan schrik ik op, de twee vrouwen zijn gestopt met dansen en komen nu hand in hand naar de bank toe lopen.

Ze gaan samen op de grond voor ons zitten en vertellen dat ze beter kennis gemaakt hebben. Zij heet Maria en hij heet Arjan. We bouwen even een rust pauze in en praten even over ons zelf en hoe we het tot nu toe vinden. Zij komen hier wel vaker en willen ons wel een rondleiding geven.

Ik kijk Lien aan, die knikt glimlachend en staat op. Hand in hand lopen we samen door de club. Alles is sfeervol en schemerig ingericht.

Overal zitten mensen te praten en liggen mensen te vrijen. We belanden met ze vieren in een middel grote kamer, ingericht met veel zebra, luipaard en tijger printen. In het schemerige licht zie je langs de kanten drie grote bedden. Twee zijn er bezet. Op een liggen er een man en twee vrouwen met elkaar te vrijen. Op het andere bed liggen twee stelen met elkaar verstrengelt. Wij strijken neer op het vrije "tijger" bed.

Lien nestelt zich in mijn armen Maria en Arjan gaan gezellig dicht tegen elkaar naast ons liggen. Veel wordt er niet gepraat. Ik schuif mijn hand aan de bovenkant van Lien haar slipje naar binnen.. Zij doet haar benen uit elkaar en moeiteloos schuif ik tussen haar zeik natte schaamlippen. Met langzaam draaiende bewegingen stimuleer ik haar klit. Ik hoor haar natte kutlippen soppen. Haar ademhaling wordt steeds sneller en uiteindelijk ligt ze te hijgen.

Naast ons is Arjan tussen de benen van Maria gekropen. Hij heeft haar slipje opzij geschoven en met twee handen trekt hij haar schaamlippen open. Haar roze grot is even zichtbaar. Dan schuift hij naar voren en ontneemt ons het uitzicht. Hij steekt zijn tong uit en begint haar met lange halen te likken. Lien wurmt zich onder mij vandaan en duwt mij op me rug. Ze trekt mijn boxer naar beneden en mijn stijve lul springt te voorschijn.

Mijn harde lul staat recht over eind. Een slijmerige draad voorvocht loopt van de glimmende eikel naar mijn buik. Daar vormt zich een glimmende vlek. Lien kruipt naderbij en steekt haar tong uit. Ze likt mijn buik schoon en volgt de slijmerige draad naar boven. Met een hand houd ze me lul vast ze trekt de voorhuid naar achteren waardoor een dikke druppen geil uit me lul loopt. Met gekrulde tong likt ze over de natte eikel, gulzig likt ze de dikke witte druppel op. Ze tuit haar lippen en omsluit mijn eikel.

Vol overgaven begint ze aan mijn super stijve lul te zuigen. Ik laat me achterover vallen en laat me heerlijk door haar verwennen. Ze trekt me afwisselend af, zuigt aan me lul, likt hem van onder naar boven nat en likt mijn ballen waarna ze aan mijn eikel zuigt. Wat kan zij lekker pijpen!!!! Dan voel ik in eens iets vreemds. Een tweede paar handen is zich er mee gaan bemoeien. Ik voel de zachte aanraking van een vreemde hand die mijn stijve lid omsluit. Heerlijk begint zij mij af te trekken terwijl Lien mijn eikel aan het afzuigen is.

Maria komt met haar hoofd dichterbij en trekt mijn lul uit Lien haar mond. Zonder aarzelen neemt mijn lul tussen haar lippen. Eerst schrik ik even, maar als Lien haar aandacht naar mijn ballen verplaatst weet ik dat het goed is. Ik wordt afwisselend gepijpt door Lien en Maria, ik weet niet wie er beter is, eigenlijk allebei heel goed en op hun manier lekker geil.

Op een gegeven moment stopt Maria even. Ze bukt zich voorover en steekt haar kontje omhoog. Ze blijft me pijpen met het ritme waarop ze geneukt wordt. Geil kijk ik naar de twee die me stijve lul zo verwennen.. Maria kijkt Lien aan en vraagt haar met volle mond Wil je me kut likken??? Zonder antwoord af te wachten gaat Maria op haar rug liggen met haar benen wijd uit elkaar.

Lienik me vraagt ze aan Lien. Een groot houten luik in de vloer stond open en het laatste wat ze zag was een glimmende olielamp in een hoek op de grond. Toen voelde ze een doffe dreun op haar achterhoofd en werd alles zwart.

Nadat Irene de bovenverdieping had verkent ging ze naar beneden op zoek naar haar vriendin. Ze hoorde wat gestommel en liep de keuken in. Ze riep een keer maar kreeg geen antwoord. Ze zag de deur van de voorraadkast openstaan en ging naar binnen. Irene was de eerste die weer bij kwam. Ze keek verdwaast rond en probeerde zich te oriënteren en te herinneren. Ze voelde een rubber bal in haar mond zitten waardoor ze amper geluid kon uitbrengen.

De smaak maakte haar een beetje misselijk. Maar wat haar het meest misselijk maakte was angst. Ze kreeg in de gaten dat haar handen op haar rug vast gebonden zaten en ook haar enkels zaten strak tegen elkaar. Ze lag op haar zij op een oude deken.

Haar ogen begonnen aan het licht te wennen en ze merkte at ze in een kleine ruimte was met een zware ijzeren deur. Een oud matras lag in een hoek en een redelijk nieuwe gietijzeren emmer stond in een hoek. Hoog aan het plafond brandde een klein peertje, het gaf nauwelijks genoeg licht. Al snel realiseerde ze zich dat het een cel was. Ze probeerde te schreeuwen maar het geluid dat ze voortbracht zou nog geen muis bang maken. Ze probeerde te gaan staan maar dat lukte niet dus rolde ze zich naar het matras om wat comfortabeler te liggen.

Angstig begon ze na te denken over wat er nu eigenlijk gebeurt was. Alles was zo snel gegaan, ze had er geen idee van wat haar nu eigenlijk overkomen was en wat hen te wachten stond. Ze hoopte maar dat Karin niet gepakt was maar bedacht even later dat het gestommel wat ze hoorde wel niet veel goeds voorspelde. Ze bekeek haar cel nog eens. Alles beton en geen enkel raam te bekennen maar het was niet vochtig of koud, in tegendeel.

Ze had ook geen idee hoe laat het was want ze voelde wel dat haar horloge verdwenen was, maar ook als ze het nog had gehad kon ze er niet op kijken omdat haar handen op haar rug zaten.

Ze voelde zich ziek worden van angst en begon over haar hele lichaam te beven. Pas toen ze zich realiseerde dat niemand wist waar ze waren en hun hopeloos haar situatie was begon ze onbedaard te huilen.

De situatie waar Karin zich in bevond was dezelfde als die van Irene. Toen ze wakker werd in haar cel en zich realiseerde dat ze vastgebonden en gevangen waren, begon ze te huilen van angst.

Ze had zich terug getrokken in een hoek van haar cel. Maar na een uur kon ze geen tranen meer vinden en bleef alleen de angst over. Na uren in de hoek te hebben gezeten hoorde ze hoe de duur van haar cel geopend werd. De jonge man die binnen kwam zag er echter normaal uit waardoor haar angst even afnam, maar toen ze het harde strenge gezicht zag wist ze dat ze van hem geen hulp hoefde te verwachten.

De man liep op haar toe veranderde wat aan haar enkelboeien. Hierdoor kon ze haar voeten ongeveer dertig centimeter uit elkaar doen.

Hij trok haar overeind en duwde haar naar het midden van haar cel. Zonder een woord te zeggen bevestigde hij een soort hondenriem om haar nek dat gesloten werd met een klein hangslotje. Karin was te bang en te verbouwereerd om tegen te stribbelen. Hij maakte een leiband aan de halsband vast en trok haar mee naar buiten. Ze kwamen in grote ronde ruimte met een hoog bolvormig plafond. Karin keek verbaasd rond en de schrik sloeg haar om het hart toen ze enkele van de attributen herkende die aan de muur hingen.

Ze werd ruw naar het midden van de ruimte getrokken. De man maakte haar boeien achter haar rug even los om ze snel aan de voorkant weer aan elkaar vast te klinken. Karin merkte op dat het stevige leren polsbanden waren die ook op slot zaten. De man pakte een ketting die van het plafond naar beneden hing en haakte de boeien eraan vast. Snel trok hij aan de ketting zodat Karin even later met haar handen hoog boven haar in het midden van de kamer stond.

De man had de ketting zo gespannen dat ze nog net met haar tenen de grond kon raken. Nu maakte hij haar enkels los en bevestigde aan elke enkelband een touw. Deze touwen haalde hij doe twee ogen welke in de vloer verankerd waren.

Hierdoor werden haar benen ver uit elkaar getrokken waardoor ze nu min of meer vrij aan haar polsen hing. Ze beet op haar knevel om de pijn te verbijten en de tranen sprongen in haar ogen. Ze begon een vermoeden te krijgen van wat haar te wachten stond want ze had wel eens SM foto's in geheime blaadjes zien staan.

Nu deed de man een paar felle spots aan waardoor ze even verblind werd. Karin trilde van angst en pijn. Met een geile grijns op zijn gezicht liep de man een keer om haar heen. Hij ging voor haar staan en nam het betraande, angstige meisjesgezicht in zijn hand en bekeek het goedkeurend. Met een hand trok hij een stiletto uit zijn zak en knipte het, nog steeds grijnzend vlak voor het bange gezicht, open.

Het scherpe lemmet flitste in het felle licht. Systematisch begon de man nu de kleren van Karin kapot te snijden, waardoor het bevende meisje even later naakt in haar boeien hing. Ook haar schoenen en sokken waren uitgetrokken. De restanten van de kleren en schoenen verdwenen in een hoek waar Karin nu ook de restanten van hun tent en rugzakken ontdekte.

Ze besefte dat elk spoor dat naar hen kon leiden nu verdwenen was en ze hopeloos overgeleverd waren aan de grillen van deze man. De man liep weer naar haar toe en begon haar vrijpostig te betasten. Hard rolde hij haar grote rose tepel tussen zijn duim en wijsvinger en kneep er stevig in.

De man schonk hier echter geen aandacht aan en ging door met zijn onderzoek. Een hand greep haar vol in haar kruis en begon de blonde haardos stevig te masseren. Zijn vingers gleden even ruw tussen haar klein strakke lipjes door waarna hij er een snel in de nauwe droge kut duwde. Hij begon haar snel te vingeren en merkte al dat het jonge ding al na een paar bewegingen op zijn behandeling begon te reageren. Het jonge strakke kutje werd al snel nat. Karin wist niet wat er gebeurde.

Ze was dan wel zestien maar ze had alleen nog maar over seks gelezen en de reacties van haar lichaam op deze ruwe penetratie kon ze niet begrijpen. Ze kreunde en kronkelde maar kon niet aan de hete handen ontkomen. De boeien sneden in haar polsen en haar benen deden pijn door hun gestrekte houding maar ze kon niet voorkomen dat haar gevoel zich focuste op datgene wat er met haar hete kut gebeurde.

Ze begon het gevoel fijn te vinden en ondanks haar angst en pijn besefte ze dat ze bijna haar eerste orgasme kreeg. Ze kronkelde nu in de touwen, maar nu van geilheid. Ze voelde dat ze ging komen Ook haar martelaar besefte wat er gebeurd was en hij trok meteen zijn handen terug.

Fel begon hij haar te slaan. Met zijn vlakke hand sloeg hij een paar keer vol in haar gezicht waardoor het alle kanten opdraaide, daarna begon hij haar tieten af te slaan tot ze vuurrood waren. Toen hij zijn eerste woede bekoelt had liep hij naar een van de rekken aan de muur. Tot haar grote schrik zag Karin dat hij er een kleine zweep pakte en daarmee op haar af kwam lopen. Ze beefde van angst pijn en frustratie en probeerde uit alle macht maar vergeefs uit haar boeien te komen, wat haar nog meer pijn bezorgde.

Zonder iets te zeggen haalde hij uit met de zweep en liet deze striemend op haar trillende tieten terecht komen. Karin gilde het uit en rukte aan haar boeien.

En weer sloeg de man. Overal raakte de zweep haar, haar tieten, haar billen haar rug, buik dijen en zelfs haar kut kregen de volle laag. Karin werd gek van de pijn en gilde, huilde.. Tegen de tijd dat hij stopte hing Karin versuft van pijn in haar boeien. De man maakte nu haar enkel boeien los en vierde de ketting die Karin omhooggetrokken hield tot ze op haar knieën zat echter nog steeds met haar armen licht gestrekt boven haar.

Versuft van pijn, en uitputting zat ze daar. Karin zag dat de man een zwarte stoffen zak pakte en de gang in liep. Even later kwam hij terug met Irene. Deze was op dezelfde manier geboeid als zij, alleen als aanvulling was bij haar de zak over haar hoofd getrokken.

Karin begreep dat dit was om te voorkomen dat Irene zag wat haar te wachten stond en al te veel zou gaan tegenstribbelen. Karin zag hoe Irene trillend van angst werd vastgebonden Zodat ze even later strak in haar boeien hing, net zoals zijzelf even daarvoor. Zonder de kap te verwijderen begon de man de kleren van het slanke lichaam van haar vriendin te scheuren en te snijden. Karin zag de schitterend gevormde en stevige borsten van haar vriendin trillen. Alle spieren van het mooie slanke jonge meisje waren tot het uiterste gespannen.

Karin hoorde de pijnlijke kreunen van haar vriendin door de kap heen. Karin zag hoe de man begon met zijn onderzoek. Ze zag hoe heftig het lichaam van haar vriendin reageerde toen hun kidnapper de donkere tepels van Irene tussen de vingers nam en deze beiden tegelijk hard kneep en omdraaide.

