BLOG

Vingeren seks poepertje neuken

vingeren seks poepertje neuken

Het verbod van sodomie: Het is verboden voor een moslimman om van achter in de anus bij zijn vrouw naar binnen te gaan. Er zijn ook andere ahadieth over dit onderwerp, waaronder de volgende: Op het gezag van Oem Salama ra die zei: De vrouwen van de Moehadjirien lagen op hun gezichten tijdens seksuele omgang , terwijl de vrouwen van de Ansaar dit nooit deden.

Daarna werd de aya geopenbaard die zegt: Dit is het vrouwelijke geslachtsdeel. Het is verboden voor een moslimman seksuele omgang te hebben met zijn vrouw wanneer zij haar menstruatie heeft.

Dat staat duidelijk in de volgende aya van de Qor-aan: Maar als zij zich hebben gereinigd, benader hen dan zoals Allah jullie bevolen heeft. Want Allah houdt van degenen die zich voortdurend naar hem keren en Hij houd van degenen die zich voortdurend zuiver en schoon houden.

Op het gezag van Anas ibn Malik die zei: De profeet vzmh werd hierover gevraagd en Allah openbaarde de aya: O boodschapper van Allah, waarlijk de joden zeggen dit en dat, moeten we dan geen bij gemeenschap tijdens de menstruatie hebben?

Toen zij naar buiten kwamen, zagen zij dat een gift van melk naar de profeet vzmh werd gebracht. De profeet vzmh stuurde daarna iemand achter hen aan om hen een drank van melk te geven, aldus voelden wij dat hij niet echt boos op hen was.

De etiquette van het huwelijk Zie Artikelen En Allah en zijn profeet Allah's vrede en genade zij met hem weten het beste. Cyberimam, Het team van al-Islaam. Voorbehoedsmiddelen, voorspel, en andere zaken.

Ik had 4 vragen waarbij ik wel een vermoeden heb wat het antwoord is, maar het niet zeker weet. Ik hoop niet dat ze te obsceen overkomen. En Allah en zijn profeet Allah's vrede en genade zij met hem weten het beste.

Hopend hiermee uw vragen duidelijk te hebben beantwoord. Cyber-imam, Het team van al-Islaam. Voor meer vragen rond dit onderwerp verwijs ik je graag door naar De cyberimam van www. Asalaam 3laiakom warahmatoellah wabarakatoehoe!

In eerste instantie geplaatst door Amier Hahahahahahaha! Nou, van mij wel!! Asalaam 3alaikom warahmatoelah wabarakatoehoe! Jullie zuster fi dien! Wa alaikoem salaam wa rahmatoellahi wa barakatoehoe,. Maar ik geloof niet dat je dat bedoelde, dus om je een plezier te doen en mezelf ook natuurlijk, want dit is natuurlijk een interessant thema zal ik insha Allah proberen die mening te onderbouwen met ayat die ik op het betreffende thema vind slaan.

Maar ik heb het de komende tijd nogal druk, dus vergeef me als het even duurt voor ik het af heb. Wassalamoe alaiki ya oechti fie dien,. Zoefman, Wat heeft het ermee te maken dat je vrouw gesluierd is?

Dat is echt een onnodige toevoeging op je al wat bizare vraag. Arabica die een topic opent met het gegeven dat sex voor het huwelijk goed en lekker is. Astoerfillah, en tegelijkretijd op deze tpic beweert dat ze niet aan sex voor het huwelijk doet!!!!

Zoefman, die daarnaast een sarcastische vraag stelt. Ik denk dat jullie nog steeds in de puberteit zijn blijven steken Las net de vraag van Zoefman waarin hij zich afvraagt of zijn 'gesluierde vouw' hem oraal mag bevredigen en visa versa. Ik heb hier al verschillende uitleggen over gehoord.

Het eerste wat ik over dit onderwerp hoorde was dat het haraam is. Maar tot mijn verbazing hoorde ik zeer recentelijk dat er Cheiks zijn waaronder el Kardawi die zeggen dat dit wel toegestaan is bij wederzijdse acceptatie. Nou weet ik dus niet wat ik moet geloven. Ben wel erg benieuwd.

Zou iemand mij hier iets met onderbouwing over kunnen vertellen. Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c.

Ik krijg echt een unheimisch gevoel bij de gedachte dat ik me straks in het hiernamaals moet verantwoorden over de wijze waarop ik sex heb gehad. Het moet toch niet veel gekker worden. Astoerfillah , en tegelijkretijd op deze tpic beweert dat ze niet aan sex voor het huwelijk doet!!!! Mag ik vragen wanneer je boek uitkomt en waar je dat kan kopen.

In woon in Rotterdam dus als je een locatie voor me hebt Sorry mijn stuk is niet helemaal duidelijk over gekomen. Sorry ik was niet bepaald duidelijk he. Muhahahaha je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor maar ik kan hieruit al opmaken wat voor karakter je hebt.

