BLOG

Schoonmoeder pijpt schoonzoon gratis sex ca

Ik probeer overeind te komen maar zij hangt nog half op me dus gezamenlijk komen we overeind. Aangezien we in een hoek staan waar weinig plaats is schuren we langs elkaar als we overeind komen. Haar nog beklede linkerborst glijdt over mijn schouder naar beneden omdat ik een stuk groter ben dan haar.

En niet geheel per ongeluk wrijf ik met mijn blote bovenarm haar vrijgekomen blote borst. Als we overeind staan probeert ze haar tiet te verbergen. Nu staan we bijna tegen elkaar en de deur moet nog dicht. Ik kan geen kant op dus moet ik wachten totdat zij iets doet. Nu moeten we hier nog uit, zeg ik.

Ik maak de deur wel even dicht en dan gaan we maar even koffie drinken, zegt ze. Dus ze laat haar borst weer los en pakt de deurknop vast en draait de deur naar ons toe. Dan komt ze erachter dat er te weinig plek is voor ons tweeën achter de deur en draait haar rug naar me toe en doet een stapje terug.

Wacht even, zeg ik terwijl ik me bedenk dat ik haar nog wel eens een keer kan trakteren en zeg, dan wurm ik me wel even voor die balk langs, en doe een klein stapje voorwaarts.

Tussen haar en de balk is ongeveer 30 cm plaats en ik kruip dicht achter haar om mezelf door de kleine ruimte te drukken. Als ik recht achter haar sta is het moment daar. Ik druk mijn keiharde lul tegen haar heup, en leg mijn handen in haar zij. Ondertussen kijk ik even over haar schouder en zie dat nu beide borsten uit de blouse zijn gewipt alleen de linker wordt nog bekleed door de BH, ook valt me op dat er voor haar nog best wel een beetje plek is om te schikken maar blijkbaar wil ze dat niet.

Okay, dan niet, denk ik bij mezelf, wie niet schikken wil moet maar voelen. Ik schuif achter haar langs en ga een beetje door de knieën om zogenaamd beter onder de balk door te kunnen. Als ik recht achter haar sta voel ik hoe mijn harde pik door het luchtig rokje heen tussen haar billen terecht komt en druk nog wat harder.

Ze slaakt een kleine maar hoorbare zucht. Nu moet ik even mijn voeten verzetten, zeg ik. Door het geschuifel van mijn voeten ga ik een beetje omhoog en omlaag. Door dit gewrijf schuift haar rokje iets omhoog en zie ik de kans om mijn lul nog dieper tussen haar billen te drukken.

Een lichte kreun is het gevolg. Op het moment dat ik een beetje druk ze ten teken dat ik me weer ga verplaatsen, drukt zij haar kont naar achteren, kreunt een keer en vraagt, wat voel ik tussen mijn billen, heb je nog gereedschap in je zak of zo van het klussen?

Nee, zeg ik, Ik heb alles uit mijn zakken gedaan voordat ik hier naar toe kwam, stiekem hoop ik dat dit antwoord voldoende is en dat ze het hier bij laat. Maar blijkbaar wil ze uitgesproken hebben dat ze de stijve van haar schoonzoon in haar kont heeft. Wat is het dan, vervolgt ze, je gaat me er toch geen pijn mee doen he.

Ligt er aan, zeg ik. Vraagt ze een beetje plagend. Het ligt eraan hoe groot jij vind dat Jan geschapen is, want het enige wat ik in mijn broek heb is mijn lul en ik heb met Jan gesport en na het sporten gedoucht dus ik weet wat jij gewend bent en hoe groot het is wat jij nu in je kont hebt zitten dus het zou best wel eens pijn kunnen doen.

O, zegt ze, en ze wiebelt een beetje met haar kont om nu onbeschaamd te kunnen voelen wat er zich tussen haar billen bevind. Heb jij een stijve, Jurgen? Wat denk je zelf waar lijkt het op, zeg ik. Het lijkt van wel, zegt ze terwijl ze weer haar kont wiebelt en nu ook haar bekken een beetje kantelt. Natuurlijk heb ik een stijve, nu kantel ik ook mijn heupen en druk behoorlijk hard mijn stijve lul tegen haar kut.

En dat had jij allang gezien volgens mij, vervolg ik, Jij kijkt toch altijd naar mijn piemel en straks zag ik je weer naar mijn lul kijken in de kamer. Toen had je al gezien dat ik een stijve had, maar vond je hem niet stijf genoeg? Dat je je knoopje los moest maken en je tweede knoopje op scherp moest zetten? Ik moet zeggen dat het wel gewerkt heeft het gezwiep van jouw tieten en nu het rijden tegen mijn stijve lul maakt me super geil. Even twijfel ik maar al snel besef ik dat dit een mooie mogelijkheid is, want dit waar we het nu over hebben kan zij niet tegen Jan vertellen en ik niet tegen haar dochter dus ik pak mijn schoonmoeder van achteren bij haar tieten en knijp er stevig in.

Verschrikt kijkt ze om. Dit kunnen we niet doen, zegt ze, dit is niet goed. Ondertussen ontbloot ik ook haar linker borst. Dus of je het graag heb of niet, jouw geef ik nu een beurt, net zoals ik jouw dochter gisteren nog geneukt heb, neuk ik zo meteen ook even mijn schoonmoeder. En trouwens, ik zag dat Jan aan de Viagra zat, dus je zult wel al een tijdje droog staan, het moet toch geweldig zijn om weer eens een jonge stijve pik in de buurt te waar je me kunt doen wat je wilt.

Haar tieten springen in het rond. Ze begint als een bezetene mijn t-shirt uit te trekken en vervolgens begint ze aan mijn broek te sjorren. Kom hier met je lul, zegt ze als ze alle knopen los maakt en in een ruk trekt ze mijn broek omlaag.

Nu volgen mijn schoenen en sokken en de broek is verleden tijd. Nu sta ik in mijn slip met een stijve voor mijn schoonmoeder, die haar tieten eruit heeft hangen, die op haar knieën voor me zit. Ze streelt mijn lul en trekt vervolgens mijn onderbroek omlaag en legt deze bij de rest van mijn kleren. Ze pakt mijn enorme stijve lul vast en begint me af te trekken. Ze neemt hem in haar mond en begint me als een bezetene te pijpen. Mijn god, wat kan mijn schoonmoeder pijpen zeg.