De man grijnsde opgewonden. Zijn hand verdween in het zwarte kroezende schaamhaar van Irene en Karin zag hoe twee vingers ruw en diep naar binnen geduwd werden. Het lichaam van haar vriendin schokte toen hij haar penetreerde en tegelijkertijd hard aan haar linker tepel trok. De vingers werden snel in de hete grot van haar vriendin op en neer bewogen en Karin zag dat ook het lichaam van Irene op de behandeling begon te reageren.

Karin zag nu dat hij zijn broek los maakte en uittrok. De pik van de man stond meteen keihard omhoog. Zonder de moeite te nemen zich van zijn andere kleren te ontdoen pakte de man het twee handen de heupen van Irene en stootte zijn pik hard en diep naar binnen. Zijn handen graaide naar de tieten van het arme meisje en begon er hard in te knijpen. Terwijl hij Irene ruw nam verdwenen zijn nagels diep in het zachte vlees van haar borsten. Hij kneep en trok hard aan de tepels zodat het meisje het uitschreeuwde van pijn.

De gesmoorde kreten waren echter nauwelijks hoorbaar door de knevel en de kap. Al snel kwam de man klaar en met een luide kreun spoot hij zijn sperma diep in Irenes grot. Hij trok zich terug en pakte de zweep en begon nu ook Irene hard te slaan. De zweep zoefde door de ruimte en Irene kronkelde in haar strakke boeien om aan de martelende pijn te ontkomen. Al snel zat ook haar lichaam onder de rode striemen en pas toen ze versuft in haar boeien hing hield de man op.

De man maakte ook haar gedeeltelijk los en liet haar zakken zodat de twee meisjes even later beide op hun knieën zaten.

Nu verwijderde hij de kap bij Irene en ook haar knevel werd verwijderd. Ook bij Karin werd de rubberen bal uit haar mond gehaald. Welkom in mijn rijk. Ik ben de Trainer en vanaf nu zijn jullie van mij. Dit was de eerste kennismaking en een klein voorproefje van wat jullie te wachten staan.

Ik ga jullie verder africhten zodat, als ik klaar ben, jullie verkocht kunnen worden aan de hoogste bieder. Ik ga jullie africhten zodat jullie volgzame slavinnen worden. Als er iets is dat me niet bevalt, word je gestraft; als je me direct aankijkt, wordt je gestraft; als je te traag reageert, wordt je gestraft; als ik er zin in heb, wordt je gestraft.

Ik hou ervan om slavinnen te straffen, te neuken en te horen gillen van pijn. Het is hier absoluut geluiddicht dus dat mag van mij. Verwacht geen medelijden want dat woord ken ik niet.

Na deze woorden verliet de man de ruimte. Verstijft van angst keken de meisjes elkaar aan. De pijn was even vergeten. Ze durfden niet te praten of zelfs te huilen. De Trainer kwam weer binnen. Hij liep op Irene toe en haakte haar los. Ruw trok hij haar overeind en trok het meisje mee naar een de wand. Hij zette haar met haar rug tegen de wand aan en maakte haar routineus vast aan de in de muur verankerde haken zodat ze al snel met gespreide armen en benen tegen de muur stond.

Daarna was Karin aan de beurt. Zij werd vastgemaakt aan een grote houten X die aan de tegenoverliggende muur bevestigd was. Ook zij stond al snel met ver gespreide ledematen. Trainer haalde nu een ouderwets scheermes uit zijn zak en begon het poesje van Karin te scheren. Ruw schraapte het mes over het tere vlees en Karin kreunde van pijn toen Trainer een keer uitschoot en er een klein sneetje in haar schaamlip verscheen.

Toen haar kutje bijna geheel kaal was pakte hij een klein elektrisch scheerapparaat en maakte daar het werk mee af zodat Karen al snel een glanzend kaal kutje had. Ze kon echter niet verhinderen dat haar jonge kutje op het trillende scheerapparaat reageerde en ze voelde dan ook haar grotje vochtig worden.

Ook haar lipjes, die nu duidelijk zichtbaar waren, glinsterden. Ik zie wel jij bent een hete bliksem zei Trainer terwijl hij hard in het klitje kneep. Karin gilde het uit door de onverwachte pijn en de tranen sprongen in haar ogen. Nu was Irene aan de beurt en vijf minuten later was ook haar kutje kaal. Ook de oksels van de meisjes kregen om de beurt een scheerbeurt. Als finishing touch begon Trainer de pas geschoren oksels en kutjes uitgebreid te behandelen met aftershave wat kreten van pijn bij de beide slavinnen ontlokte.

Vooral Karin kronkelde vanwege het sneetje in haar kutlip. Trainer liep naar een van de planken aan de wand waarna hij naar Irene toeliep. Hij nam haar linkse tepel tussen duim en wijsvinger en masseerde deze even. Tegen haar wil begon de tepel te reageren en werd donker en hard zodat hij even later trots en hard vooruit priemde De grote donkere tepel was een genot om te zien.

En Trainer genoot dan ook vat het resultaat. Hij nam nu een van de tepelklemmen die hij net gehaald had en zette deze op de harde tepel. Het getande bekje van de klem beet hard in de tepel en Irene kreunde hard van de scherpe pijn. Haar andere tepel kreeg de zelfde behandeling. De klemmen waren onderling verbonden door een dun kettinkje. Trainer pakte het vast en trok er stevig aan wat kreetjes van pijn aan Irene ontlokte.

Hij trok het kettinkje omhoog zodat de tepels strak omhoog getrokken werden en gebood Irene om het kettinkje tussen de tanden te nemen. Met tranen van pijn in de ogen klemde ze het tussen de tanden, haar eigen tepels pijnigend. Nu was Karin aan de beurt. Trainer had voor haar andere tepelklemmen, aan deze hingen gewichten. Ook Karen kon kreetjes van pijn niet onderdrukken toen de klemmen vastgemaakte werden. De gewichten trokken hard aan de rose tepels van het jonge blonde meisje en doordat Trainer er ook nog aan trok werd de pijn nog versterkt.

De kreten van de meisjes hadden Trainer weer opgewonden. Hij ramde zijn harde lange pik bij Karin naar binnen en begon haar snel en ritmisch te neuken ondertussen de harde tieten van het jonge meisje knedend.

Al snel voelde Karin het sperma in haar kut schieten en ze gilde het uit toen Trainer ,terwijl hij kreunend klaarkwam, hard de klemmen van haar gevoelige en gepijnigde tepels trok. Ze was even versuft van pijn maar voelde nog wel dat de klemmen weer op haar pijnlijke tepels geplaatst werden. Trainer verliet nu de ruimte en deed het licht uit, de meisjes in volkomen duisternis achterlatend. De twee geketende meisjes waren gedwongen om te blijven staan en al snel sloeg de vermoeidheid toe in hun gemartelde lichamen.

Na een paar uur kwam Trainer terug. Het felle licht verblindde de meisjes even. Zonder een woord te zeggen pakte Trainer de zweep en begon Irene te geselen. Het arme jonge meisje gilde het uit en haar mooie slanke lichaam kronkelde van pijn en rukte aan haar boeien. Haar stevige tieten trilden en haar ademhaling ging zwoegend. Het kettinkje zat nog steeds in haar mond, een schakel was rond een van haar hoektanden gaan zitten en Irene was niet in staat om hem zelf los te krijgen.

Hierdoor had Trainer de mogelijkheid om vooral de gevoelige onderkant van de omhoog getrokken tieten te raken, wat hij dan ook deed. Na Irene vijf lange minuten gegeseld te hebben stopte hij. Hij verwijderde ketting uit haar mond en trok toen met een ruk de tepelklemmen eraf. Irene gilde het uit. Toen maakte hij haar los. Het arme meisje zakte op haar knieën, versuft van pijn en vermoeidheid. Trainer maakte zijn broek los en zijn harde gezwollen lid sprong naar voren. Mond open slet zei hij en pakte het hoofd van Irene vast, en pijpen.

Hij duwde zijn pik diep in de keel van het Irene en begon hem op en neer te bewegen. Zuigen kreng, riep hij. Het onervaren kind wist eerst niet wat hij bedoelde en deed wanhopige pogingen om Trainer tevreden te houden. Ze likte en zoog aan de harde pik alsof haar leven ervan af hing en door de reacties van Trainer kreeg ze al snel door wat de bedoeling was.

Hij ramde zijn pik in en uit haar keel terwijl zijn handen haar hoofd stevig op zijn plaats hield door haar aan haar lange zwarte haren vast te houden. Haar lippen en tong deden zo goed mogelijk hun werk en na verloop van tijd voelde ze hoe de grote eikel opzwol.

Met een kreun ontlaadde Trainer zich diep in haar keel. Irene stikte bijna in de hete sperma die ver in haar strot spoot. Snel slikte ze het slijmerige vocht door om te voorkomen dat ze zich zou verslikken.

Ze had verwacht dat sperma vreselijk vies zou zijn maar de weeïge smaak beviel haar eigenlijk wel. Ze bleef likken en zuigen tot de laatste druppel verdwenen was en hield pas op toen Trainer zich terug trok. Hij maakte haar polsen op haar rug aan elkaar vast, trok haar mee naar Karin en beval haar nu het kale kutje van haar vriendin te likken.

Dit hadden beide vriendinnen wel vaker gedaan. Het was dan ook de enige vorm van sex die je op een meisjesinternaat kon hebben. Ze ging op haar knieën voor de nog steeds geboeide Karin zitten en begon met haar vochtige hete tong het kale kutje te likken.

Af en toe nam ze het klitje tussen haar lippen zodat het even later gezwollen tussen de strakke kutlipjes uitstak. Al snel begon Karin te reageren. Haar onderlichaam kronkelde van genot en begon tegen het gezicht van haar vriendin op te rijden.

Ze zuchtte en kreunde en al snel glinsterde haar kutje van het vocht. Ook Trainer genoot van de aanblik van de twee kronkelende meisjes. Toen hij zag dat Karin weer bijna klaarkwam trok hij Irene ruw bij haar vriendin vandaan. Hij nam de zweep en begon het hitsige lichaam van Karin gedurende korte tijd af te slaan.

Al snel gilde en kronkelde Karin in haar boeien, maar nu niet meer van genot maar van de vreselijke striemende pijn die de zweep veroorzaakte.

Na korte tijd stopte Trainer echter en liet een vinger in het nog natte kutje van Karin glijden. Langzaam begon hij haar te vingeren. Eerst met een vinger, maar al snel gleed er een vinger bij. Als Trainer merkte dat Karin te opgewonden werd trok hij ruw aan de tepelklemmen wat een kreet van pijn opriep.

Tevens voelde hij dan ook het strakke bijna maagdelijke kutje van het jonge meisje verkrampen. Na verloop van tijd had hij het jonge kutje zo ver opgerekt dat hij vier vingers naar binnen had. Het meisje kreunde van genot, pijn en frustratie.

De harde vooruit priemende tieten trilden door de snelle ademhaling. Nu begon Trainer zijn gehele vuist naar binnen te duwen, Grijnzend en met een opgewonden blik hield hij het knappe jonge gezicht van de zestienjarige in de gaten terwijl hij zij vuist naar binnen duwde. Karins ogen puilden bijna uit haar hoofd toen ze merkte wat Trainer ging doen. Het nauwe kutje werd opgerekt tot het uiterste.

Ze gilde het nu uit van pijn en haar hoofd ging wild op en neer. Langzaam verdween de vuist in haar natte grot. Toen Trainer tot aan zijn pols in het de grot van Karin zat begon hij hem langzaam op en neer te draaien.

Karin gilde en schreeuwde om genade maar de enige reactie bij Trainer was het opnieuw stijf worden van zijn pik. Toen verloor Karin haar bewustzijn. Verdoofd hing ze in haar boeien aan het X-kruis.

Met een teleurgestelde blik trok Trainer zijn vuist terug en trok met een ruk de tepelklemmen van het arme meisje af. Maar ook daar reageerde Karin niet meer op.

Toen draaide hij zich om naar Irene die nog op de grond lag en de marteling van haar vriendin had moeten aanzien. Trainer was nog steeds geil. Zijn stijve pik priemde vooruit. Hij maakte de boeien van Irene los en beval haar op haar rug te gaan liggen met haar benen omhoog. Hij liet zich op haar glijden en ramde zijn pik naar in de natte grot van zijn slavin. Langzaam begon hij haar te neuken en Irene voelde hoe haar lichaam tegen wil en dank begon te reageren. Haar kutje werd steeds natter en hoewel haar huid brandde van de striemende zweepslagen en haar tepels gloeiden en brandden voelde ze hoe haar kidnapper haar naar een orgasme neukte.

Ze kreunde en steunde en begon mee te bewegen op het pompende ritme van Trainer. Nog nooit had ze sex gehad met een man en nog nooit was ze door een man bevredigd en dat gold ook voor Karin, wist ze. En nu ging het dan toch gebeuren. Ze merkte dat Trainer zijn tempo opvoerde en hoe zijn pik nog harder en dikker werd. Zijn hete handen masseerden haar gezwollen tieten en toen hij hard op een van haar tepels begon zuigen voelde ze hoe haar kut samen krampte.

Kreunend en steunend van genot kwam ze klaar en haar kutvocht stroomde uit haar geile grotje. Meteen daarna gilde ze het uit van pijn toen Trainer hard in haar tepel beet terwijl ze voelde hoe zijn hete stroom tegen haar baarmoeder spoot. Hijgend bleef Trainer nog even liggen. Na een paar minuten stond hij echter op en trok Irene met zich mee. Ze werd weer naar haar muurplaats getrokken en weer vastgemaakt zodat ze even later weer met gespreide armen en benen geboeid tegen de muur stond.

