BLOG

Kutje strelen domina zoekt

kutje strelen domina zoekt

Ik voelde hoe ze het topje van de vibrator tegen mijn clitoris liet trillen ze weet dat ik daar gek van kom en streelde mijn kutje met haar vlakke hand op mijn vagina.

Plots opende ze met twee vingers mijn schaamlippen en ik voelde hoe ze de vibrator in mij stak. Ze zette het ding in maximum trillen en bewoog hem sneller en sneller uit en in mij. Met de wijsvinger van haar andere hand bewerkte ze mijn clitoris.

Ik voelde mijn orgasme naderen. Else trok de vibrator uit mijn kutje en lachte me knipogend toe. Ze kuiste eerst het slijm van mijn orgasme gemengd met het bloed van mijn menstruatie met een handdoek af en gaf dan een kus op mijn kut. Ze trok mijn schaamlippen open en stak een verse tampon in mijn vagina. Dolgelukkig vielen we die avond in elkaars armen in slaap 24 uur later stonden we terug aan de deur, dezelfde bediende als de dag ervoor deed de deur open, en zei welgekomen, ik verwittig de dokter dat jullie er zijn.

Mogen we niet samen meekomen vroeg ik. Als je zus daar geen bezwaar tegen heeft ja hoor zei de dokter. We stapten de onderzoekskamer binnen, en de dokter vroeg aan Els om haar uit te kleden. De assistente kwam ook binnen en Els kwam het kleedhokje uit met bh en slipje aan. Doe maar alles uit zei de dokter want het is een grondig onderzoek. De dokter luisterde naar Els haar hart, nam haar bloeddruk, dan moest ze 20 keer op en neer springen.

Haar borsten een D cup sloegen wild op en neer en dan werd opnieuw haar bloeddruk genomen. Dan moest ze in een potje plassen terwijl iedereen toekeek.

Een grote straal spoot uit haar kut. Daarna moest ze op de gynaecoloog tafel liggen. De dokter nam de maat van har borsten en zei schoon materiaal heb je hier.

Dan legde hij haar benen in de beugels en stak 2 vingers in mijn zus haar kutje terwijl hij op haar clitoris wreef met zijn duim. Ik zag mijn zus haar ogen sluiten en ik hoorde haar hijgen en wist dat ze zou klaarkomen. Laat je maar gaan zei de dokter, en mijn zus kwam schaamteloos schokkend klaar op de vingers van de dokter. De dokter trok zijn vingers terug die vol slijm zaten van het geil van mijn zus.

Proef maar even zei hij tegen Els die warempel haar mond open deed en haar eigen geil proefde. Els kon zich terug aankleden in ik was aan de beurt. Alles verliep zoals bij mijn zus. Alleen ik was ongesteld en zei dat tegen de dokter. Deed een handschoen aan en duwde twee vingers in mijn gapende spleet terwijl hij ook mijn clitoris wreef.

Hoe het kwam weet ik niet maar ik kreeg een geweldig orgasme. De assistente had alles mooi opgeschreven. Ok zei de dokter we gaan eens babbelen. Jullie zijn alle twee heel geschikt voor ons project. Els heeft een prachtig stel tieten en jij Mieke heeft een kutje met heel soepele spieren, die zeker heel groot zal worden, uw vagina is bijzonder geschikt voor ons experiment verder zijn jullie heel gezond.

Als jullie akkoord zijn kunnen jullie nu het contract ondertekenen. Zonder verder iets te lezen van het contract tekende we beide. Vanaf maandag zijn jullie dus verwacht in ons onderzoekscentrum. Welkom bij de ploeg. Gans het weekend waren we bezig geweest met inpakken van onze kledij, 2 grote valiezen hadden we nodig. Maandag morgen om 8 uur stonden we aan de deur van ons nieuw werk. We belden aan en de doktersassistente kwam de deur opendoen. Ze glimlachte en liet ons binnen. Momentje zei ze ik verwittig mevrouw Domina dat jullie hier zijn.

Na een kwartiertje ongeveer hoorden we iemand aankomen. Een dame van ongeveer 60 jaar met een stoere blik en met een witte lange broek en een witte jas deed de deur open en zei volg me maar.

We gingen door een lange gang met op het einde een zware deur. Domina haalde een bos sleutels uit haar zak en ontsloot ze, we stapten binnen.

Ze deed de deur achter ons dicht en deed ze op slot. Tegen de muur van de kamer stonden kasten. Plaats uw bagage maar in kast 9 en 11 zei ze. Kunnen we ze niet mee nemen naar onze kamer vroeg Mieke. De vrouw antwoorde niet en deed een andere deur open en sloot ze opnieuw toen we binnen waren. Daar stonden enkele stoelen en een tafel. Ik ben Domina het hoofd van het onderzoeksteam, vanaf nu zal je alles moeten doen wat ik zeg. Het contract dat jullie tekende staat dat je afstand gedaan hebt van al jullie persoonlijke rechten, je geen enkel tegenstand zal mogen bieden op om het even welke opdracht dat je krijgt.

Begin al maar met jullie uit te kleden. Hier worden voor jullie geen kleren toegelaten. Maar zei Els ik … verder geraakte ze niet want domina haalde een toestel uit haar zak en een stroomstoot deed Elsje tegen de grond smakken. Onmiddellijk wisten we dat we best alles deden wat Domina vroeg. Zonder verder tegenspreken deden we onze kleren uit en stonden we helemaal naakt. Ik zit ondertussen, met een steigerende kloppende paal, nog steeds op mijn knieën naar beide dames te kijken.

Patty gaat naast Joyce staan en speelt, mij aankijkend, wat met de paardenstaart van Joyce, terwijl ik achter Joyce kruip om naar die prachtige kont in het broekje met het natte kruis te kijken. Ik begin mezelf af te trekken en heb het lef niet, om mijn neus tussen de billen en in kruis van Joyce te duwen, nu Patty mij zo aankijkt.

Ik besluit dan ook te wachten tot Patty mij toestemming geeft, terwijl ik rustig trek aan mijn stijve jongeheer. Dit is het teken waar ik op heb gewacht, en zonder verder enige gene te kennen, duw ik mijn neus tegen het stukje textiel dat het natste is en snuif de geur op die daar sinds maandag in opgebouwd is, terwijl Patty mij zacht door mijn haar streelt. Na nog geen 2 minuten voel ik een denderend orgasme opkomen en vraag Patty toestemming om te mogen klaarkomen.

Patty zegt echter dat ze mij opgedragen had hiervoor toestemming te vragen aan Joyce. Met bevende handen trek ik het natte stukje textiel van Joyce haar onderlichaam en help haar er voetje voor voetje uit. Nog steeds op mijn knieën voor Joyce zittend, overhandig ik haar het onderbroekje.

Ik bied het haar aan als ware het de grootste trofee die een mens kan dragen: Joyce neemt het broekje aan, legt houd het zo in haar hand dat het kruis naar boven ligt en draagt mij op te gaan staan. Vervolgens trekt ze mij tegen zich aan en commandeert mij tegen haar aan te rijden, terwijl ze het kruis van haar onderbroekje tegen mijn neus aan duwt. Na nog geen minuut voel ik mijn orgasme weer opborrelen en vraag ik Joyce wederom om toestemming.

Ik begin te rukken met mijn eikel tegen haar gladde venusheuvel aan en kom in paar rukjes schokkend klaar. Ik kniel op een knie terwijl mijn ander voet plat op de grond staat, zodat mijn andere knie als steun gebruikt kan worden door Joyce. Joyce plaatst haar voet op mijn knie en ik lik eerst door haar kruis om de smaak van haar kutje in mijn mond te hebben alvorens ik mijn sperma van haar aflik.

Nadat Joyce schoon is begeef ik mij naar haar kletsnatte poes die weinig stimulans nodig heeft om klaar te komen. Na een paar likjes over de klit van Joyce schokt deze met haar onderlichaam, ten teken dat ze haar orgasme bereikt heeft.

Zonder opdracht ontvangen te hebben lik ik het kutje van Joyce zachtjes schoon en ga ik rechtop staan en knuffel ik Patty om haar te bedanken voor hetgeen ze mij heeft laten ervaren. Na Patty doe ik hetzelfde bij Joyce.