Het ligt grotendeels aan mij zo'n Dus ik biedt mijn excuses aan sorry zus. Je hoeft geen sorry te zeggen hoor ik was zelf niet helemaal duidelijk. Maar wel heel lief van je. Salaam Alaikum Vincent, Je mag altijd een eigen mening hebben en mag je doen wat je wilt. Allah heeft iedereen een eigen wil gegeven. Maar je moet weten dat een muslim verplicht is zijn broeder of zuster te herrineren wat haram en halal is. Dat is geen terechtwijzing maar om de ander te herineneren.

Het is altijd aan jezelf wat je ermee doet. En er komt verder geen verwijt bij kijken. Het is tussen degene en Allah. En verder "nobodies bussiness". Als toch een erectie optreedt, is duurt deze vaak langer en wordt het klaarkomen uitgesteld. Bij hoge dosis vermindert het verlangen meestal. Intensiteit van het orgasme kan zowel vergroot als verminderd worden. Het vermindert het vermogen tot het krijgen van een erectie en het klaarkomen.

Bij verdere uitputting van de voorraden dopamine en norepinephrine, kan het verlangen volledig verdwijnen en kan impotentie ontstaan. Bij verdere uitputting kan verlangen volledig verdwijnen. Kijk voor meer informatie over de invloed van cocaïne op seks bij Cocaïne, seks en zwangerschap. Heeft cocaïne invloed op seks? Cocaïne kan van invloed zijn op seksualiteit en op de seksuele beleving: Deze stofjes kunnen van invloed zijn op de seksuele beleving.

Bij langdurig gebruik kunnen de voorraden van deze stofjes uitgeput raken waardoor de seksuele belangstelling verdwijnt. Indirect De stofjes die door cocaïne afgescheiden worden zijn o. Direct Soms smeren mensen coke op de eikel, anus of vagina. Langdurig voortgezet gebruik Mannen: Gerelateerde vragen Waarom is witte heroïne zo gevaarlijk als het als cocaïne verkocht wordt?

Waarom doe ik met cocaïne dingen die ik anders niet zou doen? Hoeveel mensen krijgen door cocaïne een hartinfarct?

...

Neuken in de poep kut vol plassen

Herhaal dit 10 tot 15 keer en doe ongeveer 2 tot 3 sessies per dag. Je bekkenbodemspieren trainen kan overal en op ieder moment van de dag.

Het kan in de trein, in de auto, op school, op kantoor, wanneer je televisie kijkt, overal! Sterke bekkenbodemspieren spelen een rol in je seksleven, tijdens de zwangerschap en naarmate je ouder wordt kunnen bekkenbodemspieren verslappen. Je verkleint de kans op ongewenst urineverlies op latere leeftijd en je kunt verzakkingen voorkomen als je regelmatig je bekkenbodemspieren traint.

Hoe meer je oefent, hoe meer en blijvender resultaat! Lichaamsbeweging Je gebruikt je hele lichaam tijdens een vrijpartij. Als je fit bent en een goede conditie hebt gaat seks automatisch gemakkelijker. Dagelijks bewegen is goed voor je lichaam.

Oefeningen zoals push ups voor je armen en rug , buikspieren en cardio zoals rennen, fietsen, zwemmen helpen jouw lichaam sterker te worden. Bewegen stimuleert je bloedsomloop ook richting je vagina en dat komt goed van pas in bed. Je krijgt meer conditie door regelmatige lichaamsbeweging en zo kun je het langer volhouden in bed.

Het stofje endorfine hier word je blij van wordt aangemaakt tijdens lichaamsbeweging. Je lijf wordt strakker door regelmatige lichaamsbeweging en daardoor kan jij je aantrekkelijker voelen in bed, ook heel belangrijk, dat zelfvertrouwen! De duif Met deze oefening versterk jij de spieren in je heupen.

De bloedcirculatie in het bekkengebied wordt door deze oefening goed op gang gebracht. Hoe meer bloed er richting je bekken kan komen, hoe plezieriger de seks! De blije baby Je liezen, je heupen en je onderrug versterk je met deze oefening. Dit komt natuurlijk goed van pas tijdens seks. De brug Met deze oefeningen span je als je het goed doet ook je bekkenbodemspieren aan.

Deze oefening is ook goed voor je bilspieren. Yoga Rek- en strekoefeningen bevorderen je flexibiliteit en lenigheid. Daarnaast is een lesje yoga erg ontspannend en zorgt het voor de juiste energie en balans.

Hierdoor kun je meer zin in seks krijgen. Wanneer je ontspannen bent, je je zelfverzekerd voelt en uitgerust bent gaat seks een stuk gemakkelijker. Dit geldt ook voor je bekkenbodem. Hoe meer onbewust gespannen je bekkenbodem is, hoe minder fijn seks is. De yoga oefeningen hierboven helpen je!

Train jij jouw bekkenbodemspieren dagelijks? Thinkstock Bron ,  Bron , Bron , Bron. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Hele grote bloemkolen HPV is vooral bekend doordat bepaalde typen van het virus genitale wratten veroorzaken, een veelvoorkomende seksueel overdraagbare aandoening soa. Ze zien eruit als kleine platte of bloemkoolachtige wratjes die op of rond je edele delen of anus zitten. Ontzettend lullig want er zijn maar weinig vrouwen die een geslachtsdeel met bloemkooltjes aantrekkelijk vinden, maar echt kwaad kunnen ze niet.