Trainer verliet de ruimte en deed het licht weer uit. Uren liet hij hen alleen. Hun spieren deden vreselijke pijn en beiden hadden ze last van kramp in hun benen en kuiten door de onwennige houding waarin ze vast zaten.

Ze probeerden wat te slapen maar dat lukte staande ook niet echt. Af en toe werd de uitputting hen echter te veel en vielen ze in een lichte roes, maar steeds zorgde een kramp er wel weer voor dat ze gillend van pijn wakker werden. De twee bange meisjes waren te angstig om met elkaar te praten.

Ze waren beiden bang dat de Trainer dat op de een of andere manier zou horen en hun nogmaals zou bestraffen. Eindelijk hoorde ze de deur tot hun zaal weer opengaan. De lichten sprongen aan en na even verblind te zijn geweest zagen ze Trainer binnen komen. Hij liep op Karin toe en maakte haar polsen los van het X- kruis om ze aan elkaar te koppelen. Het uitgeputte meisje zakte door haar knieën.

Trainer maakte ook haar enkel boeien los en pakte de zweep van een van de planken. De zweep zoefde door de lucht en kwam op de onbeschermde rug van de naakte tiener terecht. Met een kreet zat ze rechtop. Ga staan en loop voor me uit. Wakker geschrokken door de ruwe behandeling van Karin keek Irene voor het eerst eens goed rond. Ze zag een lange glinsterende tafel tegen een van de wanden staan en ze merkte op dat hij voorzien was van stevige ringen en beugels om hen op vast te binden.

Er lagen wat steunen onder die ze herkende van de huisarts zodat ze verwachtte dat de tafel in een soort gynaecologische onderzoekstafel omgebouwd kon worden. Links en rechts waren planken opgehangen waar allerlei attributen op lagen. Ook hingen er spullen aan de wanden.

Ze zag veel riemen, kettingen, stangen en verschillende soorten boeien en zwepen. Veel van het tuig wat ze zag herkende ze niet maar ze was bang dat ze de betekenis ervan nog wel zou ervaren. Trainer leidde Karin naar grote badkamer. Hij beval haar om het bad vol te laten lopen en er in te stappen. Haar boeien bleven echter om.

Hij gaf haar zeep en shampoo en beval haar zichzelf grondig te wassen. Karin voldeed met graagte aan dit bevel. Het warme water was een weldaad voor haar gemartelde spieren en huid. Tot haar verbazing moest ze vaststellen dat de meeste striemen al weer weggetrokken waren alleen de diepere striemen waren nog te zien.

Ze waste haar lange blonde haar zorgvuldig omdat ze niet wist wanneer ze weer de kans zou krijgen. Na tien minuten moest ze uit bad komen wat net genoeg was geweest om zich goed te wassen.

Trainer, die al die tijd aanwezig was geweest, gooide haar een handdoek toe. Snel maar zorgvuldig droogde ze zich af. Ze besefte toen voor het eerst dat ze zich in het geheel niet schaamde voor haar naaktheid.

Weer voelde ze de zweep op haar rug. Nu werd ze naar een klein kamertje naast de badkamer geleid. Tot haar grote verbazing stond hier een grote kaptafel vol met kammen, borstel en make-up. Ook was er een föhn. Trainer beval haar om zich op te maken en haar haren te drogen en te borstelen zodat ze er weer toonbaar uit kwam te zien.

Snel begon Karin haar haren te föhnen en te borstelen. Er was geen stoel dus alles moest staande gebeuren. Af en toe voelde ze de punt van de zweep over haar rug en benen glijden. Hierdoor wist ze dat ze snel moest zijn wilde ze niet nog een zweepslag hebben. Ze maakte zich snel op. De lippen fel rood en haar nagels dezelfde kleur. Dit gaf nog problemen omdat haar handen nog steeds aan elkaar zaten, maar het lukte.

De beschikbare oogschaduw was lichtblauw van kleur en de mascara en eyeliner zwart. Ze kreeg de opdracht ook haar teennagels te lakken. Hiervoor moest ze een van haar voeten op de tafel zetten terwijl ze stond.

Terwijl ze zo bezig was voelde hoe de zweep tussen haar benen door haar kutje begon strelen. Het zachte soepele leer tegen haar tere kutlipjes joeg haar angst aan maar wond haar ook een beetje op. Ze voelde hoe haar grotje vochtig werd. Toen ze klaar was werd ze terug gebracht en weer aan het X-kruis vast gezet.

Trainer nam nu Irene mee. Deze keek een beetje verbaasd naar de frisse opgetutte Karin. Maar ook zij moest zich gaan verzorgen.

Na een half uurtje stonden beide meisjes weer op hun plaats. Trainer schoof nu een zware houten tafel naar het midden van de zaal.

Samen met twee stoelen waarvan de rugleuning was verwijderd. Verschrikt keken de twee slavinnen naar de stoelen want in het midden van de zitting zat een soort houten penis van ongeveer 15 centimeter lang en 3 centimeter in doorsnee.

Ze begrepen dat ze met dat ding in hun kut op de stoel moesten gaan zitten zodat ze letterlijk vastgepind waren. Als eerste was Irene aan de beurt. Trainer maakte haar los en klikte haar polsen achter haar rug vast. Daarna maakte hij haar enkels pas los en trok haar mee naar haar stoel. Angstig keek het jonge meisje naar de glinsterende paal op de stoel. Het viel haar nu pas op dat er iets van vaseline opzat.

Ga zitten slet, zei Trainer tegen haar. Laat je nu langzaam en voorzichtig zakken, anders die ik het en dan gaat het in één keer. Voorzichtig probeerde Irene zich te laten zakken maar zo gauw ze de punt van de houten dildo voelde schrok ze weer omhoog. Trainer drukte haar echter steeds harder naar beneden. Ze voelde hoe de punt nu in haar strakke gaatje gleed en haar sluitspier begon op te rekken. Ze gilde het uit van angst en pijn.

Ineens gaf Trainer haar een harde duw waardoor ze ineen keer op de dildo gepind werd. Haar kreet was hartverscheurend en de tranen liepen over haar gezicht. Ze probeerde zich te ontspannen en voelde hoe haar anus zich aan de indringer begon aan te passen. Haar anus deed nog steeds vreselijk pijn maar het begon nu toch wat wraakbaarder te worden. Ze voelde hoe Trainer een leren riem om haar taille deed en deze strak aan de stoel vast maakte waardoor ze met geen mogelijkheid meer omhoog kon komen.

Nu maakte hij ook nog haar enkels aan de voorpoten van de stoel vast waardoor haar benen ook nog eens ver uit elkaar werden getrokken en haar kutlippen uit elkaar gingen staan. Haar polsen werden losgemaakt. Handen in de nek. Kaarsrecht zat ze nu op haar stoel de rug zoveel mogelijk gestrekt want in deze houding had ze minste last van de pen in haar aars. Ze had niet in de gaten hoe mooi ze er eigenlijk bij zat. Haar prachtige volle tieten met de mooie donkere hard geworden tepels priemden vooruit.

Het volle pas gewassen zwarte haar omlijstte haar knappe gezichtje en de felle make-up gaf er nog een extra erotische uitstraling aan. Trainer kon het dan ook niet laten om de mooie tieten even hard te kneden. Hij ging achter haar staan en liet zijn handen langzaam naar voren glijden. Irenes adem stokte wat dit was een heerlijk gevoel. De handen van Trainer omsloten nu haar tieten en hij begon ze te masseren en te kneden. Zijn vingers vonden de harde punten en trokken er zacht aan. Irene voelde hoe haar lichaam begon te reageren en ze begon steeds sneller te ademen van groeiende opwinding.

De brandende pijn in haar poepgaatje versterkte haar opwinding alleen maar. Maar na een keer hard met zijn nagels in haar tepels te hebben geknepen, wat Irene een uitroep van pijn ontlokte, liet hij haar weer los. Trainer maakte haar los en duwde haar naar haar stoel. Angstig liep ze voor hem uit. Ze keek even naar Irenes gezicht en merkte dat de pijn eruit verdwenen was. Hieruit putte ze wat hoop.

Bij de stoel aangekomen kreeg z echter de schrik pas goed te pakken want van dichtbij leek de dildo een stuk groter dan ze in eerste instantie had gedacht. Trainer plaatste haar voor de stoel en beval haar zich te laten zakken. Ze probeerde haar sluitspier te ontspannen toen de punt van de houten pik haar aars raakte.

In eerste instantie lukte het niet maar ze dwong zich om door te zetten omdat ze wou voorkomen dat Trainer haar er net zo hard op zou drukken als hij bij Irene had gedaan. Langzaam voelde ze de harde paal in haar aars schuiven. Ze voelde hoe ze opgerekt werd en kreunde van pijn. Het leek wel of haar kringspier ging scheuren. Het laatste stukje hielp Trainer even. Hij duwde haar hard naar beneden zodat haar billen stevig op de zitting terecht kwamen.

Ze gilde het uit toen de staaf zich nog dieper in haar drong en een scherpe pijn in haar aars haar martelde. Ook zij werd met een riem aan de stoel gefixeerd. De beide meisjes zaten tegenover elkaar met de handen in hun nek en de stevige harde tieten van de twee priemden naar voren.

Ze durfden zich niet te bewegen. Langzaam begon ook Karin zich te ontspannen toen ze merkte dat haar anus zich aan de penetratie begon aan te passen. Na de twee even goedkeurend beken te hebben verdween Trainer en deed het licht weer uit. De meisjes verloren op deze manier ieder gevoel van tijd. Ze wisten met geen mogelijkheid of het nu dag of nacht was. Na verloop van enige tijd ging het licht weer aan en kwam Trainer binnen vergezeld van een halfnaakt jongetje. Het kind was hooguit tien jaar en had alleen een klein zwart leren hesje aan dat net tot boven de navel reikte.

Hij had een halsband om waaraan een riem bevestigd zat die Trainer vast hield. Trainer grinnikte toen hij de geschrokken ongelovige gezichten van zijn twee nieuwe slavinnen zag. Mochten ze nog enige hoop gekoesterd hebben dan was die bij de aanblik van zon jonge slaaf wel vervlogen. Het slaafje daarin tegen leek in het geheel niet verrast om twee naakte schoonheden te zien.
gedwongen beffen tepels strelen

..

Zijn hete handen masseerden haar gezwollen tieten en toen hij hard op een van haar tepels begon zuigen voelde ze hoe haar kut samen krampte. Kreunend en steunend van genot kwam ze klaar en haar kutvocht stroomde uit haar geile grotje.

Meteen daarna gilde ze het uit van pijn toen Trainer hard in haar tepel beet terwijl ze voelde hoe zijn hete stroom tegen haar baarmoeder spoot. Hijgend bleef Trainer nog even liggen. Na een paar minuten stond hij echter op en trok Irene met zich mee.

Ze werd weer naar haar muurplaats getrokken en weer vastgemaakt zodat ze even later weer met gespreide armen en benen geboeid tegen de muur stond. Trainer verliet de ruimte en deed het licht weer uit. Uren liet hij hen alleen.

Hun spieren deden vreselijke pijn en beiden hadden ze last van kramp in hun benen en kuiten door de onwennige houding waarin ze vast zaten. Ze probeerden wat te slapen maar dat lukte staande ook niet echt. Af en toe werd de uitputting hen echter te veel en vielen ze in een lichte roes, maar steeds zorgde een kramp er wel weer voor dat ze gillend van pijn wakker werden. De twee bange meisjes waren te angstig om met elkaar te praten. Ze waren beiden bang dat de Trainer dat op de een of andere manier zou horen en hun nogmaals zou bestraffen.

Eindelijk hoorde ze de deur tot hun zaal weer opengaan. De lichten sprongen aan en na even verblind te zijn geweest zagen ze Trainer binnen komen. Hij liep op Karin toe en maakte haar polsen los van het X- kruis om ze aan elkaar te koppelen. Het uitgeputte meisje zakte door haar knieën. Trainer maakte ook haar enkel boeien los en pakte de zweep van een van de planken. De zweep zoefde door de lucht en kwam op de onbeschermde rug van de naakte tiener terecht.

Met een kreet zat ze rechtop. Ga staan en loop voor me uit. Wakker geschrokken door de ruwe behandeling van Karin keek Irene voor het eerst eens goed rond.

Ze zag een lange glinsterende tafel tegen een van de wanden staan en ze merkte op dat hij voorzien was van stevige ringen en beugels om hen op vast te binden. Er lagen wat steunen onder die ze herkende van de huisarts zodat ze verwachtte dat de tafel in een soort gynaecologische onderzoekstafel omgebouwd kon worden.

Links en rechts waren planken opgehangen waar allerlei attributen op lagen. Ook hingen er spullen aan de wanden.

Ze zag veel riemen, kettingen, stangen en verschillende soorten boeien en zwepen. Veel van het tuig wat ze zag herkende ze niet maar ze was bang dat ze de betekenis ervan nog wel zou ervaren. Trainer leidde Karin naar grote badkamer. Hij beval haar om het bad vol te laten lopen en er in te stappen. Haar boeien bleven echter om.

Hij gaf haar zeep en shampoo en beval haar zichzelf grondig te wassen. Karin voldeed met graagte aan dit bevel. Het warme water was een weldaad voor haar gemartelde spieren en huid. Tot haar verbazing moest ze vaststellen dat de meeste striemen al weer weggetrokken waren alleen de diepere striemen waren nog te zien.