We drinken nog een wijntje en zoeken daarna het bed op. Joyce mag uiteraard op de logeerkamer. We worden gewekt door de telefoon van Patty. Een sms van Joyce met de vraag of we al wakker zijn: Patty neemt haar tablet van het nachtkastje en leest de mail. Nadat ze dit gedaan heeft zegt ze: Lieve Pat, Lieve Pieter, Jullie hebben veel voor mij betekent in mijn zoektocht naar wie ik nu ben als Domina en bovendien hebben jullie mij laten zien hoe het is als een man zich volledig onderwerpt aan een vrouw.

Het gevoel dat jij hebt Pat, kan Pieter mij echter nooit geven: Ik ervaar gisteravond achteraf dan ook als erg dubbel: Voor mij betekent dit dan ook dat ik beter op zoek kan naar een man die dit voor mij wil doen. Daarmee is voor mij dus een grens bereikt, waar ik moeilijk overheen kan. Pieter zal nooit iets doen wat jij niet toestaat en gisteravond is mij dit prachtig duidelijk geworden: Ik snap dit nu en zou het onfatsoenlijk vinden om verder te gaan met hetgeen wij doen, aangezien ik mijn doelstelling met jullie nooit zal bereiken.

Verder gaan zou pure geiligheid betekenen en dat was niet onze insteek. Ik zal op zoek moeten naar mijn eigen Pieter. Ik wacht beneden op jullie om samen te ontbijten en wil jullie vragen mij daarna weer naar het station te brengen. Na de mail enkele malen gelezen te hebben concluderen Patty en ik hetzelfde: Elk met onze eigen gedachten liggen we zo enkele minuten stil in bed en vragen we ons af hoe nu verder.

Het is Patty die het stilzwijgen verbreekt door te stellen dat ik mij niet aan haar opdrachten heb gehouden. Ik vraag waarom zij dit vind. Gisteravond gaf ik je ook een duidelijke opdracht en vond je het nodig om telkens bevestiging te zoeken. Omdat we wat gedronken hadden was ik onvoldoende scherp van geest dit op te merken en tevens voelde ik me gevleid omdat ik de boventoon voerde in het geheel. Joyce is dat dus opgevallen, misschien achteraf, maar toch! Patty vervolgt door te stellen dat ik Joyce en haar eigenlijk geschoffeerd heb door mij onderdaniger op te stellen naar Patty en onvoldoende onderdanig naar Joyce.

Ik zeg dat dit klopt om er nog aan toe te voegen dat ik alleen haar dien. Patty reageert hierop door te stellen dat als zij van mij verwacht dat ik tijdelijk een ander moet dienen om haar tevreden te stellen ik dit ook daadwerkelijk moet doen. Dan pas is zij tevreden. Ik vertel Patty heel eerlijk dat dit niet past bij de assertieve Pieter in het dagelijks leven, maar misschien wel bij de onderdanige Pieter die zijn vrouw tevreden wil stellen.

Ze neemt haar tablet en begint te tikken op het scherm. Als ik mee wil kijken gebaart ze mij weg en voegt eraan toe: Terwijl ik haar kutje verwen met mijn mond, tikt Patty een lange mail aan Joyce, waarvan ik de inhoud tot op de dag van vandaag niet ken. Als ze klaar is met tikken focust ze zich op mijn gelik en komt na enkele minuten tot een hoogtepunt.

Als ik weer naast haar lig zegt ze tegen mij: Ik zou u graag mijn verontschuldigingen komen aanbieden. Zodra ik het bericht verstuurd zegt Patty mij dat ik me snel moet gaan douchen en weer terug moet komen. Als ik terug kom op de slaapkamer zit Patty op het bed en gebied mij voor haar te knielen. Ze neemt mijn hoofd in haar handen en spreekt: Als straf en om je gehoorzaamheid naar mij te tonen draag ik je zo dadelijk over aan Mevrouw Joyce. Jij gehoorzaamt haar volledig.

Als ik op sta krijg ik van Patty nog een tikje op de billen die overkomt als: Ik loop met enige twijfel in mijn pas de trap af en vraag mij af wat me te wachten staat.

Als ik de woonkamer in kom is deze volledig verlicht: Joyce zit in haar normale kleding mantelpakje en pumps op de bank en zegt: Ik kijk de kamer rond en zie de draadloze webcams staan die Patty en ik gekocht hebben om onszelf af en toe op te nemen. Ik word terug geroepen in de realiteit en geef antwoord op haar vraag: Joyce stapt op mij af en geeft me met haar vlakke hand een klap in het gezicht die zijn weerga niet kent.

Mijn wang kleurt direct rood en ik kijk haar vertwijfeld aan. Joyce keurt het goed en aait mij over de pijnlijke plek op mijn wang.

Langzaam ontwikkelt zich door deze situatie bij mij een erectie, die Joyce opmerkt. Maar eerst ga je voor je eigen vrouwtje zorgen. Ik kijk haar vertwijfeld aan omdat ik de opdracht niet helemaal begrijp en vraag dan ook: Vervolgens vraag ik Joyce toestemming om het naar boven te mogen brengen. Ik doe wat me gezegd wordt en meld me snel weer beneden. Als ik na het bezorgen van het ontbijt beneden kom zit Joyce op de bank en gebied mij voor zich te komen staan.

Is haar oneervolle tweede vraag. Onderwijl geniet ik van het feit dat Joyce mij met haar vragen in een figuurlijk hoekje duwt dat zo klein is dat ik er niet eens in pas, anders gezegd: Joyce merkt dit op, want mijn pik steigert en vertoont de eerste druppels voorvocht, die Joyce er met haar vinger afhaalt en voor mijn mond houdt.

Als vanzelf lik ik de druppeltjes op en Joyce klapt mij direct met de hand die ze me voorhield in het gezicht. Ik meen een glimlach te herkennen bij Joyce, dus krijg de indruk dat ze mijn stille boodschap ontvangen heeft. Bij elke zin knik ik begripvol, terwijl ik haar diep in de ogen blijf aankijken. Dit aankijken van Joyce wordt voor mij steeds moeilijker omdat dit mijn onderdanige gevoelens voor haar allen maar versterken.

Ik kreun en steun van haar plagerijen want ze weet verdomd goed dat ik enorm kick op een vrouw die ruikt naar vrouw in plaats van allerlei chemische luchten. Ik ben waarschijnlijk een van de weinige mannen die een ongewassen kutje lekkerder vind dan een fris gewassen: Daarnaast is vrouwenzweet, en eigenlijk alle andere sappen die uit een vrouw komen, voor mij het ware parfum.

Door haar vragen en hetgeen ze me wilde vertellen is mij wel 1 ding duidelijk geworden: Bij Patty zou ik allang gevraagd hebben of ik haar mag verwennen of dat ik mezelf mag aftrekken, echter Joyce gaat een stapje verder en heeft mij duidelijk gemaakt dat initiatief van mijn zijde niet getolereerd wordt door haar. Nu nee zeggen zou betekenen dat ik moet liegen is mijn tweede gedachte. Ik antwoord bevestigend en voeg eraan toe dat ik elke opdracht van haar zal uitvoeren.

Ik beloof dat dit echt het geval zal zijn. Joyce zegt vervolgens dat ik op mijn rug op de salontafel moet gaan liggen, wat ik gehoorzaam uitvoer. Joyce komt aan de kant van mijn hoofd staan en kleed zich langzaam voor me uit, wetende dat ik hier alleen maar meer opgewonden van zal geraken. Eerst legt ze haar jasje op de bank, waarna ze traag de knoopjes van haar hemd opent om ook haar hemd op de bank te leggen. Als ze haar tietjes heeft bevrijd uit het kanten BHtje maakt ze haar rok vanachter los en laat deze zakken.

Vervolgens trekt ze haar string uit en haalt deze een aantal malen plagerig langs mijn neus. Wanneer ze dit doet snuif ik zo diep als kan haar lucht op en ril ik over mijn hele lichaam van verlangen naar haar doosje. Ook haar pumps trekt ze uit en ze houd deze een voor een, een paar minuutjes onder mijn neus om mij te plagen met de geur van haar voetjes. Dan vraagt ze nogmaals: Nu kan ik haar niet meer duidelijk maken dat ze mijn meesteres niet is en dus gehoorzaam ik en lik met mijn tong door haar bitter smakende kontgat.