Na een tijdje help ik haar overeind en kleed haar verder uit tot ze helemaal naakt is dan dirigeer ik haar naar de naai tafel. Ga hier maar liggen, dan gaan we deze tafel even gebruiken waar hij voor bedoeld is. Ik leg haar op haar rug en stoot in een keer mijn pik in haar kut. Niet te geloven, ik neuk mijn eigen schoonmoeder op haar eigen naaitafel!! Dan gaat de telefoon. Dat kan Jan zijn, zegt ze springt overeind rent naar haar slaapkamer, pakt een zijde ochtendjas rent naar beneden, doet ondertussen de ochtendjas aan en neemt de telefoon op.

Het is Jan,ze kletst even. Ondertussen loop ik ook naar beneden en pak Jan zijn ochtendjas en loop ook de kamer in waar Lies aan het bellen is en ga naast haar staan. Ze praat met Jan en komt erachter dat hij nog lang niet thuis zal komen en knoopt mijn ochtendjas weer open en neemt mijn nu half slappe lul weer in haar hand en begint mijn pik, terwijl ze met haar man belt, te masseren.

Als ze ophangt kust ze me en beginnen we te tongen, ondertussen speelt ze met mijn piemel. Achteraf realiseer ik me pas dat alle gordijnen gewoon open stonden en iedereen kon gewoon dwars door de kamer heen kijken waar de vrouw des huizes met haar schoonzoon stond te vrijen en hem af stond te trekken.

Ik moet even het vlees uithalen, zei ze, Jan komt later en vanavond eten we worst, dat zal voor mij de tweede keer zijn vandaag zegt ze lachend. Ze bukt zich en neemt mijn lul weer in haar mond, zuigt er een paar keer aan tot mijn staaf weer in vol ornaat overeind staat en loopt naar de keuken.

Als een geile hond loop ik achter haar aan de keuken in en zie haar gebukt voor de koelkast staan als ze in het vriesvak staat te turen waar de worst zal liggen. Wat doe je dan, als je met een enorme paal achter je schoonmoeder staat die gebukt staat in de keuken?? Juist, dan ram je hem er in. Zo gezegd zo gedaan.

Ik gooi haar badjas op haar rug, ga een beetje door mijn knieën en plant mijn pik weer van achteren in haar grot en begin haar te neuken. Dit had ze dus niet verwacht en kermt behoorlijk luid op het moment dat ik haar penetreer, maar zegt gelijk er achteraan dat ik niet mag stoppen. Haar gekreun wordt steeds luider en aangezien de ramen open staan ben ik even bang dat iemand het zal horen, maar die gedachte verstomt snel bij de gedachte dat ze dan maar denken dat Jan het is die zijn vrouw een beurt geeft, dus ik neuk nog even lekker door en het kan me niet schelen hoe hard ze schreeuwt.

En schreeuwen doet ze. Ze houd zich stevig met twee handen vast aan het aanrecht en ik stoot niet echt voorzichtig op haar in. Ik ga komen, kermt ze. Op dat moment hou ik op met neuken.

Ik wil nog niet dat je klaar komt, zeg ik, ik wil nog even door gaan, en ik trek me terug. De worst wordt nu toch nog uit de vriezer gehaald en op een bordje gelegd. Dan draait ze zich om en maakt haar badjas los en stapt naar me toe.

Ondertussen pakt ze weer mijn nog steeds harde paal. Misschien is het ook wel een beetje omdat ik al een tijdje minder aan mijn trekken kom, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo heerlijk geneukt ben. Toen ging ze weer op haar knieën zitten en begon me heerlijk te pijpen. Een hand had ze onder aan de schacht, met de andere hand had ze mijn zak vast en speelde ze met mijn ballen.

Op deze manier leek mijn lul nog langer als anders, en toch verdween deze bijna helemaal in haar mond. Als helemaal verdoofd liet ik het over me heen komen, van de omgeving kreeg ik niets meer mee en blijkbaar mijn schoonmoeder ook niet, want na een tijdje had ze haar badjas uit gedaan en zat ze dus poedelnaakt in haar eigen keuken op een normale zaterdagmiddag haar schoonzoon een pijpbeurt te geven.

Totdat de keuken deur langzaam en bijna zonder geluid open ging. Van schrik reageerde ik helemaal niet maar ik zag de deur zich wel openen. Een stomverbaasde schoonzus aanschouwde het tafereel.

Zij was getrouwd met de jongere broer van mijn vrouw en zag dus in de keuken van haar schoonouders dat haar eigen poedelnaakte schoonmoeder haar zeer opgewonden zwager ongelooflijk aan het pijpen was. Ik keek mijn schoonzus aan en was me aan het bedenken wat te doen.

Mijn schoonzus was klaarblijkelijk het zelfde aan het doen en pendelde met haar ogen tussen mijn schoonmoeder en mij, en op een gegeven ogenblik stopte haar ogen bij mijn schoonmoeder en wat ze in haar mond had.

Lies had nog niets door en zoog aan mijn lul of haar leven er van af hing. Omdat ik niets anders uit kon brengen tussen mijn eigen gekreun door voeg ik of ze koffie wilde. Deze vraag haalde mijn schoonmoeder uit haar trans, haalde mijn lul uit haar mond en keek naar de deuropening met mijn lul nu voor het eerst in het zicht van mijn schoonzus. Ik weet niet wat ik zie!! Mijn eigen schoonmoeder pijp in haar eigen keuken mijn zwager, haar eigen schoonzoon. Mijn schoonmoeder krabbelt zo snel mogelijk overeind en probeert zich met haar badjas te bedekken.

Mijn schoonzus kijkt ondertussen nog maar naar een ding en dat is mijn paal. Ik zie aan de kleur van haar wangen en de priemende tepels in haar shirt dat ze het toch wel enigszins interessant vind.

Niets hebben mijn schoonmoeder en ik te verliezen dus ik zeg tegen mijn schoonzus, wat moeten we doen om dit onder ons te houden? Ik zie aan alles dat je dit toch we een geil aanzicht vind, als ik je nu een beurt geef net als ik zojuist Lies heb gegeven dan heb je er zelf ook nog wat aan gehad en doen we of er niets gebeurd is.

Ik weet het niet, zegt ze. Toe nou maar, zegt mijn schoonmoeder, moet je kijken wat een heerlijke paal, ik heb hem helemaal voor je klaar gepijpt, je kunt er zo op kruipen. Vertrouw me maar Jurgen geeft je echt een heerlijke beurt, ik ben in al die jaren nog nooit zo geneukt geworden. Gooi je twijfel nu maar overboord,vervolgt mijn schoonmoeder, wij zijn er alleen maar bij gebaat als het onder de pet blijft en nu ben je toch al deelgenoot hieraan, alleen al door het te zien.