En voor je het weet zijn ze al weer met de noorderzon vertrokken. Als ze op een vervelende plek zitten of je een doorn in het oog zijn, kun je de huisarts om een recept vragen voor een vloeistof of crème waarmee je ze kunt aanstippen. Weer andere typen HPV veroorzaken kleine wratjes op de normale huid, die net als de genitale wratjes vanzelf weer verdwijnen.

Al met al zijn de meeste typen HPV onschuldige en tijdelijke reisgenoten. Bij een goed werkend immuunsysteem verdwijnen ze vanzelf weer uit je lichaam. Een daarvan is bijvoorbeeld HPV Dit type wordt verantwoordelijk gehouden voor het grootste deel van de gevallen van baarmoederhalskanker bij vrouwen. Maar ook bij mannen kan dit type kanker veroorzaken, waaronder peniskanker, anuskanker door anale sex en kanker in de mond-keelholte.

Onlangs publiceerde de Amerikaanse John Hopkins Universiteit de uitkomsten van een onderzoek naar HPV en kanker van de orofarynx, de mond-keelholte inclusief de amandelen en amandelresten. Amerikaanse artsen zagen al jaren een flinke stijging van het aantal relatief jonge, niet-rokende mannen met deze vorm van kanker. De onderzoekers van John Hopkins volgden hun intuïtie en onderzochten weggehaald tumorweefsel op HPV.

De uitkomsten waren opzienbarend: Al snel verschenen, ook in Nederlandse media en op websites, berichten dat orale sex gevaarlijker zou zijn dan roken. Roken — vooral in combinatie met stevig drinken- gold altijd als de belangrijkste risicofactor voor kanker van de mond-keelholte.

Asfalt Toch is er in wetenschappelijke kring veel kritiek op het onderzoek geweest. De cijfers zijn volgens wetenschappers van over de hele wereld helemaal niet representatief voor andere landen, zoals Nederland. Maar in Zweden zijn weer wel veel HPV-gerelateerde gevallen van orofarynxkanker: Dat de cijfers zo verschillen kan diverse oorzaken hebben.

In het Amerikaanse onderzoek bleken met name de niet-rokers en de niet-drinkers orofarynxkanker door HPV te krijgen. In Zweden en Amerika zijn krachtige anti-rookcampagnes geweest waardoor het aantal rokers in die landen is teruggelopen. Er zijn onderzoekers die denken dat niet-roken bij HPV-gerelateerde kanker misschien een nadeel is. Het zou kunnen dat rokers een ander epitheelweefsel hebben. Dat het stugger is — geasfalteerd zo je wilt - en dat het virus er wat moeilijker in komt.

De rol van roken is in dit geval dus een beetje dubbel. Kleine kans op kanker Gelukkig krijgt niet iedereen die de hoogrisico-typen van HPV oploopt ook daadwerkelijk kanker. Meestal heeft het afweersysteem het virus al om zeep geholpen voordat er kanker kan ontstaan.

Daarnaast schudt de huid de cellen er als het ware uit, doordat huidweefsel steeds vernieuwd wordt. Een infectie kan wel tien tot twaalf jaar duren.

Maar bij de meeste mensen duurt een HPV-infectie maar twee jaar. Waarom HPV bij sommige mensen dan kanker wordt is nog niet opgehelderd. Het is in ieder geval niet alleen het virus zelf dat kwaadaardig wordt. Wel zijn de eiwitten in het virus belangrijk voor de groei van de tumor.

Maar als je besmet bent met HPV type 16 hoef je dus niet per se kanker te krijgen. Voorkomen is… Het slechte nieuws is dat je van sex dus inderdaad kanker kunt krijgen en dat een HPV-besmetting moeilijk te voorkomen is. Je kunt het virus tijdens het vrijen aanraken, wrijven op de huid of het slijmvlies oplopen of overdragen. Ook een condoom biedt geen zekerheid, omdat HPV ook in de huid buiten de condoomrand kan zitten.

In feite kun je er dus niet veel tegen doen, behalve dan proberen zo weinig mogelijk verschillende sekspartners te hebben en een condoom te gebruiken. Het is net als met een loterij: Maar de kans op de hoofdprijs blijft klein. Zowel anuskanker, peniskanker als kanker in de mond-keelholte komen relatief weinig voor.

Het goede nieuws is dus dat er geen reden is om sex af te zweren. Het is overigens niet uitgesloten dat jongens in de toekomst — net als meisjes nu - een vaccinatie krijgen tegen een aantal gevaarlijke HPV-typen.


vingeren seks poepertje neuken

Het verbod van sodomie: Het is verboden voor een moslimman om van achter in de anus bij zijn vrouw naar binnen te gaan. Er zijn ook andere ahadieth over dit onderwerp, waaronder de volgende: Op het gezag van Oem Salama ra die zei: De vrouwen van de Moehadjirien lagen op hun gezichten tijdens seksuele omgang , terwijl de vrouwen van de Ansaar dit nooit deden.