Als ik dit een tijdje gedaan heb vind Joyce het genoeg, gaat staan en bukt voorover met haar gezicht boven het mijne: Deze zegt mij mijn mond te openen en laat enkele malen een dikke klodder spuug in mijn mond lopen dat ik geacht wordt door te slikken. Dit heeft Patty nog nooit bij me gedaan aangezien mij dit ranzig leek, echter in deze staat van opwinding ken ik geen beperkingen, dus ik doe als opgedragen.

Daarna vindt Joyce het tijd dat ze eindelijk een orgasme heeft en dit maakt ze duidelijk door met haar kleffe, plakkende kutje op mijn mond te gaan zitten met de mededeling dat ik haar klaar moet likken.

Ik zuig en lik eerst aan haar schaamlippen om vervolgens mijn tong in haar kutje te roeren. Als ik dit een paar minuutjes gedaan heb lik ik haar klitje en komt Joyce tot een schokkend hoogtepunt.

Het hele likfeest aan haar kutje heeft zo nog geen 5 minuten geduurd en ik bedenk me dat ze wel heel makkelijk is klaar te likken. Joyce heeft echter geen boodschap aan mijn gedachten, maar is slechts met een tweede orgasme bezig.

Ze berijdt mijn gezicht en biedt mij om beurten haar poepgaatje en kutje aan, waar ik gulzig aan lik en zuig.

.

Klussen in natura op zoek naar sex

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables.

Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Ik antwoord eerlijk dat dit niet het geval is en dat ik niet mag masturberen zonder de aanwezigheid van Patty. Als we voor een stoplicht staan, schuift Joyce haar rokje iets omhoog en toont me het begin van haar kruis. Zoals ik gehoopt had draagt ze inderdaad het onderbroekje.

Ik kan een klein kreuntje van verlangen niet onderdrukken en hoor een claxon achter me ten teken dat het alweer een poosje groen is. We rijden door en omdat het slechts een klein stukje rijden is, bereiken we ons huis zonder verdere voorvallen. Aangekomen spring ik uit de auto om het portier voor Joyce te openen en neem ik haar bagage mee naar binnen. In huis is het zwoel warm en schemerig, ondanks het feit dat het buiten licht is. Patty heeft namelijk de rolluiken gesloten en het huis verlicht met geurende kaarsen.

Patty en Joyce omhelzen elkaar en ik krijg een welkomstkus van Patty met de boodschap: Tijdens de lichte maaltijd serveert Patty rode wijn in grote glazen, zodat de eerste paar flessen telkens met 3 glazen leeg zijn.

Na het eten en nog een paar flesjes wijn, drinken we rustig verder en hebben een aangename conversatie over de geneugten van het leven, totdat Patty plots aan Joyce vraagt: Patty vervolgt door Joyce kenbaar te maken dat ze hier geen moment aan getwijfeld heeft en dat ik loyaal ben naar alleen haar.

Vervolgens kijkt Patty mij aan en zegt al nippend aan haar glas: Uiteraard heeft haar opmerking mij doen herinneren aan het onderbroekje dat Joyce sinds maandag voor mij draagt. Aangezien ik gigantisch kick op de gedachte van dit gegeven en de vermoedelijk geur, die voor mij als de lekkerste parfum is, die tussen het kruis van Joyce moet zitten, raak ik opgewonden.

Zelfs zo opgewonden dat ik moet gaan verzitten om mijn rijzende erectie de ruimte te geven. Patty ziet dit, kijkt op de keukenklok die half twaalf aanwijst en zegt: Ik lach schamper en bevestig dat dit inderdaad het geval is. Patty kijkt naar Joyce en vraagt of zij nog iets van plan is. Ik voeg er nog aan toe dat ik alleen haar wil dienen. Zij is immers mijn gelijke en neemt zelf haar beslissingen. Patty geniet zichtbaar van de macht die ze over me heeft en drukt mij op deze wijze in een dermate onderdanige rol dat ik me weinig raad weet met de situatie.

Ik besluit om het enige juiste te doen en om Patty te vragen of ik me mag uitkleden. Patty knikt ja en ik kleed me uit, ben opgetogen dat ik eindelijk naakt ben en ik kniel voor Patty neer, in afwachting wat zij mij opdraagt.

Patty nipt ondertussen door aan haar wijn en na enkele minuten pakt ze mijn kin en zegt: Dit doe ik bewust om aan te geven in welk loyaliteitsconflict Patty mij gebracht heeft en om op deze wijze aan te geven dat ik slechts haar dien. Dan kijk ik behoudend omhoog naar Joyce, die mij streng aankijkt. Joyce geeft geen antwoord, kijkt weg en schenkt zichzelf een glas wijn in, waar ze rustig aan begint te nippen. Na een minuut of tien zegt ze: Joyce schuift de kruk van de eetbar weg om er staand aan plaats te nemen en schenkt zichzelf een wijntje in.

Als ze al nippend van haar wijntje haar voeten naar achter verplaats, holt ze haar onderrug en begint met haar heupen te wiegen, als ware het een paringsdans.

Ik zit ondertussen, met een steigerende kloppende paal, nog steeds op mijn knieën naar beide dames te kijken. Patty gaat naast Joyce staan en speelt, mij aankijkend, wat met de paardenstaart van Joyce, terwijl ik achter Joyce kruip om naar die prachtige kont in het broekje met het natte kruis te kijken.

Ik begin mezelf af te trekken en heb het lef niet, om mijn neus tussen de billen en in kruis van Joyce te duwen, nu Patty mij zo aankijkt. Ik besluit dan ook te wachten tot Patty mij toestemming geeft, terwijl ik rustig trek aan mijn stijve jongeheer. Dit is het teken waar ik op heb gewacht, en zonder verder enige gene te kennen, duw ik mijn neus tegen het stukje textiel dat het natste is en snuif de geur op die daar sinds maandag in opgebouwd is, terwijl Patty mij zacht door mijn haar streelt.

Na nog geen 2 minuten voel ik een denderend orgasme opkomen en vraag Patty toestemming om te mogen klaarkomen. Patty zegt echter dat ze mij opgedragen had hiervoor toestemming te vragen aan Joyce. Met bevende handen trek ik het natte stukje textiel van Joyce haar onderlichaam en help haar er voetje voor voetje uit. Nog steeds op mijn knieën voor Joyce zittend, overhandig ik haar het onderbroekje.

Ik bied het haar aan als ware het de grootste trofee die een mens kan dragen: Joyce neemt het broekje aan, legt houd het zo in haar hand dat het kruis naar boven ligt en draagt mij op te gaan staan. Vervolgens trekt ze mij tegen zich aan en commandeert mij tegen haar aan te rijden, terwijl ze het kruis van haar onderbroekje tegen mijn neus aan duwt.

Na nog geen minuut voel ik mijn orgasme weer opborrelen en vraag ik Joyce wederom om toestemming. Ik begin te rukken met mijn eikel tegen haar gladde venusheuvel aan en kom in paar rukjes schokkend klaar. Ik kniel op een knie terwijl mijn ander voet plat op de grond staat, zodat mijn andere knie als steun gebruikt kan worden door Joyce. Joyce plaatst haar voet op mijn knie en ik lik eerst door haar kruis om de smaak van haar kutje in mijn mond te hebben alvorens ik mijn sperma van haar aflik.

Nadat Joyce schoon is begeef ik mij naar haar kletsnatte poes die weinig stimulans nodig heeft om klaar te komen. Na een paar likjes over de klit van Joyce schokt deze met haar onderlichaam, ten teken dat ze haar orgasme bereikt heeft.

Zonder opdracht ontvangen te hebben lik ik het kutje van Joyce zachtjes schoon en ga ik rechtop staan en knuffel ik Patty om haar te bedanken voor hetgeen ze mij heeft laten ervaren. Na Patty doe ik hetzelfde bij Joyce. We drinken nog een wijntje en zoeken daarna het bed op. Joyce mag uiteraard op de logeerkamer.

We worden gewekt door de telefoon van Patty. Een sms van Joyce met de vraag of we al wakker zijn: Patty neemt haar tablet van het nachtkastje en leest de mail. Nadat ze dit gedaan heeft zegt ze: Lieve Pat, Lieve Pieter, Jullie hebben veel voor mij betekent in mijn zoektocht naar wie ik nu ben als Domina en bovendien hebben jullie mij laten zien hoe het is als een man zich volledig onderwerpt aan een vrouw.