Ondertussen pakt ze mijn lul weer vast. Deze moet je echt tussen je benen hebben gehad. Ze loop op haar toe en kijkt haar diep in haar ogen. Haar handen gaan naar de borsten van mijn schoonzus. Haar kleine handen zijn net kinderhanden als ze in de grote borsten van mijn schoonzus knijpen.

Mieke blijft staan en knijpt haar ogen dicht maar loopt niet weg terwijl haar schoonmoeder haar tieten masseert. Mijn lul was wat afgezwakt maar kijkend naar dit schouwspel komt hij weer kloppend omhoog. Wat heb jij een stevige borsten zeg!

Mieke wist even niet wat ze moest, maar na enige tijd opende ze haar ogen en keek me aan, even later zakte haar ogen af naar mijn nog steeds rechtop staande lul en bleef weer even staren. Okay, zei ze, deze verleiding kan ik niet weerstaan, wat een superpaal, toen ik jullie zo bezig zag was eigenlijk mijn eerste gedachte al, dat wil ik ook maar dat mag ik niet willen, maar nu Lies zo mijn tieten aan het masseren is en ik naar jouw lul kijk denk ik, fuck it, ik wil ook een beurt, als Lies een beurt krijgt wil ik dat ook.

Ondertussen is Lies al zover dat ze Mieke het shirt uit gedaan heeft. Loop jij altijd zonder BH rond, vraag ik, jou tieten zijn toch veel te groot om los te late hangen? Moet je maar eens voelen, zegt mijn schoonmoeder, dan weet je waarom ze die niet draagt.

Ik loop naar haar toe en ga achter Mieke staan en pak haar van achter bij heer tieten en knijp er stevig in. Inderdaad zeg, wat een heerlijke volle vaste dikke tieten heb jij zeg! Ik duw Mieke naar de keukenraam zodat ze met haar handen op de vensterbank terecht komt en gebukt voor me komt te staan. Ik spreid haar benen licht en laat behoedzaam mijn paal in haar glijden en begin haar langzaam maar steeds sneller te neuken.

Met mijn rechterhand zak ik af naar haar kutje en begin haar terwijl ik haar neuk te vingeren. Met mijn andere hand masseer ik haar tieten. Steeds harder begint ze te kermen en te schreeuwen.

Lies gaat naast Mieke op de vensterbank zitten met haar zij naar de raam. Om harder te kunnen stoten pak ik mijn linkerhand over en pak ik haar bij haar schouder. Lies begint weer de vrij bungelende zware tieten van Mieke te kneden. Ik werd helemaal gek gepijpt!

Na enkele minuten had ze haar jurk omhoog gedaan en had gezegd: Onderwijl had ik twee vingers in haar vagina gestopt en was haar G-spot gaan masseren. Het witte vrouwengeil zat rond mijn mond! Ze had het uit gekird van plezier: Toen de binnenzijde van mijn lippen uiterst voorzichtig de zenuwen hadden aangeraakt en gemasseerd had ze gecommandeerd: Ik had haar resoluut achterwaarts op de tafel geduwd, de benen gespreid en mijn eikel voor de vagina ingang geplaatst.

Langzaam had ik mijn leuter tussen de aalgladde schaamlippen door naar binnen geduwd. Al meppend op de strakke billen afgewisseld met het kneden en likken van de ruw heen en weer slingerende tieten , was ze tot mijn verbazing al snel klaargekomen! Schokkend, trillend en kronkelend had ze voor mij gelegen, terwijl ik nog steeds geestdriftig en fel het prachtige lijf aan het neuken was geweest.

Langzaam maar zeker voelde ik ook mijn hoogtepunt naderen. Was opgesprongen en had gefluisterd: Euforisch als nooit tevoren was ik klaargekomen: Was het normaal bij maximaal zes flinke stralen wel over, zij had er acht stralen weten uit te peuren.

Wat ging dit ervaren wijfje professioneel tekeer! Als afsluiting, had ze met haar tong nog even plagerig door het vele warme zaad geroerd en het bittere witte vocht daarna glunderend doorgeslikt! Ik was bijna spontaan nog een keer klaargekomen. Dit deed haar dochter nog niet! Wij zien elkaar regelmatig en het blijft niet bij kussen. Het zijn al intieme strelingen geworden. Op mijn vraag zegt zij dat ik nog wat geduld moet hebben en heeft mij beloofd dat zij weldra met mij naar bed wil!

Reactie van Winnie Coop op 20 mei om Dit is een mooi voorbeeld die steeds terugkeert. Als een vrouw lang droog staat komt er steeds een moment waarop zij minnedriftig zoekt om te sexen. Als een man in die gelegenheid komt dan zal zij altijd toegeven en zich langdurig en intens laten neuken. Reactie van Winnie Coop op 9 maart om Heerlijk verhaal die mij doet denken aan de mlanier waarop mijn vrouw haar directeur ontvangt telkens hij op bezoek komt.

Zij is werkelijk verslaffd aan het genot die hij haar telkens weet te geven.

...

Lekker rimmen stel zoekt huisvriend

Het witte vrouwengeil zat rond mijn mond! Ze had het uit gekird van plezier: Toen de binnenzijde van mijn lippen uiterst voorzichtig de zenuwen hadden aangeraakt en gemasseerd had ze gecommandeerd: Ik had haar resoluut achterwaarts op de tafel geduwd, de benen gespreid en mijn eikel voor de vagina ingang geplaatst. Langzaam had ik mijn leuter tussen de aalgladde schaamlippen door naar binnen geduwd. Al meppend op de strakke billen afgewisseld met het kneden en likken van de ruw heen en weer slingerende tieten , was ze tot mijn verbazing al snel klaargekomen!

Schokkend, trillend en kronkelend had ze voor mij gelegen, terwijl ik nog steeds geestdriftig en fel het prachtige lijf aan het neuken was geweest. Langzaam maar zeker voelde ik ook mijn hoogtepunt naderen. Was opgesprongen en had gefluisterd: Euforisch als nooit tevoren was ik klaargekomen: Was het normaal bij maximaal zes flinke stralen wel over, zij had er acht stralen weten uit te peuren. Wat ging dit ervaren wijfje professioneel tekeer!

Als afsluiting, had ze met haar tong nog even plagerig door het vele warme zaad geroerd en het bittere witte vocht daarna glunderend doorgeslikt! Ik was bijna spontaan nog een keer klaargekomen. Dit deed haar dochter nog niet! Wij zien elkaar regelmatig en het blijft niet bij kussen. Het zijn al intieme strelingen geworden. Op mijn vraag zegt zij dat ik nog wat geduld moet hebben en heeft mij beloofd dat zij weldra met mij naar bed wil!