Daarna werd de aya geopenbaard die zegt: Dit is het vrouwelijke geslachtsdeel. Het is verboden voor een moslimman seksuele omgang te hebben met zijn vrouw wanneer zij haar menstruatie heeft. Dat staat duidelijk in de volgende aya van de Qor-aan: Maar als zij zich hebben gereinigd, benader hen dan zoals Allah jullie bevolen heeft.

Want Allah houdt van degenen die zich voortdurend naar hem keren en Hij houd van degenen die zich voortdurend zuiver en schoon houden. Op het gezag van Anas ibn Malik die zei: De profeet vzmh werd hierover gevraagd en Allah openbaarde de aya: O boodschapper van Allah, waarlijk de joden zeggen dit en dat, moeten we dan geen bij gemeenschap tijdens de menstruatie hebben? Toen zij naar buiten kwamen, zagen zij dat een gift van melk naar de profeet vzmh werd gebracht.

De profeet vzmh stuurde daarna iemand achter hen aan om hen een drank van melk te geven, aldus voelden wij dat hij niet echt boos op hen was. De etiquette van het huwelijk Zie Artikelen En Allah en zijn profeet Allah's vrede en genade zij met hem weten het beste.

Cyberimam, Het team van al-Islaam. Voorbehoedsmiddelen, voorspel, en andere zaken. Ik had 4 vragen waarbij ik wel een vermoeden heb wat het antwoord is, maar het niet zeker weet. Ik hoop niet dat ze te obsceen overkomen. En Allah en zijn profeet Allah's vrede en genade zij met hem weten het beste.

Hopend hiermee uw vragen duidelijk te hebben beantwoord. Cyber-imam, Het team van al-Islaam. Voor meer vragen rond dit onderwerp verwijs ik je graag door naar De cyberimam van www. Asalaam 3laiakom warahmatoellah wabarakatoehoe! In eerste instantie geplaatst door Amier Hahahahahahaha!

Nou, van mij wel!! Asalaam 3alaikom warahmatoelah wabarakatoehoe! Jullie zuster fi dien! Wa alaikoem salaam wa rahmatoellahi wa barakatoehoe,. Maar ik geloof niet dat je dat bedoelde, dus om je een plezier te doen en mezelf ook natuurlijk, want dit is natuurlijk een interessant thema zal ik insha Allah proberen die mening te onderbouwen met ayat die ik op het betreffende thema vind slaan.

Maar ik heb het de komende tijd nogal druk, dus vergeef me als het even duurt voor ik het af heb. Wassalamoe alaiki ya oechti fie dien,. Zoefman, Wat heeft het ermee te maken dat je vrouw gesluierd is? Dat is echt een onnodige toevoeging op je al wat bizare vraag. Arabica die een topic opent met het gegeven dat sex voor het huwelijk goed en lekker is.

Astoerfillah, en tegelijkretijd op deze tpic beweert dat ze niet aan sex voor het huwelijk doet!!!! Zoefman, die daarnaast een sarcastische vraag stelt. Ik denk dat jullie nog steeds in de puberteit zijn blijven steken Las net de vraag van Zoefman waarin hij zich afvraagt of zijn 'gesluierde vouw' hem oraal mag bevredigen en visa versa.

Ik heb hier al verschillende uitleggen over gehoord. Het eerste wat ik over dit onderwerp hoorde was dat het haraam is. Maar tot mijn verbazing hoorde ik zeer recentelijk dat er Cheiks zijn waaronder el Kardawi die zeggen dat dit wel toegestaan is bij wederzijdse acceptatie. Nou weet ik dus niet wat ik moet geloven. Ben wel erg benieuwd.

Zou iemand mij hier iets met onderbouwing over kunnen vertellen. Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c. Ik krijg echt een unheimisch gevoel bij de gedachte dat ik me straks in het hiernamaals moet verantwoorden over de wijze waarop ik sex heb gehad.

Het moet toch niet veel gekker worden. Astoerfillah , en tegelijkretijd op deze tpic beweert dat ze niet aan sex voor het huwelijk doet!!!!

Mag ik vragen wanneer je boek uitkomt en waar je dat kan kopen. In woon in Rotterdam dus als je een locatie voor me hebt Sorry mijn stuk is niet helemaal duidelijk over gekomen. Sorry ik was niet bepaald duidelijk he. Muhahahaha je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor maar ik kan hieruit al opmaken wat voor karakter je hebt. Het ligt grotendeels aan mij zo'n Dus ik biedt mijn excuses aan sorry zus.

Je hoeft geen sorry te zeggen hoor ik was zelf niet helemaal duidelijk. Maar wel heel lief van je. Salaam Alaikum Vincent, Je mag altijd een eigen mening hebben en mag je doen wat je wilt. Allah heeft iedereen een eigen wil gegeven. Maar je moet weten dat een muslim verplicht is zijn broeder of zuster te herrineren wat haram en halal is.