Het gevoel dat jij hebt Pat, kan Pieter mij echter nooit geven: Ik ervaar gisteravond achteraf dan ook als erg dubbel: Voor mij betekent dit dan ook dat ik beter op zoek kan naar een man die dit voor mij wil doen.

Daarmee is voor mij dus een grens bereikt, waar ik moeilijk overheen kan. Pieter zal nooit iets doen wat jij niet toestaat en gisteravond is mij dit prachtig duidelijk geworden: Ik snap dit nu en zou het onfatsoenlijk vinden om verder te gaan met hetgeen wij doen, aangezien ik mijn doelstelling met jullie nooit zal bereiken.

Verder gaan zou pure geiligheid betekenen en dat was niet onze insteek. Ik zal op zoek moeten naar mijn eigen Pieter. Ik wacht beneden op jullie om samen te ontbijten en wil jullie vragen mij daarna weer naar het station te brengen. Na de mail enkele malen gelezen te hebben concluderen Patty en ik hetzelfde: Elk met onze eigen gedachten liggen we zo enkele minuten stil in bed en vragen we ons af hoe nu verder. Het is Patty die het stilzwijgen verbreekt door te stellen dat ik mij niet aan haar opdrachten heb gehouden.

Ik vraag waarom zij dit vind. Gisteravond gaf ik je ook een duidelijke opdracht en vond je het nodig om telkens bevestiging te zoeken. Omdat we wat gedronken hadden was ik onvoldoende scherp van geest dit op te merken en tevens voelde ik me gevleid omdat ik de boventoon voerde in het geheel. Joyce is dat dus opgevallen, misschien achteraf, maar toch!

Patty vervolgt door te stellen dat ik Joyce en haar eigenlijk geschoffeerd heb door mij onderdaniger op te stellen naar Patty en onvoldoende onderdanig naar Joyce. Ik zeg dat dit klopt om er nog aan toe te voegen dat ik alleen haar dien. Patty reageert hierop door te stellen dat als zij van mij verwacht dat ik tijdelijk een ander moet dienen om haar tevreden te stellen ik dit ook daadwerkelijk moet doen.

Dan pas is zij tevreden. Ik vertel Patty heel eerlijk dat dit niet past bij de assertieve Pieter in het dagelijks leven, maar misschien wel bij de onderdanige Pieter die zijn vrouw tevreden wil stellen. Ze neemt haar tablet en begint te tikken op het scherm.

Als ik mee wil kijken gebaart ze mij weg en voegt eraan toe: Terwijl ik haar kutje verwen met mijn mond, tikt Patty een lange mail aan Joyce, waarvan ik de inhoud tot op de dag van vandaag niet ken. Als ze klaar is met tikken focust ze zich op mijn gelik en komt na enkele minuten tot een hoogtepunt. Als ik weer naast haar lig zegt ze tegen mij: Ik zou u graag mijn verontschuldigingen komen aanbieden.

Zodra ik het bericht verstuurd zegt Patty mij dat ik me snel moet gaan douchen en weer terug moet komen. Als ik terug kom op de slaapkamer zit Patty op het bed en gebied mij voor haar te knielen. Ze neemt mijn hoofd in haar handen en spreekt: Als straf en om je gehoorzaamheid naar mij te tonen draag ik je zo dadelijk over aan Mevrouw Joyce.

Jij gehoorzaamt haar volledig. Als ik op sta krijg ik van Patty nog een tikje op de billen die overkomt als: Ik loop met enige twijfel in mijn pas de trap af en vraag mij af wat me te wachten staat. Als ik de woonkamer in kom is deze volledig verlicht: Joyce zit in haar normale kleding mantelpakje en pumps op de bank en zegt: Ik kijk de kamer rond en zie de draadloze webcams staan die Patty en ik gekocht hebben om onszelf af en toe op te nemen. Ik word terug geroepen in de realiteit en geef antwoord op haar vraag: Joyce stapt op mij af en geeft me met haar vlakke hand een klap in het gezicht die zijn weerga niet kent.

Mijn wang kleurt direct rood en ik kijk haar vertwijfeld aan. Joyce keurt het goed en aait mij over de pijnlijke plek op mijn wang. Langzaam ontwikkelt zich door deze situatie bij mij een erectie, die Joyce opmerkt. Maar eerst ga je voor je eigen vrouwtje zorgen.

Ik kijk haar vertwijfeld aan omdat ik de opdracht niet helemaal begrijp en vraag dan ook: Vervolgens vraag ik Joyce toestemming om het naar boven te mogen brengen.

Ik doe wat me gezegd wordt en meld me snel weer beneden. Als ik na het bezorgen van het ontbijt beneden kom zit Joyce op de bank en gebied mij voor zich te komen staan. Is haar oneervolle tweede vraag.

Onderwijl geniet ik van het feit dat Joyce mij met haar vragen in een figuurlijk hoekje duwt dat zo klein is dat ik er niet eens in pas, anders gezegd:


kutje strelen domina zoekt

Ik voelde hoe ze het topje van de vibrator tegen mijn clitoris liet trillen ze weet dat ik daar gek van kom en streelde mijn kutje met haar vlakke hand op mijn vagina.

Plots opende ze met twee vingers mijn schaamlippen en ik voelde hoe ze de vibrator in mij stak. Ze zette het ding in maximum trillen en bewoog hem sneller en sneller uit en in mij. Met de wijsvinger van haar andere hand bewerkte ze mijn clitoris. Ik voelde mijn orgasme naderen. Else trok de vibrator uit mijn kutje en lachte me knipogend toe. Ze kuiste eerst het slijm van mijn orgasme gemengd met het bloed van mijn menstruatie met een handdoek af en gaf dan een kus op mijn kut.

Ze trok mijn schaamlippen open en stak een verse tampon in mijn vagina. Dolgelukkig vielen we die avond in elkaars armen in slaap 24 uur later stonden we terug aan de deur, dezelfde bediende als de dag ervoor deed de deur open, en zei welgekomen, ik verwittig de dokter dat jullie er zijn. Mogen we niet samen meekomen vroeg ik. Als je zus daar geen bezwaar tegen heeft ja hoor zei de dokter. We stapten de onderzoekskamer binnen, en de dokter vroeg aan Els om haar uit te kleden.

De assistente kwam ook binnen en Els kwam het kleedhokje uit met bh en slipje aan. Doe maar alles uit zei de dokter want het is een grondig onderzoek. De dokter luisterde naar Els haar hart, nam haar bloeddruk, dan moest ze 20 keer op en neer springen. Haar borsten een D cup sloegen wild op en neer en dan werd opnieuw haar bloeddruk genomen. Dan moest ze in een potje plassen terwijl iedereen toekeek. Een grote straal spoot uit haar kut.

Daarna moest ze op de gynaecoloog tafel liggen. De dokter nam de maat van har borsten en zei schoon materiaal heb je hier. Dan legde hij haar benen in de beugels en stak 2 vingers in mijn zus haar kutje terwijl hij op haar clitoris wreef met zijn duim. Ik zag mijn zus haar ogen sluiten en ik hoorde haar hijgen en wist dat ze zou klaarkomen.

Laat je maar gaan zei de dokter, en mijn zus kwam schaamteloos schokkend klaar op de vingers van de dokter. De dokter trok zijn vingers terug die vol slijm zaten van het geil van mijn zus. Proef maar even zei hij tegen Els die warempel haar mond open deed en haar eigen geil proefde. Els kon zich terug aankleden in ik was aan de beurt. Alles verliep zoals bij mijn zus. Alleen ik was ongesteld en zei dat tegen de dokter. Deed een handschoen aan en duwde twee vingers in mijn gapende spleet terwijl hij ook mijn clitoris wreef.

Hoe het kwam weet ik niet maar ik kreeg een geweldig orgasme. De assistente had alles mooi opgeschreven. Ok zei de dokter we gaan eens babbelen. Jullie zijn alle twee heel geschikt voor ons project. Els heeft een prachtig stel tieten en jij Mieke heeft een kutje met heel soepele spieren, die zeker heel groot zal worden, uw vagina is bijzonder geschikt voor ons experiment verder zijn jullie heel gezond.