Ze waste haar lange blonde haar zorgvuldig omdat ze niet wist wanneer ze weer de kans zou krijgen. Na tien minuten moest ze uit bad komen wat net genoeg was geweest om zich goed te wassen. Trainer, die al die tijd aanwezig was geweest, gooide haar een handdoek toe.

Snel maar zorgvuldig droogde ze zich af. Ze besefte toen voor het eerst dat ze zich in het geheel niet schaamde voor haar naaktheid.

Weer voelde ze de zweep op haar rug. Nu werd ze naar een klein kamertje naast de badkamer geleid. Tot haar grote verbazing stond hier een grote kaptafel vol met kammen, borstel en make-up. Ook was er een föhn. Trainer beval haar om zich op te maken en haar haren te drogen en te borstelen zodat ze er weer toonbaar uit kwam te zien. Snel begon Karin haar haren te föhnen en te borstelen.

Er was geen stoel dus alles moest staande gebeuren. Af en toe voelde ze de punt van de zweep over haar rug en benen glijden. Hierdoor wist ze dat ze snel moest zijn wilde ze niet nog een zweepslag hebben. Ze maakte zich snel op. De lippen fel rood en haar nagels dezelfde kleur. Dit gaf nog problemen omdat haar handen nog steeds aan elkaar zaten, maar het lukte. De beschikbare oogschaduw was lichtblauw van kleur en de mascara en eyeliner zwart. Ze kreeg de opdracht ook haar teennagels te lakken.

Hiervoor moest ze een van haar voeten op de tafel zetten terwijl ze stond. Terwijl ze zo bezig was voelde hoe de zweep tussen haar benen door haar kutje begon strelen. Het zachte soepele leer tegen haar tere kutlipjes joeg haar angst aan maar wond haar ook een beetje op. Ze voelde hoe haar grotje vochtig werd.

Toen ze klaar was werd ze terug gebracht en weer aan het X-kruis vast gezet. Trainer nam nu Irene mee. Deze keek een beetje verbaasd naar de frisse opgetutte Karin.

Maar ook zij moest zich gaan verzorgen. Na een half uurtje stonden beide meisjes weer op hun plaats. Trainer schoof nu een zware houten tafel naar het midden van de zaal. Samen met twee stoelen waarvan de rugleuning was verwijderd. Verschrikt keken de twee slavinnen naar de stoelen want in het midden van de zitting zat een soort houten penis van ongeveer 15 centimeter lang en 3 centimeter in doorsnee. Ze begrepen dat ze met dat ding in hun kut op de stoel moesten gaan zitten zodat ze letterlijk vastgepind waren.

Als eerste was Irene aan de beurt. Trainer maakte haar los en klikte haar polsen achter haar rug vast. Daarna maakte hij haar enkels pas los en trok haar mee naar haar stoel. Angstig keek het jonge meisje naar de glinsterende paal op de stoel. Het viel haar nu pas op dat er iets van vaseline opzat. Ga zitten slet, zei Trainer tegen haar. Laat je nu langzaam en voorzichtig zakken, anders die ik het en dan gaat het in één keer.

Voorzichtig probeerde Irene zich te laten zakken maar zo gauw ze de punt van de houten dildo voelde schrok ze weer omhoog. Trainer drukte haar echter steeds harder naar beneden. Ze voelde hoe de punt nu in haar strakke gaatje gleed en haar sluitspier begon op te rekken. Ze gilde het uit van angst en pijn. Ineens gaf Trainer haar een harde duw waardoor ze ineen keer op de dildo gepind werd. Haar kreet was hartverscheurend en de tranen liepen over haar gezicht.

Ze probeerde zich te ontspannen en voelde hoe haar anus zich aan de indringer begon aan te passen. Haar anus deed nog steeds vreselijk pijn maar het begon nu toch wat wraakbaarder te worden.

Ze voelde hoe Trainer een leren riem om haar taille deed en deze strak aan de stoel vast maakte waardoor ze met geen mogelijkheid meer omhoog kon komen. Nu maakte hij ook nog haar enkels aan de voorpoten van de stoel vast waardoor haar benen ook nog eens ver uit elkaar werden getrokken en haar kutlippen uit elkaar gingen staan.

Haar polsen werden losgemaakt. Handen in de nek. Kaarsrecht zat ze nu op haar stoel de rug zoveel mogelijk gestrekt want in deze houding had ze minste last van de pen in haar aars. Ze had niet in de gaten hoe mooi ze er eigenlijk bij zat. Haar prachtige volle tieten met de mooie donkere hard geworden tepels priemden vooruit. Het volle pas gewassen zwarte haar omlijstte haar knappe gezichtje en de felle make-up gaf er nog een extra erotische uitstraling aan.

Trainer kon het dan ook niet laten om de mooie tieten even hard te kneden. Hij ging achter haar staan en liet zijn handen langzaam naar voren glijden.

Irenes adem stokte wat dit was een heerlijk gevoel. De handen van Trainer omsloten nu haar tieten en hij begon ze te masseren en te kneden. Zijn vingers vonden de harde punten en trokken er zacht aan. Irene voelde hoe haar lichaam begon te reageren en ze begon steeds sneller te ademen van groeiende opwinding.

De brandende pijn in haar poepgaatje versterkte haar opwinding alleen maar. Maar na een keer hard met zijn nagels in haar tepels te hebben geknepen, wat Irene een uitroep van pijn ontlokte, liet hij haar weer los. Trainer maakte haar los en duwde haar naar haar stoel.

Angstig liep ze voor hem uit. Ze keek even naar Irenes gezicht en merkte dat de pijn eruit verdwenen was. Hieruit putte ze wat hoop. Bij de stoel aangekomen kreeg z echter de schrik pas goed te pakken want van dichtbij leek de dildo een stuk groter dan ze in eerste instantie had gedacht.

Trainer plaatste haar voor de stoel en beval haar zich te laten zakken. Ze probeerde haar sluitspier te ontspannen toen de punt van de houten pik haar aars raakte. In eerste instantie lukte het niet maar ze dwong zich om door te zetten omdat ze wou voorkomen dat Trainer haar er net zo hard op zou drukken als hij bij Irene had gedaan. Langzaam voelde ze de harde paal in haar aars schuiven.

Ze voelde hoe ze opgerekt werd en kreunde van pijn. Het leek wel of haar kringspier ging scheuren. Het laatste stukje hielp Trainer even. Hij duwde haar hard naar beneden zodat haar billen stevig op de zitting terecht kwamen. Ze gilde het uit toen de staaf zich nog dieper in haar drong en een scherpe pijn in haar aars haar martelde. Ook zij werd met een riem aan de stoel gefixeerd.

De beide meisjes zaten tegenover elkaar met de handen in hun nek en de stevige harde tieten van de twee priemden naar voren. Ze durfden zich niet te bewegen. Langzaam begon ook Karin zich te ontspannen toen ze merkte dat haar anus zich aan de penetratie begon aan te passen. Na de twee even goedkeurend beken te hebben verdween Trainer en deed het licht weer uit.

De meisjes verloren op deze manier ieder gevoel van tijd. Ze wisten met geen mogelijkheid of het nu dag of nacht was. Na verloop van enige tijd ging het licht weer aan en kwam Trainer binnen vergezeld van een halfnaakt jongetje. Het kind was hooguit tien jaar en had alleen een klein zwart leren hesje aan dat net tot boven de navel reikte. Hij had een halsband om waaraan een riem bevestigd zat die Trainer vast hield. Trainer grinnikte toen hij de geschrokken ongelovige gezichten van zijn twee nieuwe slavinnen zag.

Mochten ze nog enige hoop gekoesterd hebben dan was die bij de aanblik van zon jonge slaaf wel vervlogen. Het slaafje daarin tegen leek in het geheel niet verrast om twee naakte schoonheden te zien. Hij duwde gedwee een karretje naar de tafel en begon deze te dekken zonder enige aandacht aan de twee slavinnen te besteden. Tot hun grote verbazing kwam er een zeer uitgebreide maaltijd op tafel van zowel warme als koude gerechten, verschillende soorten brood en veel fruit. Ook melk, koffie, thee en jus d'orange.

Praten is verboden, verder mogen jullie eten en drinken waar je zin in hebt. Ik heb alleen iets aan gezonde slavinnen. Deze slaaf is er om jullie te bedienen, je wijst maar aan wat je wilt en hij geeft het. Bestek is er niet, en je eet zonder handen zoals een slavin betaamd.

Je houd je handen in je nek. Slaaf helpt je alleen met drinken. Onwennig keken de twee even naar het kind dat op hun aanwijzingen stond te wachten. Maar al snel nam Irene het initiatief en wees naar een broodje en naar de kaas. Het knaapje smeerde het broodje kaas, brak het in stukken en legde het op een bord.

Irene boog naar voren om een hap te nemen maar werd er door de dildo aan herinnerd dat ze dit heel rustig moest doen. Al snel was de ruimte gevuld met kreetjes van pijn en eetgeluiden. Op commando maakte het kindslaafje eten voor de meisjes klaar en hielp hun bij het drinken. Zo te merken had hij al enige ervaring want hij morste niet een keer. Na een half uur werd de tafel door het slaafje weer afgeruimd en werd hij door Trainer weggeleid.

De anus van de meisjes leken door hun marteling wel in brand te staan. Doordat ze met eten steeds voorover moesten was hun kont nog meer opgerekt. Maar over het algemeen viel de pijn en het ongemak mee, als ze maar stil zaten.

En dat mochten ze nog wel een tijdje, want zolang duurde het voordat Trainer terug kwam. Hun armen waren zwaar en gevoelloos geworden en hun rug stram. Het enige voordeel was dat hun benen die de voorgaande uren zo zwaar belast waren nu even konden uitrusten. Als eerste maakte Trainer Irene los en nam haar weer mee naar het midden van de zaal. Hij maakte haar enkels met behulp van dunne kettingen weer vast aan de ringen in de vloer maar liet aan beide enkels een halve meter speling en maakte daarna de polsen vast.

Hij liet hiervoor een zware ijzeren stang van ongeveer twee meter met een elektrische lier naar beden zakken en haakte Irenes polsboeien aan de uiteinden vast met behulp van korte kettingen. Toen takelde hij de stang met behulp van het motortje weer omhoog. Langzaam werden de ver gespreide armen boven het hoofd getrokken. Maar Trainer ging door. Irene gilde het uit toen haar lichaam omhoog getrokken werd door de lier. Langzaam werden de kettingen aan haar enkels strak getrokken, Haar polsen deden helse pijn door de kracht waarmee er aan getrokken werd en door haar eigen gewicht.

Pas toen de kettingen strak stonden liet Trainer de knop los en stopte de lier. Irene jankte en kreunde van pijn. Ze smeekte om losgemaakt te worden. Haar tot het uiterste gespannen lichaam hing in het midden van de grote ruimte. Trainer liet zijn handen over het strak gespannen lijf glijden, kneep een keer in haar billen, bevoelde haar rug, liet een paar vingers in de openstaande kut glijden en kneep een keer licht in de grote tepels.

Hij genoot zichtbaar van wat hij zag want zijn stijve pik deed zijn broek opbollen. Ongegeneerd wreef hij even over zijn kruis en besloot toen blijkbaar dat hij zijn jeans beter kon uittrekken.

Zonder enig schaamtegevoel trok Trainer zijn kleren uit, liep naakt naar een van de planken en pakte daar een zwart leren vest en trok dat aan.

De knopen liet hij echter los. Zijn schoenen werden vervangen door zwarte badslippers. Zijn stijve pik stak vooruit. Gedachteloos streelde hij hem even voordat hij op Karin afliep.

De jonge slavin zat met grote ogen naar haar kreunende opgespannen vriendin te kijken. Trainer maakte de riemen van Karin los en beval haar op te staan.

Ze voelde hoe de houten pik soepel uit haar opgerekte kont gleed en een leeg gevoel achterliet. Ze zuchtte van opluchting maar vreemd genoeg miste ze het opgevulde gevoel ook een beetje. Het voelde ondertussen, ondanks de pijn die het af en toe nog veroorzaakte, vertrouwd aan en ze moest maar afwachten wat haar nu weer te wachten stond.

Gezien datgene dat Irene nu onderging zou het wel niet prettig zijn. Trainer nam haar mee naar Irene en beval haar het hangende meisje te strelen. Karin ging voor Irene staan en begon het snikkende meisje te strelen en te liefkozen. Haar lippen zwierven teder over het gespannen tieten terwijl de handen vederlicht over Irenes rug gleden. Ze likte en zoog aan te mooie donkere tepels tot deze hard vooruit priemden. Hoewel het lichaam van Irene overal pijn deed, begonnen de aanrakingen van Karin haar toch op te winden.

Ze voelde hoe haar lichaam begin te reageren maar door haar houding kon ze weinig doen. Karins tong ging nu van haar borsten naar haar navel. De sensatie van die aanraking deed haar buikspieren samentrekken. Langzaam ging de hete tong weer omhoog, naar de hete harde tepels, naar haar hals naar haar lippen.

Hun tongen vonden elkaar in een hete kus. Grijnzend en met zijn harde pik stijf vooruit stond Trainer naar het tafereel te kijken. Deze twee mooie hete tieners wonden hem mateloos op. Ondanks de pijn die ze hadden regeerden hun lichamen goed en dat schepte ongelooflijke perspectieven. Hij voorzag een grote winst. Terwijl Karin haar vriendin nog kuste, ging Trainer achter haar staan. Geschrokken hield ze op.

Ga door zei Trainer. Karin ging verder met het liefkozen van haar vriendin. Ze voelde nu echter het hete gespierde lichaam van hun kidnapper tegen zich aan en voelde zijn hete harde pik in haar rug.