Dat is geen terechtwijzing maar om de ander te herineneren. Het is altijd aan jezelf wat je ermee doet. En er komt verder geen verwijt bij kijken. Het is tussen degene en Allah. En verder "nobodies bussiness". Als toch een erectie optreedt, is duurt deze vaak langer en wordt het klaarkomen uitgesteld.

Bij hoge dosis vermindert het verlangen meestal. Intensiteit van het orgasme kan zowel vergroot als verminderd worden. Het vermindert het vermogen tot het krijgen van een erectie en het klaarkomen. Bij verdere uitputting van de voorraden dopamine en norepinephrine, kan het verlangen volledig verdwijnen en kan impotentie ontstaan. Bij verdere uitputting kan verlangen volledig verdwijnen. Kijk voor meer informatie over de invloed van cocaïne op seks bij Cocaïne, seks en zwangerschap. Heeft cocaïne invloed op seks?

Cocaïne kan van invloed zijn op seksualiteit en op de seksuele beleving: Deze stofjes kunnen van invloed zijn op de seksuele beleving. Bij langdurig gebruik kunnen de voorraden van deze stofjes uitgeput raken waardoor de seksuele belangstelling verdwijnt. Indirect De stofjes die door cocaïne afgescheiden worden zijn o. Direct Soms smeren mensen coke op de eikel, anus of vagina. Langdurig voortgezet gebruik Mannen: Gerelateerde vragen Waarom is witte heroïne zo gevaarlijk als het als cocaïne verkocht wordt?

Waarom doe ik met cocaïne dingen die ik anders niet zou doen? Hoeveel mensen krijgen door cocaïne een hartinfarct?

...


In woon in Rotterdam dus als je een locatie voor me hebt Sorry mijn stuk is niet helemaal duidelijk over gekomen. Sorry ik was niet bepaald duidelijk he. Muhahahaha je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor maar ik kan hieruit al opmaken wat voor karakter je hebt. Het ligt grotendeels aan mij zo'n Dus ik biedt mijn excuses aan sorry zus. Je hoeft geen sorry te zeggen hoor ik was zelf niet helemaal duidelijk.

Maar wel heel lief van je. Salaam Alaikum Vincent, Je mag altijd een eigen mening hebben en mag je doen wat je wilt. Allah heeft iedereen een eigen wil gegeven. Maar je moet weten dat een muslim verplicht is zijn broeder of zuster te herrineren wat haram en halal is. Dat is geen terechtwijzing maar om de ander te herineneren. Het is altijd aan jezelf wat je ermee doet. En er komt verder geen verwijt bij kijken. Het is tussen degene en Allah. En verder "nobodies bussiness". Zo heb ik het begrepen van een broeder die het kan weten, en ik heb ook gelezen in 'de ideale muslim' dat het zo is.

Dus geen 'bossin' around' of 'verwijten' maar vriendlijke herrinering. Dat boek is geschreven door abdulWahid van bommel, maar ik raad het je NIET aan, omdat hij grappen maakt met de soennah die man, zo heeft hij de burqa een lampenkap genoemd, soebhanAllah dat is koefr zo maar spotten met de religie van Allah. Abdulwahid van Bommel is een van de meest respectabele moslims die ik ooit heb ontmoet en ik raad iedereen aan zijn boeken en artikelen te lezen.

Voor wat betreft de burqa; dat is geen onderdeel van de religie van Allah en zelfs niet van de soennah. De koran schrijft bedekking van de boezem voor en "haar sieraad", de soennah schrijft bedekking van het lichaam voor op handen en gezicht na. De burqa is dus eigenlijk bid'a zou ik denken. Ik zou het eerder bevrijdend willen noemen. Onderwerp delen via Sociale media Printbare versie. Assalamoe alaikoem warahmatoellahi wabarakatoe Jullie vrouwen zijn als akkers voor jullie, Komt dan tot jullie akkers zoals jullie wensen.

Assalamoe alaikoem warahmatoellahie wabarakatoe Voorbehoedsmiddelen, voorspel, en andere zaken. In de naam van Allah de Erbarmer de Meest Barmhartige Beste broeder Het gebruik van voorbehoedsmiddelen is verbonden aan de wensen van de partners, De pil bijvoorbeeld is niet toegestaan in de islam omdat het dezelfde werking heeft als Abortus.. Voor dat men een condoom gaat gebruiken dient hij dat met zijn vrouw te overleggen, pas na acceptatie van de vrouw heeft de man de mogelijkheid om een condoom te gebruiken.

Tijdens de eerste maanden van het zwangerschap is geslachtsgemeenschap toegestaan, maar zoals u weet vind de ontwikkeling van de Embryo in de baarmoeder van de vrouw. Na het opzwelling van de buik van de moeder is geslachtsgemeenschap moeilijk. Veroorzaakt het geslachtsgemeenschap geen pijn aan de vrouw en geen schade aan de Embryo dan is het toegestaan. Vriendelijkheid jegens je vrouw wanneer je tot haar wenst te komen.