Als jullie akkoord zijn kunnen jullie nu het contract ondertekenen. Zonder verder iets te lezen van het contract tekende we beide. Vanaf maandag zijn jullie dus verwacht in ons onderzoekscentrum. Welkom bij de ploeg. Gans het weekend waren we bezig geweest met inpakken van onze kledij, 2 grote valiezen hadden we nodig. Maandag morgen om 8 uur stonden we aan de deur van ons nieuw werk.

We belden aan en de doktersassistente kwam de deur opendoen. Ze glimlachte en liet ons binnen. Momentje zei ze ik verwittig mevrouw Domina dat jullie hier zijn. Na een kwartiertje ongeveer hoorden we iemand aankomen. Een dame van ongeveer 60 jaar met een stoere blik en met een witte lange broek en een witte jas deed de deur open en zei volg me maar.

We gingen door een lange gang met op het einde een zware deur. Domina haalde een bos sleutels uit haar zak en ontsloot ze, we stapten binnen. Ze deed de deur achter ons dicht en deed ze op slot. Tegen de muur van de kamer stonden kasten. Plaats uw bagage maar in kast 9 en 11 zei ze. Kunnen we ze niet mee nemen naar onze kamer vroeg Mieke. De vrouw antwoorde niet en deed een andere deur open en sloot ze opnieuw toen we binnen waren.

Daar stonden enkele stoelen en een tafel. Ik ben Domina het hoofd van het onderzoeksteam, vanaf nu zal je alles moeten doen wat ik zeg. Het contract dat jullie tekende staat dat je afstand gedaan hebt van al jullie persoonlijke rechten, je geen enkel tegenstand zal mogen bieden op om het even welke opdracht dat je krijgt. Begin al maar met jullie uit te kleden. Hier worden voor jullie geen kleren toegelaten.

Maar zei Els ik … verder geraakte ze niet want domina haalde een toestel uit haar zak en een stroomstoot deed Elsje tegen de grond smakken. Onmiddellijk wisten we dat we best alles deden wat Domina vroeg. Zonder verder tegenspreken deden we onze kleren uit en stonden we helemaal naakt. Ik zit ondertussen, met een steigerende kloppende paal, nog steeds op mijn knieën naar beide dames te kijken. Patty gaat naast Joyce staan en speelt, mij aankijkend, wat met de paardenstaart van Joyce, terwijl ik achter Joyce kruip om naar die prachtige kont in het broekje met het natte kruis te kijken.

Ik begin mezelf af te trekken en heb het lef niet, om mijn neus tussen de billen en in kruis van Joyce te duwen, nu Patty mij zo aankijkt. Ik besluit dan ook te wachten tot Patty mij toestemming geeft, terwijl ik rustig trek aan mijn stijve jongeheer. Dit is het teken waar ik op heb gewacht, en zonder verder enige gene te kennen, duw ik mijn neus tegen het stukje textiel dat het natste is en snuif de geur op die daar sinds maandag in opgebouwd is, terwijl Patty mij zacht door mijn haar streelt.

Na nog geen 2 minuten voel ik een denderend orgasme opkomen en vraag Patty toestemming om te mogen klaarkomen. Patty zegt echter dat ze mij opgedragen had hiervoor toestemming te vragen aan Joyce. Met bevende handen trek ik het natte stukje textiel van Joyce haar onderlichaam en help haar er voetje voor voetje uit.

Nog steeds op mijn knieën voor Joyce zittend, overhandig ik haar het onderbroekje. Ik bied het haar aan als ware het de grootste trofee die een mens kan dragen: Joyce neemt het broekje aan, legt houd het zo in haar hand dat het kruis naar boven ligt en draagt mij op te gaan staan. Vervolgens trekt ze mij tegen zich aan en commandeert mij tegen haar aan te rijden, terwijl ze het kruis van haar onderbroekje tegen mijn neus aan duwt.

Na nog geen minuut voel ik mijn orgasme weer opborrelen en vraag ik Joyce wederom om toestemming. Ik begin te rukken met mijn eikel tegen haar gladde venusheuvel aan en kom in paar rukjes schokkend klaar.

Ik kniel op een knie terwijl mijn ander voet plat op de grond staat, zodat mijn andere knie als steun gebruikt kan worden door Joyce. Joyce plaatst haar voet op mijn knie en ik lik eerst door haar kruis om de smaak van haar kutje in mijn mond te hebben alvorens ik mijn sperma van haar aflik.

Nadat Joyce schoon is begeef ik mij naar haar kletsnatte poes die weinig stimulans nodig heeft om klaar te komen. Na een paar likjes over de klit van Joyce schokt deze met haar onderlichaam, ten teken dat ze haar orgasme bereikt heeft.

Zonder opdracht ontvangen te hebben lik ik het kutje van Joyce zachtjes schoon en ga ik rechtop staan en knuffel ik Patty om haar te bedanken voor hetgeen ze mij heeft laten ervaren. Na Patty doe ik hetzelfde bij Joyce. We drinken nog een wijntje en zoeken daarna het bed op.

Joyce mag uiteraard op de logeerkamer. We worden gewekt door de telefoon van Patty. Een sms van Joyce met de vraag of we al wakker zijn: Patty neemt haar tablet van het nachtkastje en leest de mail. Nadat ze dit gedaan heeft zegt ze: Lieve Pat, Lieve Pieter, Jullie hebben veel voor mij betekent in mijn zoektocht naar wie ik nu ben als Domina en bovendien hebben jullie mij laten zien hoe het is als een man zich volledig onderwerpt aan een vrouw.

Het gevoel dat jij hebt Pat, kan Pieter mij echter nooit geven: Ik ervaar gisteravond achteraf dan ook als erg dubbel: Voor mij betekent dit dan ook dat ik beter op zoek kan naar een man die dit voor mij wil doen. Daarmee is voor mij dus een grens bereikt, waar ik moeilijk overheen kan.

Pieter zal nooit iets doen wat jij niet toestaat en gisteravond is mij dit prachtig duidelijk geworden: Ik snap dit nu en zou het onfatsoenlijk vinden om verder te gaan met hetgeen wij doen, aangezien ik mijn doelstelling met jullie nooit zal bereiken. Verder gaan zou pure geiligheid betekenen en dat was niet onze insteek. Ik zal op zoek moeten naar mijn eigen Pieter. Ik wacht beneden op jullie om samen te ontbijten en wil jullie vragen mij daarna weer naar het station te brengen.

Na de mail enkele malen gelezen te hebben concluderen Patty en ik hetzelfde: Elk met onze eigen gedachten liggen we zo enkele minuten stil in bed en vragen we ons af hoe nu verder. Het is Patty die het stilzwijgen verbreekt door te stellen dat ik mij niet aan haar opdrachten heb gehouden. Ik vraag waarom zij dit vind. Gisteravond gaf ik je ook een duidelijke opdracht en vond je het nodig om telkens bevestiging te zoeken.

Omdat we wat gedronken hadden was ik onvoldoende scherp van geest dit op te merken en tevens voelde ik me gevleid omdat ik de boventoon voerde in het geheel. Joyce is dat dus opgevallen, misschien achteraf, maar toch! Patty vervolgt door te stellen dat ik Joyce en haar eigenlijk geschoffeerd heb door mij onderdaniger op te stellen naar Patty en onvoldoende onderdanig naar Joyce. Ik zeg dat dit klopt om er nog aan toe te voegen dat ik alleen haar dien.

Patty reageert hierop door te stellen dat als zij van mij verwacht dat ik tijdelijk een ander moet dienen om haar tevreden te stellen ik dit ook daadwerkelijk moet doen.

Dan pas is zij tevreden. Ik vertel Patty heel eerlijk dat dit niet past bij de assertieve Pieter in het dagelijks leven, maar misschien wel bij de onderdanige Pieter die zijn vrouw tevreden wil stellen. Ze neemt haar tablet en begint te tikken op het scherm. Als ik mee wil kijken gebaart ze mij weg en voegt eraan toe: Terwijl ik haar kutje verwen met mijn mond, tikt Patty een lange mail aan Joyce, waarvan ik de inhoud tot op de dag van vandaag niet ken.

Als ze klaar is met tikken focust ze zich op mijn gelik en komt na enkele minuten tot een hoogtepunt. Als ik weer naast haar lig zegt ze tegen mij: Ik zou u graag mijn verontschuldigingen komen aanbieden. Zodra ik het bericht verstuurd zegt Patty mij dat ik me snel moet gaan douchen en weer terug moet komen.