Reactie van Winnie Coop op 20 mei om Dit is een mooi voorbeeld die steeds terugkeert. Als een vrouw lang droog staat komt er steeds een moment waarop zij minnedriftig zoekt om te sexen. Als een man in die gelegenheid komt dan zal zij altijd toegeven en zich langdurig en intens laten neuken. Reactie van Winnie Coop op 9 maart om Heerlijk verhaal die mij doet denken aan de mlanier waarop mijn vrouw haar directeur ontvangt telkens hij op bezoek komt.

Zij is werkelijk verslaffd aan het genot die hij haar telkens weet te geven. Jammer dat telkens ik toenadering zoek tot mijn vrouw krijg ik te horen dat ik niet in staat ben haar fatsoenlijk te neuken en dat ik aan haar minnedrift niet kan voldoen. Reactie van Rie Tiel op 21 januari om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Dat stippeltjes badpak staat je goed, Chastity Lynn. Mama legt het jonge grut even uit wat sex precies is. Voordat ie naar zijn vader verhuist spuit ie snel zijn moeder vol. Moeder gluurt, vingert en besluit mee te doen met haar dochter. Rijpe mama nog steeds gevoelig voor complimentjes. Blondje trekt af met haar gelakte voetjes. Hun liefde is taboe, toch neukt moeder haar schoonzoon. Mama en vriendinnen gluren naar Joep's bescheiden piemel. Rijpe moeder wil en krijgt een trio met dochter en vriend.

De geile moeder van mijn vriendin. Stiefzusje begint hem onverwachts af te trekken. Ma Cory betrapt haar dochter. Goedemorgen mama, ik druk 'm er even in hoor. An irresistible threesome lesbian sex.

Betrapt bij het rukken en beloond met een anale beurt. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.


Ik probeer overeind te komen maar zij hangt nog half op me dus gezamenlijk komen we overeind. Aangezien we in een hoek staan waar weinig plaats is schuren we langs elkaar als we overeind komen. Haar nog beklede linkerborst glijdt over mijn schouder naar beneden omdat ik een stuk groter ben dan haar.

En niet geheel per ongeluk wrijf ik met mijn blote bovenarm haar vrijgekomen blote borst. Als we overeind staan probeert ze haar tiet te verbergen. Nu staan we bijna tegen elkaar en de deur moet nog dicht. Ik kan geen kant op dus moet ik wachten totdat zij iets doet.

Nu moeten we hier nog uit, zeg ik. Ik maak de deur wel even dicht en dan gaan we maar even koffie drinken, zegt ze. Dus ze laat haar borst weer los en pakt de deurknop vast en draait de deur naar ons toe.

Dan komt ze erachter dat er te weinig plek is voor ons tweeën achter de deur en draait haar rug naar me toe en doet een stapje terug. Wacht even, zeg ik terwijl ik me bedenk dat ik haar nog wel eens een keer kan trakteren en zeg, dan wurm ik me wel even voor die balk langs, en doe een klein stapje voorwaarts.

Tussen haar en de balk is ongeveer 30 cm plaats en ik kruip dicht achter haar om mezelf door de kleine ruimte te drukken. Als ik recht achter haar sta is het moment daar. Ik druk mijn keiharde lul tegen haar heup, en leg mijn handen in haar zij. Ondertussen kijk ik even over haar schouder en zie dat nu beide borsten uit de blouse zijn gewipt alleen de linker wordt nog bekleed door de BH, ook valt me op dat er voor haar nog best wel een beetje plek is om te schikken maar blijkbaar wil ze dat niet.

Okay, dan niet, denk ik bij mezelf, wie niet schikken wil moet maar voelen. Ik schuif achter haar langs en ga een beetje door de knieën om zogenaamd beter onder de balk door te kunnen. Als ik recht achter haar sta voel ik hoe mijn harde pik door het luchtig rokje heen tussen haar billen terecht komt en druk nog wat harder.

Ze slaakt een kleine maar hoorbare zucht. Nu moet ik even mijn voeten verzetten, zeg ik. Door het geschuifel van mijn voeten ga ik een beetje omhoog en omlaag. Door dit gewrijf schuift haar rokje iets omhoog en zie ik de kans om mijn lul nog dieper tussen haar billen te drukken.

Een lichte kreun is het gevolg. Op het moment dat ik een beetje druk ze ten teken dat ik me weer ga verplaatsen, drukt zij haar kont naar achteren, kreunt een keer en vraagt, wat voel ik tussen mijn billen, heb je nog gereedschap in je zak of zo van het klussen?

Nee, zeg ik, Ik heb alles uit mijn zakken gedaan voordat ik hier naar toe kwam, stiekem hoop ik dat dit antwoord voldoende is en dat ze het hier bij laat. Maar blijkbaar wil ze uitgesproken hebben dat ze de stijve van haar schoonzoon in haar kont heeft.

Wat is het dan, vervolgt ze, je gaat me er toch geen pijn mee doen he. Ligt er aan, zeg ik. Vraagt ze een beetje plagend. Het ligt eraan hoe groot jij vind dat Jan geschapen is, want het enige wat ik in mijn broek heb is mijn lul en ik heb met Jan gesport en na het sporten gedoucht dus ik weet wat jij gewend bent en hoe groot het is wat jij nu in je kont hebt zitten dus het zou best wel eens pijn kunnen doen.

O, zegt ze, en ze wiebelt een beetje met haar kont om nu onbeschaamd te kunnen voelen wat er zich tussen haar billen bevind. Heb jij een stijve, Jurgen? Wat denk je zelf waar lijkt het op, zeg ik. Het lijkt van wel, zegt ze terwijl ze weer haar kont wiebelt en nu ook haar bekken een beetje kantelt.

Natuurlijk heb ik een stijve, nu kantel ik ook mijn heupen en druk behoorlijk hard mijn stijve lul tegen haar kut. En dat had jij allang gezien volgens mij, vervolg ik, Jij kijkt toch altijd naar mijn piemel en straks zag ik je weer naar mijn lul kijken in de kamer. Toen had je al gezien dat ik een stijve had, maar vond je hem niet stijf genoeg? Dat je je knoopje los moest maken en je tweede knoopje op scherp moest zetten?