Het is aan te bevelen dat wanneer een man zijn vrouw benadert, haar vriendelijkheid te tonen, zoals haar iets te drinken aanbieden, enz. In de de hadith overgeleverd door Asma bint Yazid ibn as-sakan die zei: Hij kwam, zat naast haar en bracht een grote beker melk waaruit hij dronk. Daarna bood hij het aan Aisha aan. Maar zij liet haar hoofd zakken en voelde zich verlegen. Ik berispte haar en zei tegen haar: Allah de Verhevene heeft de mensheid geschapen met verschillende levensbehoeftes, seks behoort tot deze behoeften die op een nette zuivere manier bevredigd moet worden.

Het is niet van belang om een beperkte doel in het achterhoofd te hebben, men kan zijn lusten op ieder manier dat hij wenst bevredigen. Natuurlijk is voortplanting een doel die ieder stel wil realiseren met Allah's hulp en lotbestemming.

Wa alaikoem salaam wa rahmatoellahi wa barakatoehoe, eigenlijk gaf ik hier gewoon mijn mening, en die kan ik vooralsnog alleen onderbouwen met argumenten ontrokken uit mijn ratio tafsier bi'l-ray. Wassalamoe alaiki ya oechti fie dien, Amier. Salam 3alekoum, Zoefman, Wat heeft het ermee te maken dat je vrouw gesluierd is? De beste gelovigen in geloofszaken zijn degenen met het beste gedrag, en het beste van hen zijn degenen die zich het beste gedragen tegenover hun vrouwen.

Zoefman en Arabica, Twee ongelofelijke type's. Assalamou 3aleikoum, Las net de vraag van Zoefman waarin hij zich afvraagt of zijn 'gesluierde vouw' hem oraal mag bevredigen en visa versa. Beste allen, Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c. SALAAM'ALEIKUM anale sex mag NOOIT, zus wat oraal betreft tijdens menstruatie de profeet saws werd geconfronteerd met een sahaba die zei dat de joden hun vrouwen totaal vermeden tijdens menstruatie, en vroeg of wij dat ook moesten doen de profeet saws antwoordde dat de vrouw niet onrein is haar menstruatiebloed wel en dat je over de rest van haar lichaam mocht 'beschikken', maar hij raadde het af, het is dus mekroeh af te raden maar niet haraam verboden deze hadieth is sahieh.

In eerste instantie geplaatst door Imaan Zoefman en Arabica, Twee ongelofelijke type's. Wa Aleykoem a Salaam. Men sluit de ogen van de doden behoedzaam; niet minder behoedzaam moet men de ogen van levenden openen. Assalaam aleikoem Ik ben op dit moment bezig met een boek met de titel: Islam, liefde en seksualiteit Lees het en je weet het. Salamun Aleykum Mag ik vragen wanneer je boek uitkomt en waar je dat kan kopen. Assalaam aleikoem Sorry mijn stuk is niet helemaal duidelijk over gekomen.

Salamoen Aleykum Muhahahaha je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor maar ik kan hieruit al opmaken wat voor karakter je hebt Het ligt grotendeels aan mij zo'n In eerste instantie geplaatst door I S L A M Salamoen Aleykum Muhahahaha je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor maar ik kan hieruit al opmaken wat voor karakter je hebt Het ligt grotendeels aan mij zo'n In eerste instantie geplaatst door Vincent Beste allen, Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c.

Vriendelijke groet, Vincent Salaam Alaikum Vincent, Je mag altijd een eigen mening hebben en mag je doen wat je wilt. Geef kennis door aan mij,zelfs als het maar een ayah is Salamoen Aleykum Whuahahah polymorph goed gezegd moest ff kwijt. Bedankt Assalamoe alaikoem, Dat boek is geschreven door abdulWahid van bommel, maar ik raad het je NIET aan, omdat hij grappen maakt met de soennah die man, zo heeft hij de burqa een lampenkap genoemd, soebhanAllah dat is koefr zo maar spotten met de religie van Allah.

Je kunt geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je kunt geen antwoorden plaatsen Je kunt geen berichten verwijderen Je kunt geen berichten bewerken Je kunt geen enquêtes creëren Je kunt geen stemmen in enquêtes. Deze pagina is gemaakt in 0. Beledigende, grove of discriminerende teksten worden zonder opgaaf van reden verwijderd. Wat mag er wel en niet als je seks hebt? De Amerikaanse acteur blijkt niet de enige. Eerder verschenen alarmerende berichten in diverse media. Van orale sex kun je kanker krijgen.

Grote kans op besmetting Het is de Dries Roelvink van de virussen. Je zit er niet op te wachten, maar hij is overal.

Er zijn meer dan honderd typen van dit virus die continu rondwaren onder de bevolking. Oké, dat is minder dan met Dries Roelvink, maar nog steeds erg vaak. Je kunt het virus oplopen door sex waaronder de orale en anale varianten , huidcontact en zelfs door het gebruik van een handdoek waar het virus in zit.