Zijn handen omvatten haar mooie tieten en begonnen de al harde tepels te masseren. Scheuten van genot schoten ineens door haar onervaren lijf toen ze zijn hete adem in haar nek voelde en zijn tong aan haar oorlelletje begon te sabbelen. Op je knieën kreunde hij ineen. Snel zakte ze op haar knieën. Hij duwde haar voorover duwde haar benen met zijn knieën uit elkaar. Ze voelde hoe hij haar billen uit elkaar trok en voor ze het besefte gleed zijn dikke harde pik in haar hete aars. Ze slaakte een gilletje van pijn toen hij in een keer diep bij haar naar binnen stootte.

Nu trok hij haar aan haar haren weer bijna recht op zodat ze nog verder op zijn pik gepriemd werd. Lik die geile kut, beval hij. Karin pakte de heupen van haar vriendin vast en begon de hete vochtige grot van Irene te verwoed te likken terwijl Trainer haar hard in haar opgerekte kont neukte. Zijn ene hand bewerkte weer om beurten een van haar tieten terwijl de andere hand haar kut en klitje begon te vingeren.

Ze voelde zijn hete adem in haar nek en voelde zijn vingers in en uit haar nat geworden kut glijden. Ze voelde hoe haar opwinding met de seconde toenam. Ook Irene voelde haar lichaam steeds heviger reageren. De boeien trokken aan haar strak gespannen lijf maar de hete tong van Karin maakte dat ze bijna een orgasme kreeg. Ze voelde hoe nu twee vingers van Karin haar hete natte kut in gleden terwijl de hete tong haar klitje bleef bewerken.

Karin hoefde slechts een paar keer haar vingers te bewegen om haar vriendin klaar te laten komen. Ze voelde hoe de kut wanden van Irene zich spanden terwijl ze kreunend klaarkwam. Maar Karin ging door, vooral ook omdat ze niet durfde te stoppen, maar ook omdat ze door haar eigen geilheid daartoe gedreven werd. Met haar andere hand begon ze nu ook het opgerekte poepgaatje van haar Irene te vingeren.

Irene kreunde al snel weer van genot en even later kwam ze al weer. De vingers en pik van Trainer begonnen nu ook bij Karin resultaat te boeken.

Ze voelde hoe haar kutspieren samen krampten en ook haar baarmoeder gekke dingen deed en voelde het hete geil uit haar kutje stromen. Hijgend neukte Trainer door. Hij duwde Karin weer voorover zodat ze op handen en knieën aan hem vast gepind zat, Pakte haar heupen stevig vast en begon haar nu hard en ritmisch te neuken.

Karin voelde even later zijn toch al grote pik nog verder opzwellen en voelde hoe hij zijn hete zaad diep in haar anus spoot. Dit heerlijke gevoel zorgde ervoor dat ze nog een keer klaarkwam. Ze kreunde luid en merkte in haar extase nauwelijks dat Trainer keihard aan haar tepels trok terwijl hij klaarkwam. Voldaan over zichzelf en zijn twee slavinnen trok Trainer zich terug uit de hete reet van Karin. Hij beval haar verder te gaan met Irene. Snel toog de nog nahijgende Karin weer aan het werk om het hete maar gemartelde lijf van haar vriendin weer te liefkozen en tot een kookpunt te brengen om haar zo haar pijn weer even te laten vergeten.

Al snel kreunde en hijgde Irene in haar boeien. Terwijl Karin al haar aandacht op Irene concentreerde begon Trainer het een en ander klaar te zetten. Allereerst liet hij Irene zakken. Karin zorgde er wel voor dat ze haar activiteiten niet onderbrak. Opgelucht hoorde ze Irene steunen toen haar voeten de grond weer raakten. Trainer liet de ketting zo ver vieren dat Irene, met de stang boven haar hoofd, uitgestrekt op de vloer lag.

Glimlachend zag hij hoe de jonge Karin als een geile aal over het lichaam van haar vriendin op en neer gleed, haar overal likkend, kussend en masserend. Het was zon geil gezicht dat hij zelfs toestond dat de twee in een negenenzestig houding elkaar kreunend van hitsigheid lagen te beffen. Het was de eerste keer dat hij zo weinig weerstand bij zijn trainees had meegemaakt.

Zelfs nu, nu Karin geheel vrij was, dacht ze er blijkbaar niet aan om een vluchtpoging te ondernemen. Hij schreef dit dan ook maar toe aan het feit dat in een internaat, hun foto's en background waren ondertussen op het nieuws geweest, ook al een soort gevangenen waren geweest én aan het feit dat de twee onervaren meisjes in de twee dagen dat hij hen onder zijn hoede had meer sex én, ondanks de pijn, genot hadden gehad dan in hun hele voorgaande leven.

Hij ging even aan de kant staan zodat de verschillende verborgen tv camera's hun werk konden doen. Later zou hij de beelden bewerken en sorteren om er twee video films van te maken waarvan er één moest dienen als catalogus en één voor de verkoop aan videotheken in het buitenland. Nu pakte hij de glimmende tafel die langs de wand stond, het was een aangepaste behandeltafel op wieltjes en trok hem naar zich toe en zette de rem erop.

Nu gebood hij met strenge stem Karin bij zich. Het jonge meisje stond gedwee op, haar nog steeds hitsig kreunende vriendin gefrustreerd achterlatend op de grond. Irene kon zich amper bewegen zodat ze ook het werk van Karin niet kon afmaken. Karin liep met een verhit gezicht naar Trainer toe. Haar gezicht was rood van opwinding en het geil van haar vriendin glinsterde op haar lippen.

Tot zijn genoegen zag Trainer dat ze niet vergeten was hem met neergeslagen blik te naderen. Hij gebood haar op de tafel te gaan liggen. Met ervaren bewegingen klikte hij de enkels van het meisje vast aan twee korte kettingen. Haar polsen volgden daarna dit voorbeeld zodat Karin even later uitgestrekt op de tafel lag. De kettingen zate vast aan een slinger met pal wiel die onder de tafel bevestigd was.

Hierdoor was de moderne onderzoekstafel veranderd in een nieuwe versie van de middeleeuwse rek tafel. Trainer begon aan de slinger te draaien. Langzaam werden de kettingen strak getrokken. Karin kreunde toen de kettingen aan haar begonnen te trekken. Ze probeerde zich zo lang mogelijk te maken en bolde haar rug wat om deze te ontlasten.

Maar al snel hielp dit niet meer en gilde ze het uit toen haar lichaam steeds strakker kwam te liggen. Pas toen de kettingen goed strak stonden en Karin zich niet meer kon bewegen, stopte Trainer en borgde hij de slinger. Karin hijgde nu van pijn en inspanning en haar mooie harde borsten priemden omhoog. Trainer masseerde even de rose tepels van het jonge ding waardoor ze meteen weer hard werden.

Hij liep naar de muur en drukte nu op de knop die de lier van Irene bediende. Langzaam werd het nu de nu angstig kijkende slavin omhoog getakeld tot ze weer boven de grond zweefde met wijd gespreide armen en benen en kreetjes van pijn slaakte. Hij maakte nu even de enkel kettingen los en liet ze wat vieren.

Hij reed de tafel met Karin zo dat ze onder Irene lag. Hij liet Irene zakken totdat haar kutlippen de lippen van Karin raakten. Meteen begon Karin te likken en te zuigen aan de nog natte kut van Irene. Trainer bevestigde de kettingen van Irene weer en trok ze strak aan zodat de meisjes op deze manier gefixeerd werden. Irene kreunde want ze hing nu met gekromde benen over de tafel en Karins gezicht.

Hierdoor werden haar benen nog meer gespreid en leek het of er nog meer gewicht aan haar polsen hing. De hete tong van Karin zoog en likte het haar hete klitje en ze kreunde dan ook niet alleen van pijn. Trainer zag hoe glinsterend kutvocht het poesje bedekte en besloot dat de meiden genoeg lol hadden gehad vandaag.

Hij wou ze wel eens horen gillen. Een klein tafeltje dat in een hoek stond werd naast Karin gezet, waarna Trainer de meisjes enige tijd alleen liet. Karin likte en zoog aan het hete klitje van Irene. Hoewel ze zelf strak gespannen op de tafel lag en haar boeien haar pijn deden, merkte ze dat door af en toe haar rug te ontspannen de pijn redelijk uit te houden was. Het geile zuchten en kreunen van haar mede slavin zorgde er voor dat ook zij opgewonden bleef. Nog nooit was ze in zo korte tijd zo vaak klaargekomen als de tijd die ze in gevangenschap had door gebracht.

Dat gold ook voor Irene wist ze want ze hadden samen op een kamer gelegen en veel gelegenheid tot sex werd hun in de Betere Herder niet geboden. Ze had al snel begrepen dat hun leven voorlopig zou bestaan uit pijn en sex. En of ze van de sex zouden genieten zou van anderen afhangen dus probeerde ze elke minuut die genot kón Na ongeveer een kwartier kwam Trainer terug.

Irene was de enige van de twee die kon zien wat hij bij zich had en ze liet dan ook een kreet van angst. Karin dacht dat het van opwinding was en begon nog feller aan het hete gezwollen klitje van Irene te zuigen tot de scherpe lucht van hete houtskool haar deed omkijken. Ze zag hoe Trainer met een geile glimlach een hete, met brandende kolen gevulde hibachi op tafel zette. Hij liep naar een van de planken en kwam terug met een houten kistje dat hij openmaakte. Irene kon vanaf haar hoge punt de inhoud zien en ze begon jankend aan haar boeien te rukken, de pijn negerend.

In het kistje lagen tientallen lange naalden. Deze waren vijf, tien en vijftien centimeter lang, dun en hadden op het einde een klein houten handvaatje zitten. Trainer pakte een handvol van deze naalden en begon ze systematisch in de hete kolen te stoppen. Nu zag ook Karin wat hij ging doen en hijgend van angst probeerde ook zij los te komen. Genietend keek Trainer naar de zichzelf martelende meisjes, want hun gekronkel moest de strak gespannen lijven vreselijke pijn doen.

Af en toe pakte hij een van de naalden om te kijken of ze wel heet genoeg waren voor zijn doel. Hij liep nog even naar de hoek waar de kapotte kleren van de meisjes lagen en scheurde van de blouse van Karin een lap af die hij meenam naar de tafel. Weer pakte hij een naald, tevreden bekeek hij de nu roodgloeiende punt. Snel veegde hij met de lap de houtskool van de naald. Nu liep hij op Irene toe doe met doodsangst naar de gloeiende naald keek.

Trainer liet de naald met een sadistisch genoegen vlak voor het gezicht van Irene zweven terwijl zijn andere hand de rechtse tiet begon te masseren. Irene kon niets doen om aan de knedende hand te ontkomen.

De boeien hielden haar stevig op haar plaats. Langzaam ging de hand met de naald naar de linkse tiet van Irene. Nu gillend van angsten met uitpuilende ogen zag het arme meisje de gloeiende naald haar tere zachte vlees naderen. Met een korte stoot stak Trainer nu de hete punt van de naald in het tere vlees.

Irene schokte in haar boeien, ze gilde, schreeuwde het uit van pijn, smeekte om genade. Tranen liepen over haar gezicht maar Trainer begon pas. Langzaam begon hij de hete naald verder naar binnen te drukken tot hij voelde dat de punt de harde borstspier raakte. Irene werd gek van de pijn ze schokte en kronkelde in haar boeien. De huid van de polsen werd afgeschaafd maar dat voelde ze niet eens De brandende naald deed de andere pijn vergeten.

Tranen versluierden haar blik en ze zag dan ook niet dat trainer weer een naald gepakt had. Met een korte stoot verdween deze naald in de andere tiet. Weer gilde Irene van pijn. De ruimte rook naar houtskool en verbrand vlees. De kronkelende Irene zorgde ervoor dat Karin niet zag wat er boven haar hoofd gebeurde maar ze kon zich wel het een en ander voorstellen. Irenes nog natte kut gleed over haar gezicht door het heftige geschok van haar vriendin.

Angstig wachtte Karin maar af. Nu voelde ze een hand over haar linker borst glijden. Twee vingers knepen in haar harde tepel en begonnen deze omhoog te trekken.

Kreunend probeerde Karin haar rug wat te bollen om haar tiet te ontzien maar ineens voelde ze een vreselijke pijn in haar borst. Ze voelde hoe een hete naald in haar zachte tiet vlees gleed en de huid eromheen brandde.

De pijn was vreselijk en ze gilde en schreeuwde het dan ook uit. Weer pakte trainer een naald en stak deze snel, hard en diep in Karins andere tiet.

De lange naalden trilden in het zachte vlees. Hij genoot van het uitzicht, het gekronkel en gegil. Zijn pik stond weer stijf vooruit en hij moest zich beheersen om niet meteen te gaan aftrekken.

De heten naalden schroeiden de wondjes die ze veroorzaakten meteen en steriel dicht zodat er geen bloed te zien was. Trainer wist dat hierdoor na verloop van tijd ook geen sporen zouden achterblijven.

Het effect van de naalden werd echter vertienvoudigd door de verhitting. Vroeger gebruikte hij gewone injectie naalden maar veel van zijn slavinnen raakten hier al vrij snel aan gewend dus was hij overgestapt op deze acupunctuur naalden. Voor creatieve doeleinden wilde hij nog wel eens gekleurde knopspelden gebruiken, maar wilde hij een geluids effect bereiken zoals nu dan was dit dé methode.

Nu pakte hij twee naalden tegelijk en stak die in een keer in de onderkant van Irenes strak gespannen prammen. Het meisje gilde en krijste en smeekte om het einde van de marteling. Ze wou wel van alles beloven maar besefte onbewust dat de marteling geen middel was maar hét doel. Ook Karin kreeg er nog een paar naalden bij. De ruimte was gevuld met de kreten van de twee slavinnen. Karin en Irene hadden in iedere trillende tiet zes naalden zitten.