Ik moet zeggen dat het wel gewerkt heeft het gezwiep van jouw tieten en nu het rijden tegen mijn stijve lul maakt me super geil. Even twijfel ik maar al snel besef ik dat dit een mooie mogelijkheid is, want dit waar we het nu over hebben kan zij niet tegen Jan vertellen en ik niet tegen haar dochter dus ik pak mijn schoonmoeder van achteren bij haar tieten en knijp er stevig in. Verschrikt kijkt ze om. Dit kunnen we niet doen, zegt ze, dit is niet goed.

Ondertussen ontbloot ik ook haar linker borst. Dus of je het graag heb of niet, jouw geef ik nu een beurt, net zoals ik jouw dochter gisteren nog geneukt heb, neuk ik zo meteen ook even mijn schoonmoeder. En trouwens, ik zag dat Jan aan de Viagra zat, dus je zult wel al een tijdje droog staan, het moet toch geweldig zijn om weer eens een jonge stijve pik in de buurt te waar je me kunt doen wat je wilt.

Haar tieten springen in het rond. Ze begint als een bezetene mijn t-shirt uit te trekken en vervolgens begint ze aan mijn broek te sjorren. Kom hier met je lul, zegt ze als ze alle knopen los maakt en in een ruk trekt ze mijn broek omlaag. Nu volgen mijn schoenen en sokken en de broek is verleden tijd.

Nu sta ik in mijn slip met een stijve voor mijn schoonmoeder, die haar tieten eruit heeft hangen, die op haar knieën voor me zit. Ze streelt mijn lul en trekt vervolgens mijn onderbroek omlaag en legt deze bij de rest van mijn kleren.

Ze pakt mijn enorme stijve lul vast en begint me af te trekken. Ze neemt hem in haar mond en begint me als een bezetene te pijpen. Mijn god, wat kan mijn schoonmoeder pijpen zeg. Na een tijdje help ik haar overeind en kleed haar verder uit tot ze helemaal naakt is dan dirigeer ik haar naar de naai tafel. Ga hier maar liggen, dan gaan we deze tafel even gebruiken waar hij voor bedoeld is.

Ik leg haar op haar rug en stoot in een keer mijn pik in haar kut. Niet te geloven, ik neuk mijn eigen schoonmoeder op haar eigen naaitafel!! Dan gaat de telefoon.

Dat kan Jan zijn, zegt ze springt overeind rent naar haar slaapkamer, pakt een zijde ochtendjas rent naar beneden, doet ondertussen de ochtendjas aan en neemt de telefoon op.

Het is Jan,ze kletst even. Ondertussen loop ik ook naar beneden en pak Jan zijn ochtendjas en loop ook de kamer in waar Lies aan het bellen is en ga naast haar staan. Ze praat met Jan en komt erachter dat hij nog lang niet thuis zal komen en knoopt mijn ochtendjas weer open en neemt mijn nu half slappe lul weer in haar hand en begint mijn pik, terwijl ze met haar man belt, te masseren. Als ze ophangt kust ze me en beginnen we te tongen, ondertussen speelt ze met mijn piemel.

Achteraf realiseer ik me pas dat alle gordijnen gewoon open stonden en iedereen kon gewoon dwars door de kamer heen kijken waar de vrouw des huizes met haar schoonzoon stond te vrijen en hem af stond te trekken. Ik moet even het vlees uithalen, zei ze, Jan komt later en vanavond eten we worst, dat zal voor mij de tweede keer zijn vandaag zegt ze lachend.

Ze bukt zich en neemt mijn lul weer in haar mond, zuigt er een paar keer aan tot mijn staaf weer in vol ornaat overeind staat en loopt naar de keuken. Als een geile hond loop ik achter haar aan de keuken in en zie haar gebukt voor de koelkast staan als ze in het vriesvak staat te turen waar de worst zal liggen. Wat doe je dan, als je met een enorme paal achter je schoonmoeder staat die gebukt staat in de keuken?? Juist, dan ram je hem er in. Zo gezegd zo gedaan.

Ik gooi haar badjas op haar rug, ga een beetje door mijn knieën en plant mijn pik weer van achteren in haar grot en begin haar te neuken. Dit had ze dus niet verwacht en kermt behoorlijk luid op het moment dat ik haar penetreer, maar zegt gelijk er achteraan dat ik niet mag stoppen.

Haar gekreun wordt steeds luider en aangezien de ramen open staan ben ik even bang dat iemand het zal horen, maar die gedachte verstomt snel bij de gedachte dat ze dan maar denken dat Jan het is die zijn vrouw een beurt geeft, dus ik neuk nog even lekker door en het kan me niet schelen hoe hard ze schreeuwt.

En schreeuwen doet ze. Ze houd zich stevig met twee handen vast aan het aanrecht en ik stoot niet echt voorzichtig op haar in. Ik ga komen, kermt ze. Op dat moment hou ik op met neuken. Ik wil nog niet dat je klaar komt, zeg ik, ik wil nog even door gaan, en ik trek me terug. De worst wordt nu toch nog uit de vriezer gehaald en op een bordje gelegd.

Dan draait ze zich om en maakt haar badjas los en stapt naar me toe. Ondertussen pakt ze weer mijn nog steeds harde paal. Misschien is het ook wel een beetje omdat ik al een tijdje minder aan mijn trekken kom, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo heerlijk geneukt ben.

Toen ging ze weer op haar knieën zitten en begon me heerlijk te pijpen. Een hand had ze onder aan de schacht, met de andere hand had ze mijn zak vast en speelde ze met mijn ballen. Op deze manier leek mijn lul nog langer als anders, en toch verdween deze bijna helemaal in haar mond. Als helemaal verdoofd liet ik het over me heen komen, van de omgeving kreeg ik niets meer mee en blijkbaar mijn schoonmoeder ook niet, want na een tijdje had ze haar badjas uit gedaan en zat ze dus poedelnaakt in haar eigen keuken op een normale zaterdagmiddag haar schoonzoon een pijpbeurt te geven.

Totdat de keuken deur langzaam en bijna zonder geluid open ging. Van schrik reageerde ik helemaal niet maar ik zag de deur zich wel openen. Een stomverbaasde schoonzus aanschouwde het tafereel. Zij was getrouwd met de jongere broer van mijn vrouw en zag dus in de keuken van haar schoonouders dat haar eigen poedelnaakte schoonmoeder haar zeer opgewonden zwager ongelooflijk aan het pijpen was.