HPV nestelt zich vooral in epitheelcellen van de huid en het slijmvlies. Het epitheel is het weefsel dat organen en andere weefsels bedekt. In die cellagen voelt het virus zich thuis en vermenigvuldigt het zich. Hele grote bloemkolen HPV is vooral bekend doordat bepaalde typen van het virus genitale wratten veroorzaken, een veelvoorkomende seksueel overdraagbare aandoening soa.

Ze zien eruit als kleine platte of bloemkoolachtige wratjes die op of rond je edele delen of anus zitten. Ontzettend lullig want er zijn maar weinig vrouwen die een geslachtsdeel met bloemkooltjes aantrekkelijk vinden, maar echt kwaad kunnen ze niet.

En voor je het weet zijn ze al weer met de noorderzon vertrokken. Als ze op een vervelende plek zitten of je een doorn in het oog zijn, kun je de huisarts om een recept vragen voor een vloeistof of crème waarmee je ze kunt aanstippen. Weer andere typen HPV veroorzaken kleine wratjes op de normale huid, die net als de genitale wratjes vanzelf weer verdwijnen.

Al met al zijn de meeste typen HPV onschuldige en tijdelijke reisgenoten. Bij een goed werkend immuunsysteem verdwijnen ze vanzelf weer uit je lichaam.

Een daarvan is bijvoorbeeld HPV Dit type wordt verantwoordelijk gehouden voor het grootste deel van de gevallen van baarmoederhalskanker bij vrouwen.

Maar ook bij mannen kan dit type kanker veroorzaken, waaronder peniskanker, anuskanker door anale sex en kanker in de mond-keelholte. Onlangs publiceerde de Amerikaanse John Hopkins Universiteit de uitkomsten van een onderzoek naar HPV en kanker van de orofarynx, de mond-keelholte inclusief de amandelen en amandelresten.

Amerikaanse artsen zagen al jaren een flinke stijging van het aantal relatief jonge, niet-rokende mannen met deze vorm van kanker. De onderzoekers van John Hopkins volgden hun intuïtie en onderzochten weggehaald tumorweefsel op HPV. De uitkomsten waren opzienbarend: Al snel verschenen, ook in Nederlandse media en op websites, berichten dat orale sex gevaarlijker zou zijn dan roken.

Roken — vooral in combinatie met stevig drinken- gold altijd als de belangrijkste risicofactor voor kanker van de mond-keelholte. Asfalt Toch is er in wetenschappelijke kring veel kritiek op het onderzoek geweest. De cijfers zijn volgens wetenschappers van over de hele wereld helemaal niet representatief voor andere landen, zoals Nederland. Maar in Zweden zijn weer wel veel HPV-gerelateerde gevallen van orofarynxkanker: Dat de cijfers zo verschillen kan diverse oorzaken hebben. In het Amerikaanse onderzoek bleken met name de niet-rokers en de niet-drinkers orofarynxkanker door HPV te krijgen.

In Zweden en Amerika zijn krachtige anti-rookcampagnes geweest waardoor het aantal rokers in die landen is teruggelopen. Er zijn onderzoekers die denken dat niet-roken bij HPV-gerelateerde kanker misschien een nadeel is. Het zou kunnen dat rokers een ander epitheelweefsel hebben. Dat het stugger is — geasfalteerd zo je wilt - en dat het virus er wat moeilijker in komt.

De rol van roken is in dit geval dus een beetje dubbel. Kleine kans op kanker Gelukkig krijgt niet iedereen die de hoogrisico-typen van HPV oploopt ook daadwerkelijk kanker. Meestal heeft het afweersysteem het virus al om zeep geholpen voordat er kanker kan ontstaan. Daarnaast schudt de huid de cellen er als het ware uit, doordat huidweefsel steeds vernieuwd wordt. Een infectie kan wel tien tot twaalf jaar duren. Maar bij de meeste mensen duurt een HPV-infectie maar twee jaar. Waarom HPV bij sommige mensen dan kanker wordt is nog niet opgehelderd.

Het is in ieder geval niet alleen het virus zelf dat kwaadaardig wordt.
Geile shemale sex kaalgeschoren kut


Daarna werd de aya geopenbaard die zegt: Dit is het vrouwelijke geslachtsdeel. Het is verboden voor een moslimman seksuele omgang te hebben met zijn vrouw wanneer zij haar menstruatie heeft. Dat staat duidelijk in de volgende aya van de Qor-aan: Maar als zij zich hebben gereinigd, benader hen dan zoals Allah jullie bevolen heeft. Want Allah houdt van degenen die zich voortdurend naar hem keren en Hij houd van degenen die zich voortdurend zuiver en schoon houden.

Op het gezag van Anas ibn Malik die zei: De profeet vzmh werd hierover gevraagd en Allah openbaarde de aya: O boodschapper van Allah, waarlijk de joden zeggen dit en dat, moeten we dan geen bij gemeenschap tijdens de menstruatie hebben? Toen zij naar buiten kwamen, zagen zij dat een gift van melk naar de profeet vzmh werd gebracht.

De profeet vzmh stuurde daarna iemand achter hen aan om hen een drank van melk te geven, aldus voelden wij dat hij niet echt boos op hen was. De etiquette van het huwelijk Zie Artikelen En Allah en zijn profeet Allah's vrede en genade zij met hem weten het beste.