De meisjes waren versuft van pijn en hielden hun ogen krampachtig gesloten. Trainer pakte nu een van de overgebleven naalden.. Deze was slechts vijf centimeter lang. Hij pakte een trillende tepel van Karin en begon de hete naald recht in de harde tepel te steken. Karin verstrakte van pijn en krijste het uit. De naald verdween tot aan het houten handgreepje in de grote rose tepel.

Weer pakte Trainer een naald. Nu was de andere tepel aan de beurt. Karin verloor bijna het bewustzijn. Ze gilde en krijste het uit terwijl de laatste naald in haar tere, gevoelige tepelvlees gleed.

Ook Irene kreeg de laatste twee naalden. Ze schokte en krijste in haar boeien. Met een genietende, sadistische glimlach op zijn opgewonden gezicht bekeek hij het resultaat van zijn martelingen. Terwijl hij met een hand zijn pik masseerde liet hij zijn andere hand bijna teder over het gemartelde jong meisjes lijf van Karin glijden. Geleidelijk aan verstomde de kreten van de twee slavinnen om over te gaan in een dof gekreun. Na een kwartier begon Trainer de kettingen van Karin wat te laten vieren.

Langzaam draaide hij de slinger tot de kettingen losjes op de tafel lagen. Karin verroerde zich niet. De naalden waren ondertussen afgekoeld maar de pijn was en nog niet echt minder op. Haar tieten stonden van binnenuit in brand maar de naalden voelden ze echter niet meer.

Ze haalde voorzichtig adem om haar gemartelde borsten en tepels zo min mogelijk te hoeven bewegen. De strelende handen van haar martelaar hadden een vreemde uitwerking op haar gehad. Ze hadden haar wat tot rust gebracht. Maar nu de kettingen weer gevoerd waren sloeg de angst weer toe. Trainer maakte de enkel boeien van Karin los. Daarna deed hij hetzelfde bij Irene. Voor hij de rek tafel onder het meisje wegtrok liet hij echter nog even zijn vinger door het strakke meisjes kutje glijden.

Nu trok hij de rek tafel met Karin onder Irene uit. Hij drukte op de knop totdat de voeten van Irene de grond raakten. Toen stopte hij de lier. Het gemartelde lichaam hing suffig in haar boeien maar trainer merkte dat de Karin al weer redelijk bij haar positieven was. Met zij stijve pik weer in de hand liep hij op de tafel met Karin af en zette deze op de rem. Met een paar handelingen klapte hij het achterste gedeelte van rek tafel weg Karin liet een kreetje van schrik want haar kont balanceerde ineens op het randje van de tafel.

Op de eerste avond zijn wij na het diner in de bar in de kelder van het hotel gegaan waar het niet al te druk was. Er werd wat gedanst en een hoop geflirt. Claudia heeft met enkele van de mannen gedanst en ik met een paar vrouwen. De leeftijd varieerde van laat twintig tot midden vijftig. Claudia fluisterde mij toe dat een van de mannen zijn onderbuik wel heel dicht om niet te zeggen tegen haar kruis had gedrukt en zij van zijn dikke bobbel wel wat opgewonden was.

Zij nam een tweede dans van hem aan en ik zag dat zijn handen op plaatsen waren die eigenlijk niet voor hem bedoeld zijn. Maar Claudia stribbelde niet tegen en ook toen niet toen de slows kamen. Als zij ver weg waren en zich onbespied voelden zag ik dat zij elkaar hevig tongden. Na de dans kwam zij met een rood hoofd terug en keek mij een beetje beschaamd aan. Om het spel te niet bederven heb ik niets gezegd. Om mij te revancheren heb ik een andere vrouw die mij zeer beviel in de armen genomen.

Op een gegeven moment ging de bar sluiten en kwam de barkeeper met het voorstel de aanwezige vrouwen te veilen waarbij de koper de dame mee mocht nemen naar zijn hotelkamer. De koopprijs ging aan de dame in kwestie. Claudia die toch wel opgewonden was keek mij vragend aan en toen ik mijn schouders ophaalde bleven wij zitten om te kijken wat er zou gebeuren.

De barkeeper keek in de rondte en telde negen paren. Hij schreef de nummers 1 tot en met 9 op kleine papiertjes en deed ze in een schaaltjes. Elke vrouw die wilde meedoen moest een nummer nemen en zo moest nummer 1 op een tafeltje gaan staan. Om ons mannen geen kat in de zak te laten kopen trok de barkeeper ongegeneerd de rok van nummer 1 tot over haar heupen zodat iedereen een pracht zicht op kruis en kont had.

De prijs steeg gauw en werd nog hoger toen de blouse openging. Voor rond vijfhonderd euro ging zij aan een man van rond dertig bij wie zij op schoot ging zitten.

Na contante betaling mocht hij nu aan haar zitten. Nummer twee en drie ondergingen de gelijke procedure en verdwenen van de tafel op een onbekende schoot.

Claudia was nummer vier en ging toch wel iets zenuwachtig op de veilingtafel staan. Daar zij een broek aan had ging deze tijdens het bieden uit. Claudia die een pullover droeg moest zich deze eveneens scheiden wat haar prijs verhoogde. In de ban van het geld dat zij zou gaan verdienen liet zij de barkeeper maar meteen haar slip uit trekken wat de prijs tot vijftienhonderd euro opdreef.

Zij werd door de man met de bobbel overgenomen en was snel op zijn schoot. Zelf heb ik op nummer vijf geboden maar toen de prijs over mijn limiet ging heb ik nummer zes voor negen honderd euro aan de haak geslagen. Nadat ik betaald had zat Anita onwennig op mijn schoot en mijn handen onder haar rok. Nadat alle vrouwen geveild waren werd er nog een rondje gedanst en zijn de dames mee naar de kamers van de mannen vertrokken.

Claudia heeft haar hoofd niet omgedraaid, zo was zij in haar rol opgegaan. Zij vertelde mij de volgende morgen dat de dikke bobbel wel degelijk een mooi instrument is geweest. Eenmaal in de hotelkamer had de bobbel het hoerenspel verder gespeeld en heeft haar al het werk laten doen.

Natuurlijk begon het met een beetje pijpen terwijl zij op haar knieën zat. Daarna moest zij strippen en haar kutje en gaatje laten zien en zichzelf klaar vingeren wat haar wel opwond omdat zij dat nooit voor mij doet. Zij moest ook een vinger haar gaatje stoppen en met neukbewegingen op en neer laten gaan. Dan had zij op alle vieren op het bed plaats genomen en Peter — zo heette de bobbel — had begonnen met haar geil bengelende tieten te spelen.

Nadat zij hem had uitgekleed moest zij zijn penis wassen — zoals echte hoeren dat doen. Dan had Peter haar in alle standen en in alle gaatjes geneukt en tot bewijs mocht ik haar poepgaatje zien. Na wat geslapen te hebben ging het in de volgende ronde waarbij het zaad in haar keel verdwenen is. Tot slot had hij nog willen kijken hoe zij haar plasje deed wat voor haar ook een nieuwe ervaring was. Eenmaal op mijn kamer bleek Anita toch wel zeer zenuwachtig. Ik tongde haar wat zij toeliet en eerst na vele minuten kwam er wat ontspanning.

Wij gingen geheel gekleed op bed liggen zoals twee tieners. Na wat gestreel heb ik langzaam mijn hand onder haar blouse gebracht en haar tieten bevoeld. Zij werden zeer hard en Anita ontspande zich. Nu ging het snel en in minder dan een kwartier lag Anita heerlijk aan mijn lul te zuigen en te likken. Anita had een heerlijk paar tieten , een zaadvragende kut en een hunkerend poepgaatje.

Tongen deed zij met passie en haar natte kut drukte zij op mijn mond. Een nacht om niet te vergeten, ware het niet dat deze nacht meerdere staartjes had. Na onze winkelmiddag vonden wij in onze kamer een dvd met prachtige sequenties van Claudia en haar Peter.

Haar verhaal over de dikke bobbel was juist en ik kreeg meer details te zien dan Claudia eigenlijk lief was. Claudia moest haar poepgaatje zelf voorbereiden.

Eerst deed ze wat babyolie op het plekje, daarna een vinger erin en tenslotte neukte ze haar poepertje met drie vingers. Dan deed ze als uitnodiging haar billen uiteen en de camera zoomde in. Op de video is het langzame indringen levensgroot te zien en haar steunen goed te horen.

Claudia streelde daarbij haar tepels die op springen stonden en met de andere hand zijn ballen. Nadat hij op haar rug had gespoten heeft Claudia de lul zonder meer in haar mond genomen en hem schoon gelikt.

Hij glansde van haar mondvocht, dat ook op haar kin en borsten druppelde. Zo geil had ik mijn Claudia tot dan toe nooit gezien. Niet alleen het poepgaatje was in grotere en andere omvang gebruikt dan verteld, ook het verhaal met het plassen had nog een vervolg. Met haar volle toestemming leegt Peter zijn volle blaas in de wijd open staande mond van Claudia die zelf op de wc haar plasje met een krachtige straal doet wat in de film duidelijk te zien is.

Dat hij daarbij ook haar haren en gezicht bespuit mocht de pret niet drukken. Nadat hij klaar was neemt zij zijn lul weer als extraatje in haar mond. Ik had dit alles niet verwacht. Wederom werd er getongd en waren zijn handen onder haar kleren.

Hij bevoelde meer of minder openlijk haar kut. Ik was nu wel zeer nieuwsgierig naar de verdere afloop. Tot mijn verbazing kondigde de barkeeper vlak voor sluiting de veiling van de mannen aan.

Het was nu aan de vrouwen een man bij opbod te kopen waarbij het aantal mannen groter was dan vrouwen. De barkeeper loste dit probleem eenvoudig op: Ik had nummer zes van elf. Er waren acht vrouwen in de run. Claudia wilde haar Peter en kreeg hem voor negen honderd euro en wilde met hem vertrekken toen zich het cadeau meldde.

Zij keek verrast op en bedacht zich geen ogenblik. Hij zag er goed uit en zij was nu de baas. Eenmaal op de kamer gekomen vroeg zij hoe dat zat met de dvd. Ook vannacht zou er een dvd gemaakt worden en het origineel bij haar blijven. Dit vond allerzijns goedkeuring waarop Peter naar zijn kamer ging en zijn vrouw haat veilingstuk pijpend aantrof.

Hij vond dit wel sexy en na een kort filmpje te hebben gemaakt kwam hij met zijn outfit terug. Na het laten zien wat zijn vrouw aan het doen was nam Claudia het roer in handen. Het cadeau Johan moest als eerste strippen en zijn penis wassen zodat hij lekker zou smaken. Johan komt opgewekt terug, moet voor Peter gaan staan en deze wordt door Claudia gedwongen zijn mond te openen om de penis te ontvangen. Op de film is te zien hoe Claudia met haar hand zijn hoofd naar zijn penis drukt en ik kan haar bevelen horen: Nu wordt Peter in de badkamer gestuurd met de opdracht naakt en gewassen terug te komen.

Johan verwacht dezelfde opdracht en wat zenuwachtig zit hij te wachten op zijn lot. Peter komt met een halve erectie terug die dan in de mond van Johan verdwijnt.
Tantra massage uden slet zoekt

  • GEILE SEXTOYS LEKKER NEUKEN DOE JE ZO
  • Danielle vind het heerlijk als je tussen haar dikke tieten klaarkomt.
  • Sex ogloszenia rotterdam geile piskut
  • 309
Anale sex gezocht een potje neuken


Wat is dit heerlijk, pijn en genot tegelijkertijd! Hier vind je supergeile harde sekspartijen! Helga moet haar man gehoorzamen en als menselijk toilet dienen. Met haar mondje open poephappen! Deze man bindt vrouwen vast, dwingt ze sperma te slikken en laat ze zwaar beschadigd achter.

Isa wordt vastgebonden en bruut genomen! De meester kent geen genade en pakt zijn zweep! Ze wordt bloedgeil wakker en neukt haar broer!

Verboden incest seksfilms Vader neukt zijn dochter hard Schokkende incest sexfilms Verboden Incest video's Keiharde familieseks gangbang Snoeiharde incest pornofilms. Mega paardenlul neuken Lolitameiden neuken paarden Marianne neukt de hond Drentse swinger animalsexfilm Ze is dol op hondensperma Huisvrouw neukt met de hond. Na school lekker neuken Gedwongen tienerhoertjes Lolita ontmaagd op film Twee lebische studenten Dronken tieners misbruikt Ondeugende tienerlolita.

Bruut wordt deze knappe vrouw zwaar misbruikt. Diktietige dame doet echt lekker neuken. Zonder condoom doet knappe slet neuken. Lekker neuken doet hij haar in zijn favoriete standje. Lekkere kale kut heeft de roodharige vrouw zeker wel. Met haar benen in de lucht word ze snoeihard genomen door hem. Grote dikke lul glijd een kaal gleufje binnen. Mof spuit zijn lauwe but over haar bilnaad. Lekkere blondje moet zijn lul stijf gaan pijpen. Hitsige blonde hoertje geniet van anale sex.

Met zijn vuist gaat hij haar geile kontje in. Super hitsige snolletje wil anaal experimenteren. Grote dikke lul doet een jong Aziatisch meijse flink penetreren. Met een dildo doet de babe haar lekkere kutje verwennen. Deze kerel krijgt een zeer natte pijpbeurt van mooie chinees. Chinees studentje masturbeert zichzelf geil klaar voor de camera. Lyn houdt haar kutje open en pompt diep en hard een geile dildo in haar krappe kutje.