Ik keek mijn schoonzus aan en was me aan het bedenken wat te doen. Mijn schoonzus was klaarblijkelijk het zelfde aan het doen en pendelde met haar ogen tussen mijn schoonmoeder en mij, en op een gegeven ogenblik stopte haar ogen bij mijn schoonmoeder en wat ze in haar mond had. Lies had nog niets door en zoog aan mijn lul of haar leven er van af hing. Omdat ik niets anders uit kon brengen tussen mijn eigen gekreun door voeg ik of ze koffie wilde.

Deze vraag haalde mijn schoonmoeder uit haar trans, haalde mijn lul uit haar mond en keek naar de deuropening met mijn lul nu voor het eerst in het zicht van mijn schoonzus. Ik weet niet wat ik zie!! Mijn eigen schoonmoeder pijp in haar eigen keuken mijn zwager, haar eigen schoonzoon.

Mijn schoonmoeder krabbelt zo snel mogelijk overeind en probeert zich met haar badjas te bedekken. Mijn schoonzus kijkt ondertussen nog maar naar een ding en dat is mijn paal. Ik zie aan de kleur van haar wangen en de priemende tepels in haar shirt dat ze het toch wel enigszins interessant vind. Niets hebben mijn schoonmoeder en ik te verliezen dus ik zeg tegen mijn schoonzus, wat moeten we doen om dit onder ons te houden?

Ik zie aan alles dat je dit toch we een geil aanzicht vind, als ik je nu een beurt geef net als ik zojuist Lies heb gegeven dan heb je er zelf ook nog wat aan gehad en doen we of er niets gebeurd is. Ik weet het niet, zegt ze.

Toe nou maar, zegt mijn schoonmoeder, moet je kijken wat een heerlijke paal, ik heb hem helemaal voor je klaar gepijpt, je kunt er zo op kruipen. Vertrouw me maar Jurgen geeft je echt een heerlijke beurt, ik ben in al die jaren nog nooit zo geneukt geworden.

Gooi je twijfel nu maar overboord,vervolgt mijn schoonmoeder, wij zijn er alleen maar bij gebaat als het onder de pet blijft en nu ben je toch al deelgenoot hieraan, alleen al door het te zien.

Ondertussen pakt ze mijn lul weer vast. Deze moet je echt tussen je benen hebben gehad. Ze loop op haar toe en kijkt haar diep in haar ogen.

Haar handen gaan naar de borsten van mijn schoonzus. Haar kleine handen zijn net kinderhanden als ze in de grote borsten van mijn schoonzus knijpen. Mieke blijft staan en knijpt haar ogen dicht maar loopt niet weg terwijl haar schoonmoeder haar tieten masseert. Mijn lul was wat afgezwakt maar kijkend naar dit schouwspel komt hij weer kloppend omhoog. Wat heb jij een stevige borsten zeg! Mieke wist even niet wat ze moest, maar na enige tijd opende ze haar ogen en keek me aan, even later zakte haar ogen af naar mijn nog steeds rechtop staande lul en bleef weer even staren.

Okay, zei ze, deze verleiding kan ik niet weerstaan, wat een superpaal, toen ik jullie zo bezig zag was eigenlijk mijn eerste gedachte al, dat wil ik ook maar dat mag ik niet willen, maar nu Lies zo mijn tieten aan het masseren is en ik naar jouw lul kijk denk ik, fuck it, ik wil ook een beurt, als Lies een beurt krijgt wil ik dat ook. Ondertussen is Lies al zover dat ze Mieke het shirt uit gedaan heeft. Loop jij altijd zonder BH rond, vraag ik, jou tieten zijn toch veel te groot om los te late hangen?

Moet je maar eens voelen, zegt mijn schoonmoeder, dan weet je waarom ze die niet draagt. Ik loop naar haar toe en ga achter Mieke staan en pak haar van achter bij heer tieten en knijp er stevig in. Inderdaad zeg, wat een heerlijke volle vaste dikke tieten heb jij zeg! Ik duw Mieke naar de keukenraam zodat ze met haar handen op de vensterbank terecht komt en gebukt voor me komt te staan. Ik spreid haar benen licht en laat behoedzaam mijn paal in haar glijden en begin haar langzaam maar steeds sneller te neuken.

Met mijn rechterhand zak ik af naar haar kutje en begin haar terwijl ik haar neuk te vingeren. Met mijn andere hand masseer ik haar tieten. Steeds harder begint ze te kermen en te schreeuwen. Lies gaat naast Mieke op de vensterbank zitten met haar zij naar de raam. Om harder te kunnen stoten pak ik mijn linkerhand over en pak ik haar bij haar schouder. Lies begint weer de vrij bungelende zware tieten van Mieke te kneden. Ik werd helemaal gek gepijpt! Na enkele minuten had ze haar jurk omhoog gedaan en had gezegd: Onderwijl had ik twee vingers in haar vagina gestopt en was haar G-spot gaan masseren.

Het witte vrouwengeil zat rond mijn mond! Ze had het uit gekird van plezier: Toen de binnenzijde van mijn lippen uiterst voorzichtig de zenuwen hadden aangeraakt en gemasseerd had ze gecommandeerd: Ik had haar resoluut achterwaarts op de tafel geduwd, de benen gespreid en mijn eikel voor de vagina ingang geplaatst. Langzaam had ik mijn leuter tussen de aalgladde schaamlippen door naar binnen geduwd.

Al meppend op de strakke billen afgewisseld met het kneden en likken van de ruw heen en weer slingerende tieten , was ze tot mijn verbazing al snel klaargekomen!

Schokkend, trillend en kronkelend had ze voor mij gelegen, terwijl ik nog steeds geestdriftig en fel het prachtige lijf aan het neuken was geweest. Langzaam maar zeker voelde ik ook mijn hoogtepunt naderen. Was opgesprongen en had gefluisterd: Euforisch als nooit tevoren was ik klaargekomen: Was het normaal bij maximaal zes flinke stralen wel over, zij had er acht stralen weten uit te peuren. Wat ging dit ervaren wijfje professioneel tekeer!

Als afsluiting, had ze met haar tong nog even plagerig door het vele warme zaad geroerd en het bittere witte vocht daarna glunderend doorgeslikt! Ik was bijna spontaan nog een keer klaargekomen. Dit deed haar dochter nog niet! Wij zien elkaar regelmatig en het blijft niet bij kussen.

Het zijn al intieme strelingen geworden. Op mijn vraag zegt zij dat ik nog wat geduld moet hebben en heeft mij beloofd dat zij weldra met mij naar bed wil! Reactie van Winnie Coop op 20 mei om Dit is een mooi voorbeeld die steeds terugkeert.