Als ik terug kom op de slaapkamer zit Patty op het bed en gebied mij voor haar te knielen. Ze neemt mijn hoofd in haar handen en spreekt: Als straf en om je gehoorzaamheid naar mij te tonen draag ik je zo dadelijk over aan Mevrouw Joyce. Jij gehoorzaamt haar volledig.

Als ik op sta krijg ik van Patty nog een tikje op de billen die overkomt als: Ik loop met enige twijfel in mijn pas de trap af en vraag mij af wat me te wachten staat. Als ik de woonkamer in kom is deze volledig verlicht: Joyce zit in haar normale kleding mantelpakje en pumps op de bank en zegt: Ik kijk de kamer rond en zie de draadloze webcams staan die Patty en ik gekocht hebben om onszelf af en toe op te nemen.

Ik word terug geroepen in de realiteit en geef antwoord op haar vraag: Joyce stapt op mij af en geeft me met haar vlakke hand een klap in het gezicht die zijn weerga niet kent. Mijn wang kleurt direct rood en ik kijk haar vertwijfeld aan. Joyce keurt het goed en aait mij over de pijnlijke plek op mijn wang. Langzaam ontwikkelt zich door deze situatie bij mij een erectie, die Joyce opmerkt.

Maar eerst ga je voor je eigen vrouwtje zorgen. Ik kijk haar vertwijfeld aan omdat ik de opdracht niet helemaal begrijp en vraag dan ook: Vervolgens vraag ik Joyce toestemming om het naar boven te mogen brengen. Ik doe wat me gezegd wordt en meld me snel weer beneden. Als ik na het bezorgen van het ontbijt beneden kom zit Joyce op de bank en gebied mij voor zich te komen staan.

Is haar oneervolle tweede vraag. Onderwijl geniet ik van het feit dat Joyce mij met haar vragen in een figuurlijk hoekje duwt dat zo klein is dat ik er niet eens in pas, anders gezegd: Joyce merkt dit op, want mijn pik steigert en vertoont de eerste druppels voorvocht, die Joyce er met haar vinger afhaalt en voor mijn mond houdt.

Als vanzelf lik ik de druppeltjes op en Joyce klapt mij direct met de hand die ze me voorhield in het gezicht. Ik meen een glimlach te herkennen bij Joyce, dus krijg de indruk dat ze mijn stille boodschap ontvangen heeft. Bij elke zin knik ik begripvol, terwijl ik haar diep in de ogen blijf aankijken. Dit aankijken van Joyce wordt voor mij steeds moeilijker omdat dit mijn onderdanige gevoelens voor haar allen maar versterken.

Ik kreun en steun van haar plagerijen want ze weet verdomd goed dat ik enorm kick op een vrouw die ruikt naar vrouw in plaats van allerlei chemische luchten. Ik ben waarschijnlijk een van de weinige mannen die een ongewassen kutje lekkerder vind dan een fris gewassen: Daarnaast is vrouwenzweet, en eigenlijk alle andere sappen die uit een vrouw komen, voor mij het ware parfum. Door haar vragen en hetgeen ze me wilde vertellen is mij wel 1 ding duidelijk geworden: Bij Patty zou ik allang gevraagd hebben of ik haar mag verwennen of dat ik mezelf mag aftrekken, echter Joyce gaat een stapje verder en heeft mij duidelijk gemaakt dat initiatief van mijn zijde niet getolereerd wordt door haar.

Nu nee zeggen zou betekenen dat ik moet liegen is mijn tweede gedachte. Ik antwoord bevestigend en voeg eraan toe dat ik elke opdracht van haar zal uitvoeren.

Ik beloof dat dit echt het geval zal zijn. Joyce zegt vervolgens dat ik op mijn rug op de salontafel moet gaan liggen, wat ik gehoorzaam uitvoer. Joyce komt aan de kant van mijn hoofd staan en kleed zich langzaam voor me uit, wetende dat ik hier alleen maar meer opgewonden van zal geraken. Eerst legt ze haar jasje op de bank, waarna ze traag de knoopjes van haar hemd opent om ook haar hemd op de bank te leggen. Als ze haar tietjes heeft bevrijd uit het kanten BHtje maakt ze haar rok vanachter los en laat deze zakken.

Vervolgens trekt ze haar string uit en haalt deze een aantal malen plagerig langs mijn neus. Wanneer ze dit doet snuif ik zo diep als kan haar lucht op en ril ik over mijn hele lichaam van verlangen naar haar doosje. Ook haar pumps trekt ze uit en ze houd deze een voor een, een paar minuutjes onder mijn neus om mij te plagen met de geur van haar voetjes. Dan vraagt ze nogmaals: Nu kan ik haar niet meer duidelijk maken dat ze mijn meesteres niet is en dus gehoorzaam ik en lik met mijn tong door haar bitter smakende kontgat.

Als ik dit een tijdje gedaan heb vind Joyce het genoeg, gaat staan en bukt voorover met haar gezicht boven het mijne: Deze zegt mij mijn mond te openen en laat enkele malen een dikke klodder spuug in mijn mond lopen dat ik geacht wordt door te slikken. Dit heeft Patty nog nooit bij me gedaan aangezien mij dit ranzig leek, echter in deze staat van opwinding ken ik geen beperkingen, dus ik doe als opgedragen.

Daarna vindt Joyce het tijd dat ze eindelijk een orgasme heeft en dit maakt ze duidelijk door met haar kleffe, plakkende kutje op mijn mond te gaan zitten met de mededeling dat ik haar klaar moet likken. Ik zuig en lik eerst aan haar schaamlippen om vervolgens mijn tong in haar kutje te roeren. Als ik dit een paar minuutjes gedaan heb lik ik haar klitje en komt Joyce tot een schokkend hoogtepunt.

Het hele likfeest aan haar kutje heeft zo nog geen 5 minuten geduurd en ik bedenk me dat ze wel heel makkelijk is klaar te likken. Joyce heeft echter geen boodschap aan mijn gedachten, maar is slechts met een tweede orgasme bezig. Ze berijdt mijn gezicht en biedt mij om beurten haar poepgaatje en kutje aan, waar ik gulzig aan lik en zuig.

.

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables.

Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Nu ligt daar op bed een latex broekje met open kruis en een latex hemd met gaten voor mijn tepels, een hoofdkap van leer en kniehoge laarzen met een hoge hak. Mijn Meesteres ziet me denken, kijkt me streng aan en zegt op strenge toon, aantrekken.

Ok, het spel is begonnen en ik moet gehoorzamen. Mijn Meesteres verlaat de kamer en ik begin me aan en uit kleden. Als ik alles aan heb getrokken, sta ik wat onwennig op de hoge hakken mezelf in de spiegel te bekijken.

Eerlijk is eerlijk ik word er best wel geil van en mijn pik komt overeind en groeit uit tot een keiharde erectie. Terwijl ik sta te bewonderen hoor ik de deurbel gaan en mijn Meesteres laat iemand binnen. Helaas kan ik omdat de deur dicht is niet alles goed verstaan en weet het dus niet zeker. Een beetje zenuwachtig word ik er wel van. Na een 15 minuten hoor ik de hoge hakken van mijn Meesteres aankomen en de deur gaat open.

Daar staat ze mijn lustgodin. Aan haar halsband zit een hondenriem, welke door mijn Meesteres wordt vastgehouden. Ze begroet mij met een hooghartig, zo slaafje dit is mijn speeltje voor vanmiddag en jij mag kijken. Als je lief bent mag je misschien ook nog meedoen.

Door de spanning en het zien van deze 2 mooie vrouwen staat mijn pik al aardig hard en druipt er al flink wat voorvocht uit mijn eikel. Mijn Meesteres loopt tergend langzaam naar me toe en gaat vlak voor me staan. Ik sla mij ogen neer en voel plots de hand van mijn Meesteres om mijn zak. Zachtjes kneed ze mijn ballen, maar opeens knijpt ze er hard in, een pijnkreet kan ik niet onderdrukken. Vind je het zo geil allemaal sletje vraagt ze me en ik knik instemmend. Ze haalt haar vinger langs mijn eikel en lepelt zo het voorvocht er vanaf.