Geil pompt Qoung een hardtrillende neukstaaf diep in haar neukgrotje. Hitsige blondine in goedkope spijkerbroek stript voor jou. Blonde babe vind niks lekkerder dan afgerosseld worden. Naast een enorm geile uitstraling hebt ze ook lekkere kut. Op zn gemak doet de grote neger haar kutje lekker beffen. Terwijl de ene neger haar afneukt zuigt ze de ander af. Meerdere geile sloeries doen mee aan een negergangbang.

Onder invloed van een hele portie ghb moet het meisje onder dwang pijpen. Vrouwtje krijgt boete van corrupte agent die boete voorgeet voor daad in natura. Het vrouwtje word geblindoekt zodat ze niet kan weten in welk gat ie gaat. Lekkere meid word haar tegen de boom aan geneukt. Blonde amateur heeft een heerlijk kaal kutje. Pijpen kan zijn geile snolletje heel erg goed.

Sloeries doen zuigen in ruil voor geld. Grote lullen zijn voor hun geen probleem. Pijpen alsof hun leven er vanaf hangt! Zonder enig gebrek aan zelfvertrouwen showt tiener haar kontje. De dames vinden het heerlijk om elkaar te strelen en te likken. Het enorme neukmiddel word door deze dames zeer effectief gebruikt.

Bij zijn haren word deze brutale man gepakt als hij niet luistert. De meesteres geniet ervan hoe ze de man onder dwang hebt. Als een misselijk grommend beest moet de man toekijken. Vastgebonden aan kruis word ze door man gezoend.

Dokter snijgeil stopt een flink slang in haar kut. Echt extreme bondage zoals deze dan ook hoort te zijn. Twee meesteressen laten man zijn eigen pis drinken.. Blonde zwangere tiener laat haar gezwollen lippen zien. Geil stelletje doet superheet triootje met vriendin..

Met een voet op de wcpot doet ze fantaseren en goed mastruberen. Met haar slipje nog aan doet ze de dildo toch in kut stoppen.

Met een oogdoek op laat ze zich op bed neuken door machine. Langzaam doet deze kerel zijn veel te strakke broek uittrekken.

Omdat hij gespannen is vind hij het moeilijk een stijve te krijgen. Lekker knaapje trekt zijn harde pik af. Dronkekn homojongen moet vriend afzuigen.

Grote dildo gedwongen in zijn kont gedaan. Vrouw wordt in een heel apart standje geneukt. Lekkere brunette flink op de bank afgeneukt. Sloerie is zo geil dat ze helemaal los gaat.

Blondine krijgt zaad in mondje terwijl ze afgeneukt word. Geile snolletjes doen lekker neuken en pijpen daarbij. Zwaar opgewonden doen de sletjes grote lullen afzuigen. Goed geil en niet bang doet de kerel haar eens flink afneuken.

Babe laat met benen wijd trots haar lekkere gleufje zien. Geil doet het donkerharige snolletje dr kereltje afpijpen. Oude geile huisslet word genadeloos hard geneukt in haar ranzige natte kut.

Hongerig naar zaad wordt dit huismoedertje volgeramt in ieder neukgaatje wat ze heeft. Overspelige brunette zuigt haar mans baas pik leeg en laat zich in ieder neukgaatje nemen. Neuk me harder smeekt dit lekkere geile nichtje als haar grote neef haar zaadhongerige kut volpompt.

Onverzadigbaar neuksletje likt supergulzig aan de rijpe kut van haar nymfomanische moeder. Oudste zoon neukt zijn zaadhunkerende moeder hard en diep in haar rijpe kut klaar. Meisje zakt bovenop vaders dikke pik.

Lekker sexen met de hele familie. Prachtige kleine tietjes en een goedschoren kale snee. Een supper lekker maar vooral strak kaal kutje hebt ze. Babe weet zich wel raad met haar neppe neukstaaf.

Het negerinnetje heeft een lekker zacht kontje. Lekkere pot kan niet van borstjes vriendinnetje afblijven. Lekker hoe de lesbische doen afwisselen van standjes. Geil zitten ze aan elkaars kut en kontje. Super hitsig ziet ze er uit in haar mooie zwarte slipje. Samen doen ze 1 dildo lekker afneuken. Oma's harige kut wordt flink volgespoten met zaad. Met een diepe zucht lieten ze hun bepakking van zich afglijden en vielen vermoeid in het hoge gras.

Poe dat is werken zei Irene de langste van de twee. Nu nog tien kilometer en we zijn op de camping, dat is ongeveer twee uur lopen. Maar waarom zetten we hier geen tent op zei Karin. Het is hier rustig en niemand vind ons hier en ik heb geen zin meer om dat hele stuk vandaag nog te lopen. We hebben genoeg te eten voor een paar maaltijden en cola is er ook genoeg. Okay zei Irene en begon met de tent.

Na een half uur worstelen was het lichtgewicht tentje opgezet en hadden ze wat broodjes naar binnen gewerkt. Gniffelend maakte Irene toen een pakje sigaretten open.

In het internaat mocht niet gerookt worden en de meisjes hadden het pakje en de aansteker dan ook op het station gekocht. Hoestend en proestend rookten ze even later hun eerste sigaret in lange tijd. Ze bleven nog wat voor hun tent zit eten maar na verloop van tijd sloeg de vermoeidheid toe en lagen beiden even later uitgeteld voor hun tent te pitten.

Zo hadden ze dus niet in de gaten dat ze de gehele tijd in de gaten gehouden werden. Tegen negen uur begon het sterk af te koelen maar het was nog niet donker. Karin werd het eerste wakker en ging de tent in om een trui aan te trekken. Door haar gerommel werd ook Irene wakker. Toch wel eng alleen in het bos zei Irene na ook een trui aangetrokken te hebben. Ja, zei Karin en al die gekke geluiden werken ook niet echt geruststellend.

Laten we een kleine wandeling maken om de buurt wat te verkennen nu het nog licht is. Voor de zekerheid namen ze hun geld mee en liepen even later hand in hand, steun bij elkaar zoekend, door de vreemde omgeving. Tot hun grote verbazing liepen ze al snel tegen een oud herenhuis aan dat, zo leek het, geheel verlaten was.

Er brandde geen enkele lamp en er was niets te zien. Nieuwsgierig liepen de meisjes rond het huis. De onderste ramen waren dichtgetimmerd maar de bovenetage was dit lot bespaard gebleven. Zullen we, zei Irene. Karin had maar een half woord nodig en even later klom ze als eerste naar boven, het balkon op. Voor de twee lenige meisjes was het een koud kunstje om het balkon te bereiken en in een wip waren ze boven.

De balkondeur was dicht maar niet op slot. Voorzichtig betraden de twee het huis. Het rook muf en stoffig. Ze waren in een grote lege kamer terecht gekomen. Nou het ziet er hier behoorlijk onbewoond uit, wat een muf zootje zeg zei Karin. Kom laten we de boel verder gaan verkennen. Okay ik ga vast naar beneden.

Terwijl Irene boven de kamers afstruinde ging Karin de krakende trap af. Door spleten in het hout kon ze nog net het een en ander onderscheiden maar niet veel. Snel liep ze door de grote lege kamers om als laatste in de grote woonkeuken te belandde. In het schemerlicht ontdekte ze nog een deur, ze opende deze en stond toen een grote voorraad kamer.

Een groot houten luik in de vloer stond open en het laatste wat ze zag was een glimmende olielamp in een hoek op de grond. Toen voelde ze een doffe dreun op haar achterhoofd en werd alles zwart. Nadat Irene de bovenverdieping had verkent ging ze naar beneden op zoek naar haar vriendin. Ze hoorde wat gestommel en liep de keuken in. Ze riep een keer maar kreeg geen antwoord.

Ze zag de deur van de voorraadkast openstaan en ging naar binnen. Irene was de eerste die weer bij kwam. Ze keek verdwaast rond en probeerde zich te oriënteren en te herinneren.

Ze voelde een rubber bal in haar mond zitten waardoor ze amper geluid kon uitbrengen. De smaak maakte haar een beetje misselijk. Maar wat haar het meest misselijk maakte was angst. Ze kreeg in de gaten dat haar handen op haar rug vast gebonden zaten en ook haar enkels zaten strak tegen elkaar.

Ze lag op haar zij op een oude deken. Haar ogen begonnen aan het licht te wennen en ze merkte at ze in een kleine ruimte was met een zware ijzeren deur. Een oud matras lag in een hoek en een redelijk nieuwe gietijzeren emmer stond in een hoek.

Hoog aan het plafond brandde een klein peertje, het gaf nauwelijks genoeg licht. Al snel realiseerde ze zich dat het een cel was. Ze probeerde te schreeuwen maar het geluid dat ze voortbracht zou nog geen muis bang maken. Ze probeerde te gaan staan maar dat lukte niet dus rolde ze zich naar het matras om wat comfortabeler te liggen. Angstig begon ze na te denken over wat er nu eigenlijk gebeurt was.

Alles was zo snel gegaan, ze had er geen idee van wat haar nu eigenlijk overkomen was en wat hen te wachten stond. Ze hoopte maar dat Karin niet gepakt was maar bedacht even later dat het gestommel wat ze hoorde wel niet veel goeds voorspelde. Ze bekeek haar cel nog eens. Alles beton en geen enkel raam te bekennen maar het was niet vochtig of koud, in tegendeel.

Ze had ook geen idee hoe laat het was want ze voelde wel dat haar horloge verdwenen was, maar ook als ze het nog had gehad kon ze er niet op kijken omdat haar handen op haar rug zaten.

Ze voelde zich ziek worden van angst en begon over haar hele lichaam te beven. Pas toen ze zich realiseerde dat niemand wist waar ze waren en hun hopeloos haar situatie was begon ze onbedaard te huilen. De situatie waar Karin zich in bevond was dezelfde als die van Irene.

Toen ze wakker werd in haar cel en zich realiseerde dat ze vastgebonden en gevangen waren, begon ze te huilen van angst. Ze had zich terug getrokken in een hoek van haar cel. Maar na een uur kon ze geen tranen meer vinden en bleef alleen de angst over.

Na uren in de hoek te hebben gezeten hoorde ze hoe de duur van haar cel geopend werd. De jonge man die binnen kwam zag er echter normaal uit waardoor haar angst even afnam, maar toen ze het harde strenge gezicht zag wist ze dat ze van hem geen hulp hoefde te verwachten.

De man liep op haar toe veranderde wat aan haar enkelboeien. Hierdoor kon ze haar voeten ongeveer dertig centimeter uit elkaar doen. Hij trok haar overeind en duwde haar naar het midden van haar cel. Zonder een woord te zeggen bevestigde hij een soort hondenriem om haar nek dat gesloten werd met een klein hangslotje. Karin was te bang en te verbouwereerd om tegen te stribbelen.

Hij maakte een leiband aan de halsband vast en trok haar mee naar buiten. Ze kwamen in grote ronde ruimte met een hoog bolvormig plafond. Karin keek verbaasd rond en de schrik sloeg haar om het hart toen ze enkele van de attributen herkende die aan de muur hingen. Ze werd ruw naar het midden van de ruimte getrokken. De man maakte haar boeien achter haar rug even los om ze snel aan de voorkant weer aan elkaar vast te klinken. Karin merkte op dat het stevige leren polsbanden waren die ook op slot zaten.

De man pakte een ketting die van het plafond naar beneden hing en haakte de boeien eraan vast. Snel trok hij aan de ketting zodat Karin even later met haar handen hoog boven haar in het midden van de kamer stond. De man had de ketting zo gespannen dat ze nog net met haar tenen de grond kon raken. Nu maakte hij haar enkels los en bevestigde aan elke enkelband een touw. Deze touwen haalde hij doe twee ogen welke in de vloer verankerd waren.

Hierdoor werden haar benen ver uit elkaar getrokken waardoor ze nu min of meer vrij aan haar polsen hing. Ze beet op haar knevel om de pijn te verbijten en de tranen sprongen in haar ogen.

Ze begon een vermoeden te krijgen van wat haar te wachten stond want ze had wel eens SM foto's in geheime blaadjes zien staan. Nu deed de man een paar felle spots aan waardoor ze even verblind werd. Karin trilde van angst en pijn. Met een geile grijns op zijn gezicht liep de man een keer om haar heen. Hij ging voor haar staan en nam het betraande, angstige meisjesgezicht in zijn hand en bekeek het goedkeurend.

Met een hand trok hij een stiletto uit zijn zak en knipte het, nog steeds grijnzend vlak voor het bange gezicht, open. Het scherpe lemmet flitste in het felle licht.

Systematisch begon de man nu de kleren van Karin kapot te snijden, waardoor het bevende meisje even later naakt in haar boeien hing. Ook haar schoenen en sokken waren uitgetrokken. De restanten van de kleren en schoenen verdwenen in een hoek waar Karin nu ook de restanten van hun tent en rugzakken ontdekte.

Ze besefte dat elk spoor dat naar hen kon leiden nu verdwenen was en ze hopeloos overgeleverd waren aan de grillen van deze man. De man liep weer naar haar toe en begon haar vrijpostig te betasten.

Hard rolde hij haar grote rose tepel tussen zijn duim en wijsvinger en kneep er stevig in. De man schonk hier echter geen aandacht aan en ging door met zijn onderzoek. Een hand greep haar vol in haar kruis en begon de blonde haardos stevig te masseren.

Zijn vingers gleden even ruw tussen haar klein strakke lipjes door waarna hij er een snel in de nauwe droge kut duwde. Hij begon haar snel te vingeren en merkte al dat het jonge ding al na een paar bewegingen op zijn behandeling begon te reageren.