Als een vrouw lang droog staat komt er steeds een moment waarop zij minnedriftig zoekt om te sexen. Als een man in die gelegenheid komt dan zal zij altijd toegeven en zich langdurig en intens laten neuken. Reactie van Winnie Coop op 9 maart om Heerlijk verhaal die mij doet denken aan de mlanier waarop mijn vrouw haar directeur ontvangt telkens hij op bezoek komt.

Zij is werkelijk verslaffd aan het genot die hij haar telkens weet te geven.

...


Homo pjes lesbische vrouwensex


Ze had een luchtig zomerjurkje gedragen, waarbij ze vanwege de warmte ook nog eens de lingerie achterwege had gelaten. Dit was prachtig tot zijn recht gekomen, doordat de mooie brede donkerbruine tepelhoven met spitse tepels uitnodigend door de stof hadden heen gekeken.

En toen ze ook nog eens, tijdens het koffie brengen, voor mij was gaan staan met de zon in de rug, had ik zo volledig door de jurk heen kunnen kijken! De driehoek was aan de bovenkant vooraf gegaan door een smal kort geschoren landingsbaantje, met daaronder de prachtige schaamlippen.

Had ik dit nu goed gezien? Mijn schoonmoeder was volgens mij gewoon geil! Ik had het een geweldig gezicht gevonden en had haar en passant een compliment gemaakt. Had haar kleine handjes met mooi gelakte vingers op de bobbel gelegd en gezegd: Voordat ik ook maar iets kon zeggen, had ze mijn stijve resoluut uit mijn broek getrokken.

Uitbundig zwaaiend had hij haar uitnodigend aangekeken. Ze had hem stevig vast gepakt en haar sexy natte en warme lippen om de eikel geplaatst. Bekwaam was ze de zenuwen om de eikel gaan likken en stimuleren. Ik was kansloos geweest in haar mond: Ik werd helemaal gek gepijpt!

Na enkele minuten had ze haar jurk omhoog gedaan en had gezegd: Onderwijl had ik twee vingers in haar vagina gestopt en was haar G-spot gaan masseren.

Het witte vrouwengeil zat rond mijn mond! Ze had het uit gekird van plezier: All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Betrapt bij het rukken, schoonmoeder maakt het klusje af ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Moeder neukt schoonzoon bij afwezigheid dochter. Lukas betrapt bovenop zijn schoonmoeder. Stiefmoeder doet mee aan een tiener neukfeestje. Dan komt ze erachter dat er te weinig plek is voor ons tweeën achter de deur en draait haar rug naar me toe en doet een stapje terug.

Wacht even, zeg ik terwijl ik me bedenk dat ik haar nog wel eens een keer kan trakteren en zeg, dan wurm ik me wel even voor die balk langs, en doe een klein stapje voorwaarts. Tussen haar en de balk is ongeveer 30 cm plaats en ik kruip dicht achter haar om mezelf door de kleine ruimte te drukken.

Als ik recht achter haar sta is het moment daar. Ik druk mijn keiharde lul tegen haar heup, en leg mijn handen in haar zij. Ondertussen kijk ik even over haar schouder en zie dat nu beide borsten uit de blouse zijn gewipt alleen de linker wordt nog bekleed door de BH, ook valt me op dat er voor haar nog best wel een beetje plek is om te schikken maar blijkbaar wil ze dat niet.

Okay, dan niet, denk ik bij mezelf, wie niet schikken wil moet maar voelen. Ik schuif achter haar langs en ga een beetje door de knieën om zogenaamd beter onder de balk door te kunnen. Als ik recht achter haar sta voel ik hoe mijn harde pik door het luchtig rokje heen tussen haar billen terecht komt en druk nog wat harder.

Ze slaakt een kleine maar hoorbare zucht. Nu moet ik even mijn voeten verzetten, zeg ik. Door het geschuifel van mijn voeten ga ik een beetje omhoog en omlaag. Door dit gewrijf schuift haar rokje iets omhoog en zie ik de kans om mijn lul nog dieper tussen haar billen te drukken. Een lichte kreun is het gevolg. Op het moment dat ik een beetje druk ze ten teken dat ik me weer ga verplaatsen, drukt zij haar kont naar achteren, kreunt een keer en vraagt, wat voel ik tussen mijn billen, heb je nog gereedschap in je zak of zo van het klussen?

Nee, zeg ik, Ik heb alles uit mijn zakken gedaan voordat ik hier naar toe kwam, stiekem hoop ik dat dit antwoord voldoende is en dat ze het hier bij laat. Maar blijkbaar wil ze uitgesproken hebben dat ze de stijve van haar schoonzoon in haar kont heeft. Wat is het dan, vervolgt ze, je gaat me er toch geen pijn mee doen he. Ligt er aan, zeg ik. Vraagt ze een beetje plagend. Het ligt eraan hoe groot jij vind dat Jan geschapen is, want het enige wat ik in mijn broek heb is mijn lul en ik heb met Jan gesport en na het sporten gedoucht dus ik weet wat jij gewend bent en hoe groot het is wat jij nu in je kont hebt zitten dus het zou best wel eens pijn kunnen doen.

O, zegt ze, en ze wiebelt een beetje met haar kont om nu onbeschaamd te kunnen voelen wat er zich tussen haar billen bevind. Heb jij een stijve, Jurgen? Wat denk je zelf waar lijkt het op, zeg ik. Het lijkt van wel, zegt ze terwijl ze weer haar kont wiebelt en nu ook haar bekken een beetje kantelt. Natuurlijk heb ik een stijve, nu kantel ik ook mijn heupen en druk behoorlijk hard mijn stijve lul tegen haar kut.

En dat had jij allang gezien volgens mij, vervolg ik, Jij kijkt toch altijd naar mijn piemel en straks zag ik je weer naar mijn lul kijken in de kamer. Toen had je al gezien dat ik een stijve had, maar vond je hem niet stijf genoeg? Dat je je knoopje los moest maken en je tweede knoopje op scherp moest zetten?

Ik moet zeggen dat het wel gewerkt heeft het gezwiep van jouw tieten en nu het rijden tegen mijn stijve lul maakt me super geil. Even twijfel ik maar al snel besef ik dat dit een mooie mogelijkheid is, want dit waar we het nu over hebben kan zij niet tegen Jan vertellen en ik niet tegen haar dochter dus ik pak mijn schoonmoeder van achteren bij haar tieten en knijp er stevig in.

Verschrikt kijkt ze om. Dit kunnen we niet doen, zegt ze, dit is niet goed. Ondertussen ontbloot ik ook haar linker borst.