Ze brengt haar vinger naar mijn mond en ik lik hem gehoorzaam af. Als haar vinger weer schoon is duwt ze met haar vlakke hand tegen mijn borstkas, waardoor ik langzaam achteruit loop totdat ik tegen het Andreaskruis aan sta met mijn rug. Snel boeit mijn Meesteres mij vast aan het kruis en roept haar slavin. De slavin krijgt opdracht om mijn pik en ballen goed strak af te binden. Dit doet ze snel en vakkundig, maar trekt het touw ook wel heel strak aan.

Vervolgens vraagt mijn Meesteres haar wat ze nu nog verder met mij zou willen doen. De slavin zegt dat ze mij nog wel verder wil versieren en krijgt van de Meesteres hier 10 minuten de tijd voor. Mijn Meesteres verlaat de kamer en we zijn alleen.

De slavin pakt een aantal stevige gewichten en hang die aan mijn zak die hierdoor flink uitgerekt wordt. Ze komt dicht tegen me aanstaan en terwijl ze de gewichten heen weer laat zwaaien, hijgt ze in mijn oor dat zij vandaag gaat genieten en als ik gehoorzaam ik misschien ook wel. Vervolgens loopt ze weg en komt terug met een aantal gemene tepelklemmen met daartussen een ketting.

Ze plaatst deze op mijn tepels en ik kreun van de pijn als zij deze aandraait. Een geil en gemeen lachje speelt er om haar schitterend lippen als ze aan deze ketting ook nog eens een paar behoorlijke gewichten hangt.

De 10 minuten zijn voorbij en mijn Meesteres komt binnen. Ze keurt me geen blik waardig en commandeert de slavin voor haar op de grond te gaan knielen. Mijn Meesteres gaat pal voor haar staan en beveelt haar om haar laarzen te likken. Als deze nog meer glimmen van het speeksel en goed schoon zijn trekt mijn Meesteres de slavin aan haar haren omhoog en duwt haar hardhandig op het bed.

Ze moet op haar rug gaan liggen met haar benen naar mij toe. Mijn Meesteres spreidt en bindt haar handen evenals haar benen vast aan stevige ogen aan het bed. Ze ligt daar machteloos en ik heb een mooi uitzicht op haar heerlijke donkere kut met een mooie roze binnenkant. Haar tepels steken uit haar hestje en staan mooi overeind, een geilere aanblik als dit ken ik niet.

Mijn Meesteres gaat in een 69 houding boven de slavin zitten en beveelt haar om haar Meesteressenkut uit te likken. De slavin bedankt haar hiervoor en begint heerlijk aan de kut die ik zo goed ken te likken en te zuigen. Ondertussen kijkt mijn Meesteres mij strak aan en ik zie haar genieten. Na een paar minuten begint mijn Meesteres de slavin langzaam over haar dijen te strelen en gaat langzaam naar haar kut die al zie glimmen van kutgeil en verlangen.

Langzaam begint mijn Meesteres haar te vingeren en ik zie hun beide genieten, wat een heerlijke show. Na een paar minuten zacht en teder met die slavinnenkut gespeeld te hebben zie ik mijn Meesteres steeds meer vinger bij haar naar binnen schuiven en op laatst haar hele hand.

Als een gek gaat mijn Meesteres los op deze hoerige kut en ramt haar hele hand hard heen en weer. De slavin ligt te kermen van genot en kan bijna mijn Meesteres niet meer likken. Mijn Meesteres maakt haar andere hand nat met het kutgeil wat werkelijk uit de slavinnenkut druipt en drukt gelijk 3 vingers tegelijk hard in haar aars. Mijn Meesteres beveelt haar om door te likken, maar door haar spastische beweging lukt dit niet.
Tantra massage uden veilige sex sites


Ik beloof dat dit echt het geval zal zijn. Joyce zegt vervolgens dat ik op mijn rug op de salontafel moet gaan liggen, wat ik gehoorzaam uitvoer.

Joyce komt aan de kant van mijn hoofd staan en kleed zich langzaam voor me uit, wetende dat ik hier alleen maar meer opgewonden van zal geraken. Eerst legt ze haar jasje op de bank, waarna ze traag de knoopjes van haar hemd opent om ook haar hemd op de bank te leggen. Als ze haar tietjes heeft bevrijd uit het kanten BHtje maakt ze haar rok vanachter los en laat deze zakken. Vervolgens trekt ze haar string uit en haalt deze een aantal malen plagerig langs mijn neus.

Wanneer ze dit doet snuif ik zo diep als kan haar lucht op en ril ik over mijn hele lichaam van verlangen naar haar doosje. Ook haar pumps trekt ze uit en ze houd deze een voor een, een paar minuutjes onder mijn neus om mij te plagen met de geur van haar voetjes. Dan vraagt ze nogmaals: Nu kan ik haar niet meer duidelijk maken dat ze mijn meesteres niet is en dus gehoorzaam ik en lik met mijn tong door haar bitter smakende kontgat.

Als ik dit een tijdje gedaan heb vind Joyce het genoeg, gaat staan en bukt voorover met haar gezicht boven het mijne: Deze zegt mij mijn mond te openen en laat enkele malen een dikke klodder spuug in mijn mond lopen dat ik geacht wordt door te slikken.

Dit heeft Patty nog nooit bij me gedaan aangezien mij dit ranzig leek, echter in deze staat van opwinding ken ik geen beperkingen, dus ik doe als opgedragen.

Daarna vindt Joyce het tijd dat ze eindelijk een orgasme heeft en dit maakt ze duidelijk door met haar kleffe, plakkende kutje op mijn mond te gaan zitten met de mededeling dat ik haar klaar moet likken. Ik zuig en lik eerst aan haar schaamlippen om vervolgens mijn tong in haar kutje te roeren. Als ik dit een paar minuutjes gedaan heb lik ik haar klitje en komt Joyce tot een schokkend hoogtepunt. Het hele likfeest aan haar kutje heeft zo nog geen 5 minuten geduurd en ik bedenk me dat ze wel heel makkelijk is klaar te likken.

Joyce heeft echter geen boodschap aan mijn gedachten, maar is slechts met een tweede orgasme bezig. Ze berijdt mijn gezicht en biedt mij om beurten haar poepgaatje en kutje aan, waar ik gulzig aan lik en zuig.

Binnen nog geen 5 minuten komt Joyce voor de tweede keer klaar en laat zich met haar kont op mijn borstkas vallen om even de tijd te nemen om terug op aarde te komen. Terwijl Joyce zo zit lik ik rustig verder tussen haar benen, maar oefen ik wel minder druk uit met mijn tong.

Op gegeven moment is Joyce er klaar mee en commandeert mij te stoppen. Ze staat op, gaat ter hoogte van mijn hoofd staan en zegt: Ze slaat me in mijn gezicht met haar vlakke hand en kijkt dwars door me heen. Enige angst kruipt over me heen totdat ik besluit deze vrouw gemakkelijk de baas te kunnen en ik me realiseer een keuze te hebben.

Dan begint Joyce echter plagend op mijn stijve jongen te tikken, waardoor mijn geilheid weer in alle hevigheid komt opzetten en ik als was in haar handen ben. Direct krijg ik een fikse klap in mijn gezicht door de vlakke hand van Joyce, gevolgd door nog een, en nog een, en nog een en ook een vijfde klap maakt deel uit van deze afstraffing.

Als ik met een pijnlijk gezicht voor haar zit breek ik. Ik wend mijn blik van haar af en richt mijn ogen op de grond ten teken van mijn nederigheid voor haar. Joyce laat me even zo zitten om de boodschap binnen te laten komen. Als ze na een poosje mijn kin pakt om mijn gezicht omhoog te nemen zodat ze me aan kan kijken ziet ze de angst en tranen in mijn ogen.

Ze gebied me recht te gaan zitten, als een trotse slaaf. Tevens geeft haar dit de gelegenheid kijken of ik nog in staat van opwinding ben en dat is overduidelijk het geval. Dan zegt ze dat ik op handen en knieën op de tafel moet gaan zitten.