Het jonge strakke kutje werd al snel nat. Karin wist niet wat er gebeurde. Ze was dan wel zestien maar ze had alleen nog maar over seks gelezen en de reacties van haar lichaam op deze ruwe penetratie kon ze niet begrijpen. Ze kreunde en kronkelde maar kon niet aan de hete handen ontkomen.

De boeien sneden in haar polsen en haar benen deden pijn door hun gestrekte houding maar ze kon niet voorkomen dat haar gevoel zich focuste op datgene wat er met haar hete kut gebeurde.

Ze begon het gevoel fijn te vinden en ondanks haar angst en pijn besefte ze dat ze bijna haar eerste orgasme kreeg. Ze kronkelde nu in de touwen, maar nu van geilheid. Ze voelde dat ze ging komen Ook haar martelaar besefte wat er gebeurd was en hij trok meteen zijn handen terug. Fel begon hij haar te slaan. Met zijn vlakke hand sloeg hij een paar keer vol in haar gezicht waardoor het alle kanten opdraaide, daarna begon hij haar tieten af te slaan tot ze vuurrood waren.

Toen hij zijn eerste woede bekoelt had liep hij naar een van de rekken aan de muur. Tot haar grote schrik zag Karin dat hij er een kleine zweep pakte en daarmee op haar af kwam lopen.

Ze beefde van angst pijn en frustratie en probeerde uit alle macht maar vergeefs uit haar boeien te komen, wat haar nog meer pijn bezorgde. Zonder iets te zeggen haalde hij uit met de zweep en liet deze striemend op haar trillende tieten terecht komen.

Karin gilde het uit en rukte aan haar boeien. En weer sloeg de man. Overal raakte de zweep haar, haar tieten, haar billen haar rug, buik dijen en zelfs haar kut kregen de volle laag. Karin werd gek van de pijn en gilde, huilde..

Tegen de tijd dat hij stopte hing Karin versuft van pijn in haar boeien. De man maakte nu haar enkel boeien los en vierde de ketting die Karin omhooggetrokken hield tot ze op haar knieën zat echter nog steeds met haar armen licht gestrekt boven haar. Versuft van pijn, en uitputting zat ze daar. Karin zag dat de man een zwarte stoffen zak pakte en de gang in liep. Even later kwam hij terug met Irene. Deze was op dezelfde manier geboeid als zij, alleen als aanvulling was bij haar de zak over haar hoofd getrokken.

Karin begreep dat dit was om te voorkomen dat Irene zag wat haar te wachten stond en al te veel zou gaan tegenstribbelen. Karin zag hoe Irene trillend van angst werd vastgebonden Zodat ze even later strak in haar boeien hing, net zoals zijzelf even daarvoor.

Zonder de kap te verwijderen begon de man de kleren van het slanke lichaam van haar vriendin te scheuren en te snijden. Karin zag de schitterend gevormde en stevige borsten van haar vriendin trillen. Alle spieren van het mooie slanke jonge meisje waren tot het uiterste gespannen. Karin hoorde de pijnlijke kreunen van haar vriendin door de kap heen.

Karin zag hoe de man begon met zijn onderzoek. Ze zag hoe heftig het lichaam van haar vriendin reageerde toen hun kidnapper de donkere tepels van Irene tussen de vingers nam en deze beiden tegelijk hard kneep en omdraaide. De man grijnsde opgewonden. Zijn hand verdween in het zwarte kroezende schaamhaar van Irene en Karin zag hoe twee vingers ruw en diep naar binnen geduwd werden. Het lichaam van haar vriendin schokte toen hij haar penetreerde en tegelijkertijd hard aan haar linker tepel trok.

De vingers werden snel in de hete grot van haar vriendin op en neer bewogen en Karin zag dat ook het lichaam van Irene op de behandeling begon te reageren. Karin zag nu dat hij zijn broek los maakte en uittrok. De pik van de man stond meteen keihard omhoog. Zonder de moeite te nemen zich van zijn andere kleren te ontdoen pakte de man het twee handen de heupen van Irene en stootte zijn pik hard en diep naar binnen.

Zijn handen graaide naar de tieten van het arme meisje en begon er hard in te knijpen. Terwijl hij Irene ruw nam verdwenen zijn nagels diep in het zachte vlees van haar borsten.

Hij kneep en trok hard aan de tepels zodat het meisje het uitschreeuwde van pijn. De gesmoorde kreten waren echter nauwelijks hoorbaar door de knevel en de kap. Al snel kwam de man klaar en met een luide kreun spoot hij zijn sperma diep in Irenes grot.

Hij trok zich terug en pakte de zweep en begon nu ook Irene hard te slaan. De zweep zoefde door de ruimte en Irene kronkelde in haar strakke boeien om aan de martelende pijn te ontkomen.

Al snel zat ook haar lichaam onder de rode striemen en pas toen ze versuft in haar boeien hing hield de man op. De man maakte ook haar gedeeltelijk los en liet haar zakken zodat de twee meisjes even later beide op hun knieën zaten. Nu verwijderde hij de kap bij Irene en ook haar knevel werd verwijderd. Ook bij Karin werd de rubberen bal uit haar mond gehaald. Welkom in mijn rijk. Ik ben de Trainer en vanaf nu zijn jullie van mij. Dit was de eerste kennismaking en een klein voorproefje van wat jullie te wachten staan.

Ik ga jullie verder africhten zodat, als ik klaar ben, jullie verkocht kunnen worden aan de hoogste bieder. Ik ga jullie africhten zodat jullie volgzame slavinnen worden.

Als er iets is dat me niet bevalt, word je gestraft; als je me direct aankijkt, wordt je gestraft; als je te traag reageert, wordt je gestraft; als ik er zin in heb, wordt je gestraft. Ik hou ervan om slavinnen te straffen, te neuken en te horen gillen van pijn. Het is hier absoluut geluiddicht dus dat mag van mij. Verwacht geen medelijden want dat woord ken ik niet. Na deze woorden verliet de man de ruimte. Verstijft van angst keken de meisjes elkaar aan. De pijn was even vergeten.

Ze durfden niet te praten of zelfs te huilen. De Trainer kwam weer binnen. Hij liep op Irene toe en haakte haar los. Ruw trok hij haar overeind en trok het meisje mee naar een de wand. Hij zette haar met haar rug tegen de wand aan en maakte haar routineus vast aan de in de muur verankerde haken zodat ze al snel met gespreide armen en benen tegen de muur stond. Daarna was Karin aan de beurt.

Zij werd vastgemaakt aan een grote houten X die aan de tegenoverliggende muur bevestigd was. Ook zij stond al snel met ver gespreide ledematen. Trainer haalde nu een ouderwets scheermes uit zijn zak en begon het poesje van Karin te scheren.

Ruw schraapte het mes over het tere vlees en Karin kreunde van pijn toen Trainer een keer uitschoot en er een klein sneetje in haar schaamlip verscheen. Toen haar kutje bijna geheel kaal was pakte hij een klein elektrisch scheerapparaat en maakte daar het werk mee af zodat Karen al snel een glanzend kaal kutje had. Ze kon echter niet verhinderen dat haar jonge kutje op het trillende scheerapparaat reageerde en ze voelde dan ook haar grotje vochtig worden.

Ook haar lipjes, die nu duidelijk zichtbaar waren, glinsterden. Ik zie wel jij bent een hete bliksem zei Trainer terwijl hij hard in het klitje kneep. Karin gilde het uit door de onverwachte pijn en de tranen sprongen in haar ogen. Nu was Irene aan de beurt en vijf minuten later was ook haar kutje kaal. Ook de oksels van de meisjes kregen om de beurt een scheerbeurt. Als finishing touch begon Trainer de pas geschoren oksels en kutjes uitgebreid te behandelen met aftershave wat kreten van pijn bij de beide slavinnen ontlokte.

Vooral Karin kronkelde vanwege het sneetje in haar kutlip. Trainer liep naar een van de planken aan de wand waarna hij naar Irene toeliep. Hij nam haar linkse tepel tussen duim en wijsvinger en masseerde deze even. Tegen haar wil begon de tepel te reageren en werd donker en hard zodat hij even later trots en hard vooruit priemde De grote donkere tepel was een genot om te zien. En Trainer genoot dan ook vat het resultaat. Hij nam nu een van de tepelklemmen die hij net gehaald had en zette deze op de harde tepel.

Het getande bekje van de klem beet hard in de tepel en Irene kreunde hard van de scherpe pijn. Haar andere tepel kreeg de zelfde behandeling. De klemmen waren onderling verbonden door een dun kettinkje. Trainer pakte het vast en trok er stevig aan wat kreetjes van pijn aan Irene ontlokte. Hij trok het kettinkje omhoog zodat de tepels strak omhoog getrokken werden en gebood Irene om het kettinkje tussen de tanden te nemen. Met tranen van pijn in de ogen klemde ze het tussen de tanden, haar eigen tepels pijnigend.

Nu was Karin aan de beurt. Trainer had voor haar andere tepelklemmen, aan deze hingen gewichten. Ook Karen kon kreetjes van pijn niet onderdrukken toen de klemmen vastgemaakte werden. De gewichten trokken hard aan de rose tepels van het jonge blonde meisje en doordat Trainer er ook nog aan trok werd de pijn nog versterkt.

De kreten van de meisjes hadden Trainer weer opgewonden. Hij ramde zijn harde lange pik bij Karin naar binnen en begon haar snel en ritmisch te neuken ondertussen de harde tieten van het jonge meisje knedend. Al snel voelde Karin het sperma in haar kut schieten en ze gilde het uit toen Trainer ,terwijl hij kreunend klaarkwam, hard de klemmen van haar gevoelige en gepijnigde tepels trok.

Ze was even versuft van pijn maar voelde nog wel dat de klemmen weer op haar pijnlijke tepels geplaatst werden. Trainer verliet nu de ruimte en deed het licht uit, de meisjes in volkomen duisternis achterlatend. De twee geketende meisjes waren gedwongen om te blijven staan en al snel sloeg de vermoeidheid toe in hun gemartelde lichamen.

Na een paar uur kwam Trainer terug. Het felle licht verblindde de meisjes even. Zonder een woord te zeggen pakte Trainer de zweep en begon Irene te geselen. Het arme jonge meisje gilde het uit en haar mooie slanke lichaam kronkelde van pijn en rukte aan haar boeien. Haar stevige tieten trilden en haar ademhaling ging zwoegend. Het kettinkje zat nog steeds in haar mond, een schakel was rond een van haar hoektanden gaan zitten en Irene was niet in staat om hem zelf los te krijgen.

Hierdoor had Trainer de mogelijkheid om vooral de gevoelige onderkant van de omhoog getrokken tieten te raken, wat hij dan ook deed. Na Irene vijf lange minuten gegeseld te hebben stopte hij. Hij verwijderde ketting uit haar mond en trok toen met een ruk de tepelklemmen eraf. Irene gilde het uit. Toen maakte hij haar los. Het arme meisje zakte op haar knieën, versuft van pijn en vermoeidheid.

Trainer maakte zijn broek los en zijn harde gezwollen lid sprong naar voren. Mond open slet zei hij en pakte het hoofd van Irene vast, en pijpen. Hij duwde zijn pik diep in de keel van het Irene en begon hem op en neer te bewegen. Zuigen kreng, riep hij. Het onervaren kind wist eerst niet wat hij bedoelde en deed wanhopige pogingen om Trainer tevreden te houden.

Ze likte en zoog aan de harde pik alsof haar leven ervan af hing en door de reacties van Trainer kreeg ze al snel door wat de bedoeling was. Hij ramde zijn pik in en uit haar keel terwijl zijn handen haar hoofd stevig op zijn plaats hield door haar aan haar lange zwarte haren vast te houden. Haar lippen en tong deden zo goed mogelijk hun werk en na verloop van tijd voelde ze hoe de grote eikel opzwol.

Met een kreun ontlaadde Trainer zich diep in haar keel. Irene stikte bijna in de hete sperma die ver in haar strot spoot. Snel slikte ze het slijmerige vocht door om te voorkomen dat ze zich zou verslikken. Ze had verwacht dat sperma vreselijk vies zou zijn maar de weeïge smaak beviel haar eigenlijk wel.

Ze bleef likken en zuigen tot de laatste druppel verdwenen was en hield pas op toen Trainer zich terug trok. Hij maakte haar polsen op haar rug aan elkaar vast, trok haar mee naar Karin en beval haar nu het kale kutje van haar vriendin te likken.

Dit hadden beide vriendinnen wel vaker gedaan. Het was dan ook de enige vorm van sex die je op een meisjesinternaat kon hebben. Ze ging op haar knieën voor de nog steeds geboeide Karin zitten en begon met haar vochtige hete tong het kale kutje te likken. Af en toe nam ze het klitje tussen haar lippen zodat het even later gezwollen tussen de strakke kutlipjes uitstak.

Al snel begon Karin te reageren. Haar onderlichaam kronkelde van genot en begon tegen het gezicht van haar vriendin op te rijden. Ze zuchtte en kreunde en al snel glinsterde haar kutje van het vocht. Klappen van de zweep. Naakt vrouwen worstelen, als je onder ligt krijg je lesbische sex.

Twee geile potten hebben veel plezier met elkaar. Beide lesbisch en spelend met een dubbelzijdige dildo. Twee lesbische vrouwen mastuberen een zwangere vrouw.

Het lesbisch meisje beft de oudere vrouw in de auto. Lesbische milfs beffen en vingeren. Lesbische tongzoenen en likken. Kinky vrouwvriendelijke porno, lesbisch vuistneuken. Prachtig gefilmde lesbische porno of noemen we dit porna.