Cyberimam, Het team van al-Islaam. Voorbehoedsmiddelen, voorspel, en andere zaken. Ik had 4 vragen waarbij ik wel een vermoeden heb wat het antwoord is, maar het niet zeker weet. Ik hoop niet dat ze te obsceen overkomen. En Allah en zijn profeet Allah's vrede en genade zij met hem weten het beste.

Hopend hiermee uw vragen duidelijk te hebben beantwoord. Cyber-imam, Het team van al-Islaam. Voor meer vragen rond dit onderwerp verwijs ik je graag door naar De cyberimam van www. Asalaam 3laiakom warahmatoellah wabarakatoehoe! In eerste instantie geplaatst door Amier Hahahahahahaha!

Nou, van mij wel!! Asalaam 3alaikom warahmatoelah wabarakatoehoe! Jullie zuster fi dien! Wa alaikoem salaam wa rahmatoellahi wa barakatoehoe,. Maar ik geloof niet dat je dat bedoelde, dus om je een plezier te doen en mezelf ook natuurlijk, want dit is natuurlijk een interessant thema zal ik insha Allah proberen die mening te onderbouwen met ayat die ik op het betreffende thema vind slaan.

Maar ik heb het de komende tijd nogal druk, dus vergeef me als het even duurt voor ik het af heb. Wassalamoe alaiki ya oechti fie dien,. Zoefman, Wat heeft het ermee te maken dat je vrouw gesluierd is? Dat is echt een onnodige toevoeging op je al wat bizare vraag. Arabica die een topic opent met het gegeven dat sex voor het huwelijk goed en lekker is. Astoerfillah, en tegelijkretijd op deze tpic beweert dat ze niet aan sex voor het huwelijk doet!!!!

Zoefman, die daarnaast een sarcastische vraag stelt. Ik denk dat jullie nog steeds in de puberteit zijn blijven steken Las net de vraag van Zoefman waarin hij zich afvraagt of zijn 'gesluierde vouw' hem oraal mag bevredigen en visa versa.

Ik heb hier al verschillende uitleggen over gehoord. Het eerste wat ik over dit onderwerp hoorde was dat het haraam is. Maar tot mijn verbazing hoorde ik zeer recentelijk dat er Cheiks zijn waaronder el Kardawi die zeggen dat dit wel toegestaan is bij wederzijdse acceptatie.

Nou weet ik dus niet wat ik moet geloven. Ben wel erg benieuwd. Zou iemand mij hier iets met onderbouwing over kunnen vertellen. Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c. Ik krijg echt een unheimisch gevoel bij de gedachte dat ik me straks in het hiernamaals moet verantwoorden over de wijze waarop ik sex heb gehad.

Het moet toch niet veel gekker worden. Soms smeren mensen coke op de eikel, anus of vagina. Cocaïne verdooft plaatselijk waardoor mensen wat langer door kunnen gaan met seks. Cocaïne vernauwt ook de bloedvaten. Hierdoor kan het slijmvlies gaan ontsteken waardoor een grotere kans is op overdracht van virussen. De effecten van cocaïne zijn verschillend voor man en vrouw en afhankelijk van de mate en frequentie van gebruik.

Hieronder de effecten bij een lage dosis, hoge dosis en bij langdurig voortgezet gebruik. Een lage dosis kan het verlangen zowel vergroten als verminderen. De intensiteit van het orgasme wordt vergroot. Bij een hoge dosis kan het zijn dat de man geen erectie meer kan krijgen. Als toch een erectie optreedt, is duurt deze vaak langer en wordt het klaarkomen uitgesteld. Bij hoge dosis vermindert het verlangen meestal.

De duif Met deze oefening versterk jij de spieren in je heupen. De bloedcirculatie in het bekkengebied wordt door deze oefening goed op gang gebracht.

Hoe meer bloed er richting je bekken kan komen, hoe plezieriger de seks! De blije baby Je liezen, je heupen en je onderrug versterk je met deze oefening. Dit komt natuurlijk goed van pas tijdens seks. De brug Met deze oefeningen span je als je het goed doet ook je bekkenbodemspieren aan. Deze oefening is ook goed voor je bilspieren.

Yoga Rek- en strekoefeningen bevorderen je flexibiliteit en lenigheid. Daarnaast is een lesje yoga erg ontspannend en zorgt het voor de juiste energie en balans.

Hierdoor kun je meer zin in seks krijgen. Wanneer je ontspannen bent, je je zelfverzekerd voelt en uitgerust bent gaat seks een stuk gemakkelijker. Dit geldt ook voor je bekkenbodem. Hoe meer onbewust gespannen je bekkenbodem is, hoe minder fijn seks is. De yoga oefeningen hierboven helpen je! Train jij jouw bekkenbodemspieren dagelijks? Thinkstock Bron ,  Bron , Bron , Bron. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Home News Fashion Beauty Lifestyle. Uitgelichte blogs Member blogs. Delen Tweet Pin App. Door Anouk 2 jaar geleden.