Ik gehoorzaam snel en wend mijn blik op de grond, ik ben gebroken realiseer ik me, ik snik en probeer me te vermannen, maar dit lukt niet. Onderwijl heeft Joyce achter me plaats genomen heeft duwt ze met haar voet mijn knieën iets uit elkaar en drukt op mijn rug ten teken dat ik deze hol moet maken. In plaats van mijn aars te vingeren om mijn prostaat te stimuleren, zoals Patty vaker doet, begint Joyce met haar vlakke hand op mijn billen te slaan, terwijl haar andere hand mij zacht begint af te trekken.

Na een tik of 30 op mijn billen voel ik mijn orgasme naderen en ik vraag Joyce snikkend van geilheid, onderdanigheid en lichte pijn, of ik klaar mag komen. Joyce geeft akkoord en houd de hand, waar ze mijn billen mee bewerkte onder mijn jongeheer, terwijl ik bijna jankend nu, haar hand volspuit.

Als ik helemaal leeg ben getrokken door Joyce geeft ze mij even een minuutje om tot mezelf te komen om daarna haar hand onder mijn gezicht te houden met de opdracht deze schoon te likken, alsmede de druppels zaad die op de tafel zijn gevallen. Normaliter is bij Patty en mij daarmee de verhouding dom-sub beëindigd en keren wij terug in onze normale man-vrouw verhouding, echter nu heb ik het lef niet om een beweging te maken en wacht ik keurig af wat Joyce beslist.

Ik doe zoals opgedragen en keer met een geopende literfles wijn en 2 glazen terug in de woonkamer. Ik geef Joyce een glas en vraag haar: Ik schenk beide glazen trillend in en zodra ik toestemming krijg om te drinken gaat het glas wijn in een keer naar binnen. Aangezien het echt een groot glas was voel ik de alcohol meteen.

Ik schat in dat er nog zeker een ½ liter in de fles moet zitten, maar ik duf niet te weigeren, zet de fles aan mijn mond en klok het ding in een teug naar binnen.

Ik voel de alcohol zijn werk doen en ik word iets rustiger, niet dat ik mijn positie vergeet, maar ik denk wel meteen aan Patty, die boven dit schouwspel zit te bekijken. Tevens bedenk ik dat ik Patty wat uit heb te leggen, direct gevolgd door de gedachte dat dit niet zo is aangezien zij me in deze positie heeft gebracht. Daarbij is Patty boven, dus als het haar te ver gaat dan kan ze ingrijpen is mijn volgende argument om niet te stoppen met hetgeen ik nu doe.

Joyce ziet mijn dagdromerij en helpt me eruit door me een tik onder mijn ballen te geven met de mededeling dat ik haar moet aankijken. Als ik dit doe zie ik direct de dominantie in haar ogen: Ik knik gedwee en ga voor haar zitten.

Ga maar op de stoel zitten en ruk jezelf af zegt Joyce. Aangezien ik nog geen kwartier geleden een geweldig orgasme heb gehad en net ¾ liter wijn achterover heb getikt, wordt dit een lastige bedenk ik me.

Ik loop echter naar de stoel, ga zitten en begin mezelf af te trekken. Joyce pakt ondertussen haar tas, rommelt er iets in en haalt het onderbroekje van gisteren eruit om dat met het kruis op mijn neus, over mijn hoofd te trekken. Aangezien alleen het kruis dicht is en de rest van kant kan ik nog steeds zien wat Joyce doen en dit vernedert mij nog het meest.

Het broekje met het ranzige kruis windt mij echter enorm op. Ze schenkt geen enkele aandacht aan me, maar begint zich rustig aan te kleden. Ik veer op uit de stoel, kniel voor haar neer en begin mezelf als een bezetene op haar prachtige voetjes af te trekken. Pas na een minuut of vijf bereik ik mijn orgasme en kom ik slechts enkele druppels klaar op haar voeten.

Als ik de deur hoor dichtslaan ren ik naar boven, waar Patty mij in bed opwacht. Ik kruip tegen haar aan, begraaf mijn hoofd tussen haar borsten en barst in tranen uit. Patty aait me over mijn hoofd en zegt: Als je nu altijd lief bent voor mij, dan hoef ik je niet zo vaak uit te lenen aan Meesteres Joyce.

Langzaam komt het besef binnen dat ik dus in de toekomst misschien vaker uitgeleend ga worden aan Joyce en ik probeer mezelf te vermannen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Extreem Sexverhaal gaat over: Domina , meesteres , Onderdanig , orgasme , slikken. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir.

Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Snel boeit mijn Meesteres mij vast aan het kruis en roept haar slavin. De slavin krijgt opdracht om mijn pik en ballen goed strak af te binden. Dit doet ze snel en vakkundig, maar trekt het touw ook wel heel strak aan. Vervolgens vraagt mijn Meesteres haar wat ze nu nog verder met mij zou willen doen.

De slavin zegt dat ze mij nog wel verder wil versieren en krijgt van de Meesteres hier 10 minuten de tijd voor. Mijn Meesteres verlaat de kamer en we zijn alleen. De slavin pakt een aantal stevige gewichten en hang die aan mijn zak die hierdoor flink uitgerekt wordt. Ze komt dicht tegen me aanstaan en terwijl ze de gewichten heen weer laat zwaaien, hijgt ze in mijn oor dat zij vandaag gaat genieten en als ik gehoorzaam ik misschien ook wel.

Vervolgens loopt ze weg en komt terug met een aantal gemene tepelklemmen met daartussen een ketting. Ze plaatst deze op mijn tepels en ik kreun van de pijn als zij deze aandraait. Een geil en gemeen lachje speelt er om haar schitterend lippen als ze aan deze ketting ook nog eens een paar behoorlijke gewichten hangt. De 10 minuten zijn voorbij en mijn Meesteres komt binnen. Ze keurt me geen blik waardig en commandeert de slavin voor haar op de grond te gaan knielen. Mijn Meesteres gaat pal voor haar staan en beveelt haar om haar laarzen te likken.

Als deze nog meer glimmen van het speeksel en goed schoon zijn trekt mijn Meesteres de slavin aan haar haren omhoog en duwt haar hardhandig op het bed. Ze moet op haar rug gaan liggen met haar benen naar mij toe.

Mijn Meesteres spreidt en bindt haar handen evenals haar benen vast aan stevige ogen aan het bed. Ze ligt daar machteloos en ik heb een mooi uitzicht op haar heerlijke donkere kut met een mooie roze binnenkant. Haar tepels steken uit haar hestje en staan mooi overeind, een geilere aanblik als dit ken ik niet.

Mijn Meesteres gaat in een 69 houding boven de slavin zitten en beveelt haar om haar Meesteressenkut uit te likken. De slavin bedankt haar hiervoor en begint heerlijk aan de kut die ik zo goed ken te likken en te zuigen.

Ondertussen kijkt mijn Meesteres mij strak aan en ik zie haar genieten. Na een paar minuten begint mijn Meesteres de slavin langzaam over haar dijen te strelen en gaat langzaam naar haar kut die al zie glimmen van kutgeil en verlangen.

Langzaam begint mijn Meesteres haar te vingeren en ik zie hun beide genieten, wat een heerlijke show. Na een paar minuten zacht en teder met die slavinnenkut gespeeld te hebben zie ik mijn Meesteres steeds meer vinger bij haar naar binnen schuiven en op laatst haar hele hand. Als een gek gaat mijn Meesteres los op deze hoerige kut en ramt haar hele hand hard heen en weer. De slavin ligt te kermen van genot en kan bijna mijn Meesteres niet meer likken.

Mijn Meesteres maakt haar andere hand nat met het kutgeil wat werkelijk uit de slavinnenkut druipt en drukt gelijk 3 vingers tegelijk hard in haar aars. Mijn Meesteres beveelt haar om door te likken, maar door haar spastische beweging lukt dit niet. Mijn Meesteres waarschuwt haar voor de consequenties als zij eerder klaarkomt dan mijn Meesteres, maar de slavin is zo ver op weg naar een enorm orgasme dat ze het niet meer tegen kan houden en komt ongelooflijk hard klaar. Het kutvocht spuit uit haar kut en even is ze helemaal van de wereld.

Mijn Meesteres trekt haar handen uit de kut en kont van de slavin en hurkt boven haar neer. Terwijl de slavin nog ligt bij te komen zet mijn Meesteres haar sluizen open en pist haar helemaal onder. Als ze hiermee klaar is gaat ze weer op het gezicht van de slavin zitten en rijd zich ruw naar een enorm orgasme, mij ondertussen strak aankijkend.