Dus of je het graag heb of niet, jouw geef ik nu een beurt, net zoals ik jouw dochter gisteren nog geneukt heb, neuk ik zo meteen ook even mijn schoonmoeder. En trouwens, ik zag dat Jan aan de Viagra zat, dus je zult wel al een tijdje droog staan, het moet toch geweldig zijn om weer eens een jonge stijve pik in de buurt te waar je me kunt doen wat je wilt.

Haar tieten springen in het rond. Ze begint als een bezetene mijn t-shirt uit te trekken en vervolgens begint ze aan mijn broek te sjorren. Kom hier met je lul, zegt ze als ze alle knopen los maakt en in een ruk trekt ze mijn broek omlaag. Nu volgen mijn schoenen en sokken en de broek is verleden tijd. Nu sta ik in mijn slip met een stijve voor mijn schoonmoeder, die haar tieten eruit heeft hangen, die op haar knieën voor me zit. Ze streelt mijn lul en trekt vervolgens mijn onderbroek omlaag en legt deze bij de rest van mijn kleren.

Ze pakt mijn enorme stijve lul vast en begint me af te trekken. Ze neemt hem in haar mond en begint me als een bezetene te pijpen. Mijn god, wat kan mijn schoonmoeder pijpen zeg. Na een tijdje help ik haar overeind en kleed haar verder uit tot ze helemaal naakt is dan dirigeer ik haar naar de naai tafel. Ga hier maar liggen, dan gaan we deze tafel even gebruiken waar hij voor bedoeld is.

Ik leg haar op haar rug en stoot in een keer mijn pik in haar kut. Niet te geloven, ik neuk mijn eigen schoonmoeder op haar eigen naaitafel!!

Dan gaat de telefoon. Dat kan Jan zijn, zegt ze springt overeind rent naar haar slaapkamer, pakt een zijde ochtendjas rent naar beneden, doet ondertussen de ochtendjas aan en neemt de telefoon op. Het is Jan,ze kletst even. Ondertussen loop ik ook naar beneden en pak Jan zijn ochtendjas en loop ook de kamer in waar Lies aan het bellen is en ga naast haar staan.

Ze praat met Jan en komt erachter dat hij nog lang niet thuis zal komen en knoopt mijn ochtendjas weer open en neemt mijn nu half slappe lul weer in haar hand en begint mijn pik, terwijl ze met haar man belt, te masseren. Als ze ophangt kust ze me en beginnen we te tongen, ondertussen speelt ze met mijn piemel. Achteraf realiseer ik me pas dat alle gordijnen gewoon open stonden en iedereen kon gewoon dwars door de kamer heen kijken waar de vrouw des huizes met haar schoonzoon stond te vrijen en hem af stond te trekken.

Ik moet even het vlees uithalen, zei ze, Jan komt later en vanavond eten we worst, dat zal voor mij de tweede keer zijn vandaag zegt ze lachend. Ze bukt zich en neemt mijn lul weer in haar mond, zuigt er een paar keer aan tot mijn staaf weer in vol ornaat overeind staat en loopt naar de keuken. Als een geile hond loop ik achter haar aan de keuken in en zie haar gebukt voor de koelkast staan als ze in het vriesvak staat te turen waar de worst zal liggen.

Wat doe je dan, als je met een enorme paal achter je schoonmoeder staat die gebukt staat in de keuken?? Juist, dan ram je hem er in. Zo gezegd zo gedaan. Ik gooi haar badjas op haar rug, ga een beetje door mijn knieën en plant mijn pik weer van achteren in haar grot en begin haar te neuken. Dit had ze dus niet verwacht en kermt behoorlijk luid op het moment dat ik haar penetreer, maar zegt gelijk er achteraan dat ik niet mag stoppen.

Haar gekreun wordt steeds luider en aangezien de ramen open staan ben ik even bang dat iemand het zal horen, maar die gedachte verstomt snel bij de gedachte dat ze dan maar denken dat Jan het is die zijn vrouw een beurt geeft, dus ik neuk nog even lekker door en het kan me niet schelen hoe hard ze schreeuwt.

En schreeuwen doet ze. Ze houd zich stevig met twee handen vast aan het aanrecht en ik stoot niet echt voorzichtig op haar in. Ik ga komen, kermt ze. Op dat moment hou ik op met neuken. Ik wil nog niet dat je klaar komt, zeg ik, ik wil nog even door gaan, en ik trek me terug. De worst wordt nu toch nog uit de vriezer gehaald en op een bordje gelegd. Dan draait ze zich om en maakt haar badjas los en stapt naar me toe.

Ondertussen pakt ze weer mijn nog steeds harde paal. Misschien is het ook wel een beetje omdat ik al een tijdje minder aan mijn trekken kom, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo heerlijk geneukt ben.

Toen ging ze weer op haar knieën zitten en begon me heerlijk te pijpen. Een hand had ze onder aan de schacht, met de andere hand had ze mijn zak vast en speelde ze met mijn ballen. Op deze manier leek mijn lul nog langer als anders, en toch verdween deze bijna helemaal in haar mond. Als helemaal verdoofd liet ik het over me heen komen, van de omgeving kreeg ik niets meer mee en blijkbaar mijn schoonmoeder ook niet, want na een tijdje had ze haar badjas uit gedaan en zat ze dus poedelnaakt in haar eigen keuken op een normale zaterdagmiddag haar schoonzoon een pijpbeurt te geven.

Totdat de keuken deur langzaam en bijna zonder geluid open ging. Van schrik reageerde ik helemaal niet maar ik zag de deur zich wel openen. Een stomverbaasde schoonzus aanschouwde het tafereel. Zij was getrouwd met de jongere broer van mijn vrouw en zag dus in de keuken van haar schoonouders dat haar eigen poedelnaakte schoonmoeder haar zeer opgewonden zwager ongelooflijk aan het pijpen was. Ik keek mijn schoonzus aan en was me aan het bedenken wat te doen.

Mijn schoonzus was klaarblijkelijk het zelfde aan het doen en pendelde met haar ogen tussen mijn schoonmoeder en mij, en op een gegeven ogenblik stopte haar ogen bij mijn schoonmoeder en wat ze in haar mond had. Lies had nog niets door en zoog aan mijn lul of haar leven er van af hing. Omdat ik niets anders uit kon brengen tussen mijn eigen gekreun door voeg ik of ze koffie wilde.

Deze vraag haalde mijn schoonmoeder uit haar trans, haalde mijn lul uit haar mond en keek naar de deuropening met mijn lul nu voor het eerst in het zicht van mijn schoonzus.

Sperma slikken film lesbies sex film